LourdessPadme -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (6.3.2017 12:20:35)
|
Ej curke belina i meni je bilo lose nakon punkcije,bas me bolilo par dana,sreca slusala san savjete perlice i daxy ,pa sam puno pila i piskila,sve se smirilo nakon transfera. Nadan se da si bolje,nisan nigdje vidila sta kazu u labu? Koliko je oplodjenih ? Drzim ti fige da bude sve u redu ❤ leilani draga zao mi je zbog [sm=hudicek1.gif] bas sam se nadala nekako . Ljubim, i nadam se da ce fm pomoci mali andeo bitno da je s mrvom sve u redu,ti nam odmaraj,vjerujem da si uplasila,mozda ti daju kakvu terapiju. mini bav sve smo mi prosle to kao i ti,nema niceg loseg u tome i sasvim je u redu da ne mozes osjecati ushicenost kad si u ovom trudilickom razdoblju,tako sam i ja bila ljuta kako drugima uspjeva a meni ne. Cak kad mi je najbolja prija bila trudna dugo mi je trebalo da postanem sretna zbog nje,pogotovo jer ona nije planirala ni htjela a mi se mucimo. Doci ce i tvoj dan vjeruj mi. pinkyc kako gurkas? hajdi ima li kod tebe mucnina? Ja sluzbeno imam akvarij u trbuhu 😂 I tu jednu malu ribicu koja skace svaki put kad se umirim,osjetimo male udarce pod rukom i tako su smirujuci i preedivni. U cetvrtak idemo na anomaly scan na odjel,pa ce me gledati jedan drugi doktor,nadamo se potvrdi spola. Ljubim vas sve ❤
|
|
|
|