|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje - veljača 2017.
6.2.2017 17:27:21   
LourdessPadme
Hej curke
leilani zao mi je draga,al ide sad tura friske prasine pa cemo i tvoj plusic docekat user posted image user posted image

Mi smo bili na pregledu,bebac je pravi akrobat,sve je super osim sta je malo nisko,uglavnom zatvorena sam pa nema razloga za brigu ali opet imam pregled za 2 tj da vidimo hoce li se podignuti kako se maternica bude izdizala. Sad sam na mirovanju,sapnula mi je da joj se cini da vidi pisulinca,al cemo ipak pricekati sljedeci pregled da se uvjerimo. Eto toliko od mene user posted image

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 201
6.2.2017 18:34:49   
Hajdi
Lourdess možda imate malog pišulinca user posted image . Držim fige da se malac podigne pa da ne moraš mirovati user posted image .

Tintin nestrpljivice vjerujem da ćeš ujutro ravno u labos da riješimo dilemu pa nam odmah javljaj user posted image

Belina da znaš, ni proljeće nije tako daleko, a možda se ti ukrcaš u raniji vlak s ekipom user posted image user posted image

Perlice neka mala cura lupka, uh to mi se čini predobro user posted image

Daxy nadam se da je hipo dobro vidjela bliziće, uživaj u dvostrukom lupkanju user posted image

Ako sutra beta bude dobra, a nadam se hoće, odmah zovem moju dr. za uputnicu za tsh. Tako je tražila dr. endokrin. da se vidi s kakvom terapijom nastavljam.
Kako me iznenade utrići, nikako skužit da se jako brzo troše i da jedna kutija traje 5 dana. Kad imam 2 kutije mislim uh sad sam mirna, a ono za čas treba još.

Htjela sam vas pitati u vezi računanja trudnoće, ako sam dobro shvatila ide od prvog dana zadnje menstruacije, znači po tome sam 4 tjedna + 3 dana (6.1. je bila zadnja m.).
Srce se može čuti od nekih 6 i pol tjedana, a čini mi se sigurnije u 8tt, jesam li u pravu?

< Poruku je uredio Hajdi -- 6.2.2017 18:36:00 >

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 202
6.2.2017 19:28:56   
perlica55
Tintin sretno sutra user posted image user posted image user posted image
Hajdi, da računa se po zm, a srčeko smo čuli sa 6+1...
Želim ti sutra finu betu, uredno dupliranje i hrabro srce user posted image
Leilani žao mi je zbog user posted image sretno dalje..
Mali andeo kreću simptomi trudnoće?! Uživaj draga..
Pinky sad ne trebaš brinuti zbog trbuha, kaj te briga... Mazi ga i uživajte user posted image
Nove trudilice sretno i vama user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 203
6.2.2017 20:08:32   
tintin
Cure drage ipak sam odustala, necu forsirati nista prije, ako tribam dobiti m dobit cu je do petka, ako ne dobijem do tada radim u subotu test, to je moja konacna odluka, I mislimo da je pametnija, bezveze sam se opteretila danas, mislim da nema smisla nista prije, ako mi je sudjeno, znat cu u subotu, hvala vam svima od srca na podrsci.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 204
6.2.2017 20:44:05   
Hajdi
Tintin draga kako god odlučila uz tebe smo, navijam da si trudna pa kad god bio test ili beta user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 205
7.2.2017 6:26:57   
belina
Hajdi sretno s betom danas javi nam odmah znas da smo nestrpljive.
Tintin pa dobro, to je tvoja odluka, brzo ce subota doc. Ti se samo opusti i mantraj pozitivne misli!

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 206
7.2.2017 7:26:52   
papučica
Jutro trudilice i trudnice user posted image

Nisam se mogla ulogovat, joj kako mi je bilo žao jer sam želila da čestitam Pinky

Pa to je nevjerovatno, redaju se trudilice

Pinky user posted image od srca user posted image

Hajdi sretno danas

Leilani nemoj biti tužna, vidiš da je niz krenuo, brzo će proći vještica i ideš dalje. Znam da nije lako ali par dana brzo prođe i opet u nove pobjede

Kod mene akcija fino krenula kako sam rekla i onda nam se smjene mimoilaze , e vala , ne da se pa eto. Mene cice bole kad mi se vještica završila. Učinilo mi se da su me prestale bolit prije tri dana ali od juče opet bole. Pojma nemam, nikad nisam skontala je li bole kad je ovulacija ili kad prođe . Prošli mjesec me bolile od polovine ciklusa a sad od završetka. Vječito neka dilema.Džaba mogu čitat, guglat, ali zar može vazdan biti drugačije, nevjerovatno user posted image
Tintin ti si sledeća u nizu, neka je sretno user posted image

Belina neka se čuda dese , hajde što si sebe izostavila. Ja od svih najmanje imam šanse al opet se nadam. Tebi prepuštam da ideš ispred mene, pa red je user posted image . Držim i navijamuser posted image

< Poruku je uredio papučica -- 7.2.2017 7:36:41 >

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 207
7.2.2017 8:44:07   
tišina
tintin, blago tebi na strpljivosti! svaka čast. pridružit ću ti se u subotu ako mi prije ne urani...user posted image

mali anđeo kako je tvoja mrvica, kako se osjećaš?

hajdi svi iščekujemo betu danas popodne, MM ti također šalje pozitivu!

pinky veliki brat će biti čuvar malene bebice, vidjet ćeš, bit će sve to dobro...user posted image

ja sam jutros skuzila da pogrešno računam DPO.
1 dpo je 1dan nakon ovulacije, jel? a dan ovulacije je 0?

meni je onda danas 10dpo a ne 11...
naravno, kako sam i rekla, radila test jutros-sjaji se koliko je bijel i negativan, za očekivati...
grudi me zezaju, malo bole, malo ne bole.... jučer kao da su se smanjile, pa me to bacilo u bed jer kad se smanje, gotovo je.
danas se opet povećale i bole iako realno to ništa ne mora značiti, daje mi neku nadu...
jedva čekam vikend, već ludim a gdje je još 5 dana...user posted image user posted image

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 208
7.2.2017 8:44:40   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image PinkyFunkyBirdy - 05.02. - ponosna user posted image
user posted image Hajdi - 06.02. - ponosna user posted image
user posted image tintin - 10.02.
user posted image tišina - 11.02.
user posted image trudilica88 - 12.02.
user posted image belina - 16.02.
user posted image papučica - 22.02.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 209
7.2.2017 8:52:55   
mali andeo
jutro curke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hajdi čekamo tvoju lijepu betu user posted image user posted image

tintin ženo kako god ti odlučiš ,mi smo uz tebe...user posted image user posted image user posted image
i vjerujemo da ćeš nas obradovati jednim lijepim user posted image

leilani žao mi je radi user posted image glavu gore i brzo u nove pobjede user posted image user posted image

pinkyšto se tiče kila ,ja sam već bila špotana od svoga ginikologa,a nisam bucka ..ali imam par kila više nego sam imala kad sam s L
ostala trudna,ali to mi je ostalo sad od zadnjeg ivf,tada sam lijepo dobila na kilaži user posted image user posted image
a trbuh imam osjećaj da sam već trudna 3mj user posted image user posted image
ne brini za trbuh ,samo neka malo čudo napreduje kako treba..

mi planiramo nekamo na vikend zbrisati ,ali majke mi trenutno nemam volje za ništa ..
osim za krevet user posted image user posted image
tako da sam obećala MM tamo za njegov ročkas ,to je taman još mjesec dana ,valjda budem došla k sebi..user posted image
ajme i slatkim mukama..

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 210
7.2.2017 8:56:49   
mali andeo
tišina mislim da je ipak malo rano za test user posted image
meni ovaj puta nije bilo nikakvih simptoma ,a ja bila trudna ..
cicike počele boljeti tek nakon par dana ..
moja mrvica ja se nadam da je dobro ..
u čet idem na uzv i molim se Bogu da malo user posted image kuca ..

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 211
7.2.2017 9:04:31   
tintin
Jutro cure, znam da sam grozna prvo sam rekla da ću danas vaditi i onda sam odustala, ma pričala sam s dvije prije i one me odgovoriše, kažu strpi se. mislim da imaju pravu, šta triba bit će ili danas ili u subotu, tako da mi je svejedno, ako ne krene smedji iscjedak do subote mogu se ponadat, mada sam nočaš bila tužna jer su me cicke odjednom prestale skroz boliti, ništa ne bolu user posted image , jutros boli trtica za poludit, ali to može biti i znak dolaska vještice, joj virujte mi da sam ovaj ciklus izludjena nikad nisam bila takva, ako bude neuspješan nema šanse da se više ovako opterečujem, uništilo me.
Mali andjeo jedva čekamo tvoj pregles u četvrtak.
Hajdi čekamo s tobom i veselimo se tvojoj beti.
Tišina da mislim da ti je prerano za test, ja mrzim te testove i nebi ih nikad radila jedino da mi jedan dan zakasni a to će biti subota, jedino bi betu prije radila jer znam da ona može pokazati, ali eto bit ćemo strpljive.

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 212
7.2.2017 9:20:34   
PinkyFunkyBirdy
Hajdi čekamo veeeeeliku betu! user posted image user posted image user posted image Da, trudnoća se računa od 1. dana zadnje menge osim ako nisu jako neredoviti ciklusi pa će se onda trudnoća voditi prema UZV (tako će kod mene računati). Ako ginić ima bolji UZV onda se srčeko može vidjeti već oko 5,5 tt, ali najčešće se ide sa 6+ tt jer tad će i lošiji UZV već uloviti malo titranje srčeka. user posted image

Tintin, milena, naravno da je na tebi odluka i mi ćemo zdušno navijati kad god ti odlučila raditi test/betu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mene je isto ulovilo da želim piškiti test tamo negdje oko 9 dpo i jedva sam se suzdržala, a sad kad se približio 13 dpo mi nekako nije bilo baš za piškenje jer me bilo previše strah, ali kad sam se tako dogovorila s MM onda sam i pišnula. Nadam se da će i tebe iznenaditi pozitivan test kao i mene. user posted image

Lourdess, bravo za bebača koji lijepo napreduje! user posted image user posted image user posted image Znači za sad izgleda da je pišulinko ... joooj super! user posted image

Perlice, ma nebi ja skrivala trbuh, ali znaš da sam prošla sve već crne scenarije (biokemijske i spontani) i naravno da sam oprezna i neda mi se objašnjavati ljudima ako nešto krene krivo. user posted image Naravno da ću izbaciti trbušinu čim dođe 12 tt. user posted image

Hvala draga papučice! user posted image Ajde ti i belina za nama. user posted image

Tišina, o kakvim bebicama pričaš? Zašto spominješ u množini? user posted image Hoćeš da me herc strefi. user posted image Navijamo za Hajdi da dobi blizance, a ne ja. user posted image
1 dpo = 1 day past ovulation iliti 1 dan nakon ovulacije. Rano ti je za testić i nemoj se ništa žalostiti prije vremena. Vidi u albumu kako je moja crtica slaba, a bio je 13 dpo. user posted image I mali savjet - ja sam primijetila da mi je crtica tamnija ako piškim testić popodne naspram ujutro. Jučer sam si to opet potvrdila (znam da mi je tako bilo i u prvoj trudnoći). Bit je ne piškiti čim duže (ja sam izdržala nekih 5 sati) i za to vrijeme ne piti puno tekućine. Eto, možda pomogne. user posted image

Mali andeo, navijam za četvrtak i jedva čekam da nam napišeš dojmove! user posted image user posted image user posted image Koliko ćeš onda biti trudna?

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 213
7.2.2017 10:32:09   
Hajdi
Jutro user posted image

Cure moje nestrpljive evo me, beta 1.248 user posted image .
To je dobro jel tako, jupi je!! Kaže sestra sad ponoviti za dva dana, i vrištala je od uzbuđenja, baš joj je bilo drago user posted image

Neposredna veza do poruke: 214
7.2.2017 10:33:34   
daxy
Ehej,trudilice.
Napeto kod vas. user posted image

Hajdi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Koja BETURINA!!!! user posted image user posted image

Koji je DPO?

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 215
7.2.2017 10:38:14   
Hajdi
Daxy vadila sam na 15 dpt.
Sjećaš li se koliko je bila tvoja i na koji dan?

< Poruku je uredio Hajdi -- 7.2.2017 10:39:24 >

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 216
7.2.2017 10:47:16   
tintin
Hajdi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koja beturina, predobra, čestitam draga user posted image

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 217
7.2.2017 10:48:51   
PinkyFunkyBirdy
Hajdi pa to su vjerojatno duplići! user posted image
Bravo za prekrasnu beturinu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 218
7.2.2017 10:55:14   
daxy
Ma super mi je ova beta od Hajdi. user posted image
Draga,moraš znati da beta šta je veća duže traje da se udupla,tako da nemoj se poplašit ako ne bude baš dupla za 2 dana.
Ma bit će to super! user posted image
Moja beta je bila
759 17DPO odnosno 14. dan poslije transfera ( transfer bio 3.dan 2 osmostanične)
1373 19DPO ili 16. DPT
Prvi UZV na 5+1 su bile dvije gestacijske sa naznakama žumanjčanih vrećica.
Drugi UZV na 6+1 su se vidjeli plodovi (4mm svaki) i titraji srca.

tintin draga,pa tvoja je odluka. Nemamo se mi šta ljutit.
Mislila sam da moraš vadit radi terapije. user posted image
U svakom slučaju mi navijamo iz petnih žila! user posted image user posted image user posted image

papučice držim fige da uskladite smjene! user posted image

tišina draga,puno rano je bio test. Strpi se barem do 12DPO i tad ga isto uzmi s rezervom.
Najbolje je radit test na dan očekivane user posted image .

mali andeo kilice te muče? user posted image
Gle,ja sam bila na +7kg na zadnjoj kontroli. I sad kad stanem na vagu poslije 4 tjedna iskočit će oni federi iz vage. user posted image
Al još sam pokretna iako se umaram sve brže. Al ne odustajem nikako od kretanja dokle god mogu radim sve normalno osim onih težih stvari.
Čim osjetim umor ili nelagodu stanem i odmorim.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 219
7.2.2017 11:08:13   
daxy
Može biti da sam vam već dosadila,al ne da mi se uređivati postove od ranije,a stalno zaboravljam. user posted image user posted image

Htjela sam špotati Lourdess.
Srića pa se i ja kao i ti user posted image motam po ovoj temi jer ne bih imala pojma šta je bilo na pregledu. user posted image
Pa čestitam na pišulincu! user posted image user posted image
Daj mi reci jel ti trbuh nisko? Meni je jako nisko pa me strah da neću i ja dobit zapovjed mirovanja.
Kad usporedim svoj trbuh sa drugim trudnicama stvarno je cijeli ispod pupka. Iznad pupka jedva da sam išta dobila na obujmu. user posted image
Izgledam ko onaj pauk crna udovica.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 220
7.2.2017 11:10:05   
lidac0605
Wooohooo,koja betaaaa,eto nama opet blizića user posted image ,čestitan Hajdiuser posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 221
7.2.2017 11:31:06   
perlica55
Hajdi čestitam od srca user posted image user posted image user posted image
Eto nama još duplića na Raji user posted image user posted image
Sretno dalje nek sve bude školski do kraja user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 222
7.2.2017 11:41:14   
LourdessPadme
hajdi draga ja od 10 skicam i cekam user posted image cestitam ti na veliiikoj beti,sad jos da nam uvz pokaze 2 bebuske user posted image

Joj daxy meni je postalo tesko pratit proljetnice,idem nesto napisat pa se sva pogubim i odustanem,a glupo mi pisat samo o svom autu.
Ovdje sam ipak domacija user posted image sta se tice trbuha nije nesto velik ali je dosta ispod pupka . Neznam dal vanjski izgled ima veze s tim dal su bebaci nisko user posted image
ja sam valjda sad u fazi kad bi se maternica trebala poceti izdizati,pa cemo bas vidjeti.

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 223
7.2.2017 12:27:30   
hipo
Ajme koja beta!!!!!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 224
7.2.2017 12:42:02   
syringa
prvo, Hajdi- čestitke! bit će to duplo veselje!!! user posted image
ostale cure, čestitam vam svima na ostvarenim user posted image i želim školske trudnoće i što lakši porod.
drago mi je da me se sjećaju moje stare trudilice i da ćemo zajedno u drugi krug.
evo naša pinky već ide, ikaaa ima sinčića, hipo se sprema, tintin isto u điru. user posted image
kod nas sve ok. dečko je veliki, prefrigani šarmer. vrti sve oko malog prsta. user posted image
hvala Bogu nije često bolestan, baka ga čuva pa ne pokupi sve i svašta. ja radim od početka listopada, studiram uz put.
sutra idem na pregled kod ginka da vidim jel sve ok i da da zeleno svijetlo za nove pobjede.
određena doza straha je u meni zbog prijašnjih tužnih ishoda prve dvije trudnoće. no, ide život dalje, ide borba dalje.
na žalost izbivala sam dosta dugo sa foruma pa ne mogu baš sve pohvatati, al nadam se da ću ubrzo pohvatati sve.
i upoznati naše nove trudilice. user posted image

< Poruku je uredio syringa -- 7.2.2017 12:43:05 >

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!