Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 2.3.2017 15:28:17
|
|
|
|
Hajdi
|
Belina i mene je isto strah mantavice, slabosti zbog niskog tlaka i sl. tako da mi je bilo lakše kad je dr rekao da mogu jesti i piti normalno prije punkcije. Znam sebe, nije mi dobro kad ne doručkujem, a i kava je dobrodošla. Sigurna sam da mi je lakše sve podnijeti kad nisam na tašte. Meni nije bila nikakva mučnina niti vrtoglavica nakon punkcije, a nisam ni ležala duže od 10-15 min. Za to kratko vrijeme prošla me lagana omamljenosti koju sam osjećala prije zahvata i to je to. Vidjela sam neke druge dane da cure također odlaze jako brzo i sve su se dobro osjećale. Nadam se iskreno da će tako biti i tebi . Neka te netko odvede kasnije kući i onda odmaraj. Ja sam odmarala samo taj jedan dan.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 2.3.2017 15:32:45
|
|
|
|
Hajdi
|
Leilani navijam da su to simptomi, a ne viroza. Čuvaj se i nadam se da ćeš na prijaviti
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 2.3.2017 15:44:11
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Trudilice: Leilani - 03.03. tintin - 13.03. belina - 22.03. ? Mini Bav - 27.03.
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 2.3.2017 15:53:50
|
|
|
|
Hajdi
|
Tišina drago mi je da se stvari kreću nabolje, otvoreni razgovor već puno znači. Nadam se od srca da ćete vas dvoje uspjeti i da ćete naći rješenje prihvatljivo i za tebe i tm. Samo nemojte odustati, sad treba uložiti napor da se stvari poslože I mene je dirnuo post od papučice, to je žena s dušom
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 2.3.2017 15:55:10
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Leilani, i ja navijam da ti to probleme pravi mali bebonja u buši, a ne neka viroza. Belina, hvala u svakom slučaju! Javi obavezno dojmove čim uloviš malo vremena. Sretno i mislimo na tebe! Tintin, evo par vas je još ostalo na listi, ajde da ju ispraznimo i ostavimo budućim generacijama. Daxy, dal vidiš kako vrijeme leti. Tišina Mini Bav, ajde super pa sam uspjela objasniti. Perlice draga, hvala za datum koji si stavila u potpis. Lijepo je vidjeti kad vam roda planira navratiti.
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 2.3.2017 17:07:18
|
|
|
|
perlica55
|
Hej curke, čekam MM da dođe po mene, pa da se javim... Leilani, navijamooo Kad planiraš piškit??? Belina sretno sutra, nek bude finih js Ja kao i hajdi, nisam trebala biti na tašte, primila sam dvije pikalice u guzu i niš me nije bolilo. Imala sam 8 ili 9 folikula i 6 zrelih js. Nakon punkcije odmorila pol sata i išla na kavu, pa na odmaranje.. Javi nam kak je prošlo.. Tišina, hajde nel ide po malo na bolje. Nadam se da ćeš s TM sve fino riješiti razgovorom.. Ostale cure, sretno svima na listi
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 2.3.2017 17:44:50
|
|
|
|
tintin
|
Belina nismo nista, sad kad dodje menga, valjda cemo imat neki plan za dalje. Ma ja bi vam vec odavno bila na ivf-u da zivim u Zg, ova udaljenost me koci, zbog svega, posla....ma bezveze A samo se triba pokreniti Perlice Pinky mogla bi ja ostati jedina na listi, ma ja bi volila da ostale cure odu s liste, pa cu ja iza njih
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 2.3.2017 18:05:47
|
|
|
|
Mini Bav
|
leilani držim fige da je bebica u pitanju! čekamo testić Kad smo kod simptoma trudnoće, jučer mi je jedna poznanica ispričala jednu vrlo šokantnu priču pa bi vam je rado ispričala. Kaže sestra mi je bila u bolnici 4 tjedna. Počelo je s jakom glavoboljom koja je trajala 3 dana, nakon toga nije mogla stati na noge, nikako, klecala bi joj koljena i zadržali je u bolnici.. napravili su 95% pretraga između ostalog na početku i uzv ali nije bilo ništa vidljivo i od svih pretraga nisu našli ništa, ona i dalje ne može puno hodati, zaključili da je na živčanoj bazi možda, poslali je na magnet, primila kortekosteroide i na kraju su joj izvadili betu i ispostavilo se da je trudna i da je sve to zapravo bilo radi trudnoće jer nisu našli nikakav drugi uzrok! Ona je jako sumnjičava ali ja sam joj rekla da je stvarno moguće da je od trudnoće. Naša tijela u trudnoći su čuda! A za nju kaže da stanje ide na bolje i da može hodati sve više svakim danom, zeznuto je jer ima i curicu od 2 i pol godine koja traži puno pažnje, a ona trenutno nema snage.. Želim vam svima +, ali po mogućnosti da ne idete u ovakvu krajnost sa simptomima.
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 2.3.2017 19:08:07
|
|
|
|
tintin
|
Cure moze pitanjce sto se tice temperature, malo sam na vi s tim Kad je ovulacija poraste, nakon ovulacije pada, I onda opet poraste jeli to tako?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 3.3.2017 6:06:24
|
|
|
|
belina
|
Jutro cure, pije li se kava ili ipak jos spavate? Ja pijem kavicu i tipkam. Nisam valjda cijelu noc spavala kako treba stalno sam se budila i razmisljala o punkciji. A i boluckali su me jajnici cijelu noc kako se god okrenem U 9 mi je pa vam se javim cim zavrsim. Cure jedno pitanjce, nemojte mi se smijat; kakvo je stanje s odnosima izmedu aspiracije i punkcije. Mm mi je tu sad samo par dana i opet ga nece bit A vjerojatno ce mi bit horor iza transfera (ako ga bude) pa do testa. Ili se jednostavno ponasamo normalno u svemu? Tonti ja mislim da si ti dobro skontala to s temperaturom.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 3.3.2017 7:11:31
|
|
|
|
Leilani
|
belina sretno danas draga i javi se poslije.Velika pusa! tintin mislim da temp. ako je doslo do trudnoce u tom ciklusu od ovulacije raste, pa kod implantacije padne i onda opet naraste. Jel mjeris bazalnu inace?
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 3.3.2017 8:03:53
|
|
|
|
Hajdi
|
Belina nakon transfera nećeš smjeti imati odnose do bete, ako budeš trudna mislim do 12 tt . A između punkcije i transfera možda i možeš, ali nisam ti sigurna, provjeri s dr. Sretno sad u 9h
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 3.3.2017 8:10:14
|
|
|
|
Hajdi
|
Tintin može se dogoditi pad temp pred O, ali ne mora, a nakon O temp raste jer žuto tijelo počinje proizvoditi progesteron koji diže temp. Sretno , a probaj i lh trakice.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 3.3.2017 8:34:49
|
|
|
|
Leilani
|
IZVORNA PORUKA: perlica55 Leilani, navijamooo Kad planiraš piškit??? Ne jos, ako kasni vise dana tek onda, a znas mene nikad ne volim rano piskiti. Uglavnom, sinoc me bas oprao pms, tako da sam plakala na Bambiju i zato kaj je MM ostavio hrpu suđa u sudoperu. Naravno poslije je oprao, ali nikad ne opere odmah. Ja obicno uvijek dan prije nego trebam dobiti placem. Tako da ocekujem danas.
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 3.3.2017 8:42:58
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Tintin, dan nakon O tempica poraste i ostaje cijeli drugi dio ciklusa visoka do Znači ovulacija je taj zadnji dan niske tempice. Malo pogledaj FF grafove pa ti bude jasnije. Leilani, jao pa nadam se da neće Belina, nakon ETa nema akcije, u našem slučaju nema je od punkcije. Cekamo dojmove Mini pa svašta je prošla frendica u ranoj i kortiće i MR.. Nadam se da je sve ok sada s njom i bebom..
< Poruku je uredio perlica55 -- 3.3.2017 8:45:18 >
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 3.3.2017 9:19:46
|
|
|
|
tintin
|
Cure hvala na objašnjenju, zlatne ste. Leilani mjerila sam cijeli ciklus običnim toplomjerom, znači na početku mi je bila niska, onda se podigla vjerojatno je tad bila ovulacija zatim je dva dana pala i sad jučer mi je 37.2 zato sam pitala, jer nikad to nisam mjerila., i draga nadam se da nečeš dobit i dalje navijam, i mene tuće pms, ali nećemo obračat pažnju na to jer je to sve isto Belina sretno na punkciji, neka bude i smrzlića, a bit će sigurno, i da nema s, ja kad sam bila u postupku, s mi je bio zabranjen cijelu trudnoću, sad vjerojatno je kod svakog drukčije.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 3.3.2017 9:48:54
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. belina odnosi iza punkcije/transfera NO NO! Morat ćete se mazit umjesto toga. Baš sam i ja uzbuđena skupa s tobom! Leilani kako si danas? Hajdi u KBCu se ostaje 2 sata. Kod privatnika je malo drugačija praksa. Pamtim da sam ostala zadnja na odjelu,sve prije mene su već šmugle. A dopisvala sam se s MM koji je bio u čekaonici i čula sam kako mu dolaze poruke. I on je čuo kako meni zvoni mobitel. A nismo se mogli vidit. Bilo je smiješno. Ja sam kasnije bila mrvu zamantana,može biti zbog inače niskog tlaka. Svak valjda drugačije reagira na koktel. tintin pokrenut ćete se kad za to dođe vrijeme. Temperatura poslije O skoči i ostane visoka. Može se dogoditi i da na dan O malo padne i onda sljedeći dan bude taj veliki skok. A može i rasti postepeno,znači na dan poslije O naraste za 0,1 pa sljedeći još 0,1 itd itd. Sve ovisi od žene do žene. Koliko dugo mjeriš BT? Mini Bav stvarno nevjerojatna priča. Jel sad sve OK?
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 3.3.2017 10:09:01
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Belina navijam! Daxy, kad smo već kod te teme , dal ti imaš kakvu zabranu druženja s mužićem pošto nosiš blizanke ili ne? Tintin, najbolje da si otvoriš account na FertilityFriend i tamo upisuješ tempicu pa dodaš u potpis link i onda ćemo ti mi to sve profi rastumačiti. U pravilu je tempica niska sve do O i nakon O poraste i ostane visoka. Nekad se može uočiti lagani pad oko implatacije, ali ne mora biti. Perlice, mazi bušu! Leilani, kako se osjećaš? Mini Bav, vjerujem da su takve situacije jako rijetke kao kod tvoje frendice. Kako joj je bilo u prvoj trudnoći? Dal je sad s bebom sve ok?
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 3.3.2017 10:27:21
|
|
|
|
belina
|
11js
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 3.3.2017 10:30:12
|
|
|
|
tintin
|
Daxy tek sam ovaj mjesec prvi put mjerila, hvala na objašnjenju Pinky nemam pojma kako se to otvara ovdje, morat ću istražiti Belina vauv koja predivna brojka, super, super, kako si?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 3.3.2017 10:38:28
|
|
|
|
daxy
|
pinky nemamo zabrana. Al i MM i ja smo poprilično plašljivi,pa smo u cijeloj trudnoći do sada imali odnosa da ih mogu nabrojati na prste jedne ruke. U početku sam ja imala one grčeve,pa se nismo usuđivali. Kasnije je ostao taj strah. Kad smo se napokon "odlučili" bilo je pomalo napeto. A meni sada svaka poza neudobna. Imam veliki trbuh pa mogu samo na boku i pod uvjetom da stavim jastuk pod trbuh. Pomalo je sve to iscenirano i nespretno. Meni nekako krivo jer smo imali aktivan "život" u krevetu i oko njega. Zaboravila sam zadnji put pitat doktora o tome,al nikad nam nije zabranio. Al budući brzo (za svega par dana) ulazim u zadnje tromjesečje pitat ću ga smijemo li. Eto,moram priznati da se nismo baš proslavili seksom u trudnoći.
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 3.3.2017 10:40:24
|
|
|
|
daxy
|
IZVORNA PORUKA: belina 11js Koji broj!!! Čekamo detalje! Nisi imala toliko velikih folikula...
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 3.3.2017 10:47:08
|
|
|
|
Leilani
|
divna brojka belina A ja sam danas bolje, ali onak nekak ni sim ni tam...uopce ne znam kako bih definirala. Samo kao da cekam da stigne iako me danas ne boli trbuh. I tak...
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 3.3.2017 11:02:53
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Belina, vaaaauuuuuuu!!! 11 komada!!! Svaka čast! Nadam se da nije jako bolilo. Daxy, mi smo u prošloj trudnoći valjda samo jednom bili u akciji jer nas je bilo jako strah zbog prethodnog spontanog, a kasnije je MM bilo neugodno kad bi se bebica micala i ono: da ga k*** ne pogodi u čelo. Vjerujem da će slično biti i u ovoj trudnoći, ali ako ću biti napaljena kao u prošloj svakako ću ga probat češće zaskočiti. Tintin evo uputa koje sam davno napisala pa pitaj ako nešto nije jasno: http://www.ringeraja.hr/forum/Pra%C4%87enje_bazalne_temperature/m_871680/tm.htm Leilani, ovo što te ne boli trbuh zvući obečavajuće!
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 3.3.2017 11:10:28
|
|
|
|
Hajdi
|
Belina super brojka, bravo Ja moram priznati da jedva čekam da prestane zabrana s., na samom početku sam osjećala pojačani libido, ali kako ga nismo koristili imam osjećaj da se smanjio .
|
|
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!