Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 25.4.2017 8:48:54
|
|
|
|
tišina
|
lourdess svaka ti čast kako si izdržala tako težak period. bebica zna kako ima super mamu pa se lijepo javlja i pozdravlja pinkyahahahha, e bome sam te se sjetila jutros u 5:00. MM danas ide na put, dolazi sutra na večer a ja u sto muka s trakicama i tempiranjem, malo bi, malo ne bi, i onda mi je šunuo ovaj tvoj koment u glavu i reko: hajd, bit hrabra i bijah samo vi lijepo rastite, vjerujem da ti je tih 5 tjedana kao 5 godina, ali bit će sve super, javi nam što beba poručuje mini bav a jbmu miša... baš mi je žao...ovaj ciklus te stalno nešto zeza... nemoj se sad previše bedirati, znaš kako ide- novi ciklus, nova nada tintin juhuhu , dobra noć od akcije, držim figeee da se nespavanje primi
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 25.4.2017 9:27:39
|
|
|
|
Mini Bav
|
Trudilice: Leilani - 27.04.
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 25.4.2017 9:41:42
|
|
|
|
Mini Bav
|
tišina ma čudno je cijelo vrijeme, nijedan ciklus mi nije isti da bi se mogla za nešto uhvatiti i držati toga.. Ali to čak nije bitno koliko je bitno da zapravo uvijek pokrijemo sve to, al ništa..
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 25.4.2017 9:49:51
|
|
|
|
mali andeo
|
Pozdrav drage... Lourdess hrabrice draga Mini Bav bemu mišeka pa kak ? žao mi je .... glavu gore i uskoro u novu akciju ... Tintin za prikupljene nalaze..želim vam da ste već sljedeći mjesec u postupku ali možda i nećete trebati ,ako je jučerašnja akcija bila dobitna!! Leilani kako je stanje kod tebe ? ima kakvih simptoma ? Tišina neka vam je akcija bila dobitna !! evo kratko od mene ...javljam vam da nas na jesen očekuje još jedna princeza, mi presretni bebi je dobro ,lijepo napreduje ,danas službeno ušli u 18 TT,uglavnom vrijeme mi leti ko ludo.. curke grlim vas sve do jedne
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 25.4.2017 9:51:56
|
|
|
|
tišina
|
mini bav, da, razumijem. Nemoj još ništa loše misliti, možda se samo ovih nekoliko ciklusa nije potrefilo što sve treba. Znam kakav ti je sad osjećaj, ali ne daj se! mali anđeo ohoooo, curka stiže!!! baš sam sretna zbog tvojih lijepih vijesti!!! pazite se i mazite sjećam se da sam tvoj plusić prvi primjetila na RR, a sad već 18 tjedaaaan, ajme..
< Poruku je uredio tišina -- 25.4.2017 9:54:14 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 25.4.2017 10:49:02
|
|
|
|
tintin
|
Mali andjeo za curku, uzivaj draga, vrime baš leti, već 18t
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 25.4.2017 15:19:48
|
|
|
|
Leilani
|
tintin super za nalaze, nek je jos i spermio dobar i navijamo onda da cim prije krenete u postupak, ali naravno najbolje bi bilo da ni ne krenete nego da bude plus prije svega! pinky draga, neka ti nama rastes i veselim se sutra izvjestaju s pregleda. Vjerujem da si nestrpljiva. mini bav a je...mu misa...citam prvo od jucer i vidim sto pises i bas si me rastuzila iducim postom. Zao mi je draga...Ljubim! mali andeo stvarno vrijeme leti, vec 18 Bravo za jos jednu princezicu. Uzivaj draga! lourdess nadam se da si barem malo bolje i jako mi je drago da je sve u redu nakon toga sto si prosla. belina kako izdrzavas na poslu? Kako je bilo prvi dan nakon praznika? Kaj se tice planova, uskoro cemo ponoviti spermio pa da vidimo, do tad opusteno i dalje Kod mene sve isto ko u pms-u, stvarno nista drukcije nego obicno. Tu i tam na tren zaboli trbuh, danas sam se rasplakala i tako, bas nista neuobicajeno. Cice me jako bole, malo me bolilo ispod ruke do leđa u toj ravnini grudi, ali na dodir. Nemam pojma, u trenu se ponadam, a inace ne. Ljubim vas!
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 25.4.2017 18:28:34
|
|
|
|
tišina
|
Leilani, drzim fige da nam ti lijepo zatvoris mjesec ;). Eno meni trakica potamnila ful sad u 18h. Mm, stize sutra na vecer, a bojim se da je ona akcija od jutros i sve prije promaseno, preuranjeno... . Bome slijedeci mjesec nema akcijanja dok trakica ne potamni skroz...
< Poruku je uredio tišina -- 25.4.2017 18:29:45 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 25.4.2017 22:52:51
|
|
|
|
papučica
|
Draga tišina, hvala za ove lijepe riječi, baš si me obradovala kad sam pročitala.Vrlo rijetko ljudi hvale jedni druge, uvijek su spremni prije kritikovati nego pohvaliti. Ja od vas primam pozitivnu energiju i tako se trudim da uzvratim. Svaka smo na svoj način jedinstvene . Svaki put kada pišem neku poruku za vas pojedinačno trudim se da zapamtim sve vezano po na osob i razmišljam kako se osjećate, kako izgledate. Čudna je ova Raja , nikog ne znam ali ustvari znam. Leilani, tebi želim da imaš pravi PMS koji će te prevariti sa i da nas sve ovdje obraduješ i razveseliš Mini Bav nemoj biti tužna, brzo prođu dani vještice i onda opet u akciju i odbrojavanje.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 26.4.2017 9:26:28
|
|
|
|
tišina
|
papučice nemaš mi na čemu zahvaljivati, to je do tebe! . Osjetim da si dobra duša, dobra osoba. Forum nam daje slobodu biti konstruktivan i destruktivan, ja biram ovo prvo (barem na raji ). Svi smo tu iz jednog cilja, svi imamo slične slabosti, strahove, iščekivanja. Svima nam se mogu dogoditi iste situacije i zato treba biti čovjek. Meni je drago da sam se ovdje registrirala baš, baš. Skriveni iza svojih nickova, profila, govorimo intimne i osobne stvari koje se možda nikom ne usudimo reći, vjerujem da otud taj osjećaj da se znamo. neću duljiti.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 26.4.2017 11:41:15
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Mini Bav, baš mi je žao. Neki su simptomi baš bili sumljivi. Drži se i navijam da je sljedeći mjesec dobitan. Imaš li želje kreirati novu listu za odbrojavanje ili da ju ja kreiram? Samo da curke daju nove datume. Inače na prvoj stranici nove teme stavimo i vilu da sipa trudničku prašinu i popis navijačica, a na kasnijim stranicama samo popis trudilica (vjerojatno to već sve znaš, ali ako imaš kakvih pitanja samo pitaj). Tišina, vidim da kad si mijenjala sliku avatara da si u postavkama kliknula da si muško pa imaš kraj nick-a i oznaku za muški spol. Papučice Leilani, navijamo da se ukaže ponosni znakić kraj tvog imena! Idem tek navečer na pregled pa će ujutro biti izvještaj. Tintin moja draga, baš mi je drago da su svi tvoji ostali nalazi dobri i čekam da javiš kakav je rezultat za S-gram. Bez brige, 15.05. će brzo doći i vjerujem da ćeš brzo biti u postupku, a i ova akcija navečer možda donese malu srećicu! Nadam se da se nakon odnosa nisi ustajala već da su plivači prespavali u tebi?!? Pitaš do kad radim ... ajoooooj .... tamo do početka 8.mj. Imam još puno za izdurati. Da vidiš kako u drugoj trudnoći buša brzo raste, mislim da će me potjerati ranije s posla jer neću se moći približiti kompu od trbuha.
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 26.4.2017 13:12:34
|
|
|
|
tintin
|
Pinky sad si me nasmijala sa svojom bušom da neceš moći prici kompu hahaha, neka neka, neka raste bebica draga, sretno na pregledu i čekamo izvještaj ujutro. Spermiogram uredan, i da nisam se odma dizala, ostala ležat
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 26.4.2017 14:52:17
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Tintin bravo za uredan S-gram! I odlično što si ostala spavati! Navijam da vas bebač iznenadi prije postupka.
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 26.4.2017 16:33:22
|
|
|
|
Mini Bav
|
Cure hvala na standardnim riječima utjehe Pinky da, baš me razočaralo, još uz to je stigla toliko rano da mi je nekako nevjerojatno kako sam se uspjela tako prevariti.. jel normalno da je stigla 9-10 dana nakon O? Iskeno, ja bi rađe da ti nastaviš sa time jer se želim malo manje opterećivati trudnoćom, odnosno postizanjem trudnoće.. nadam se da nije problem.. Leilani ima kakvih novosti?
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 26.4.2017 18:24:41
|
|
|
|
tišina
|
Ahahah 😂, hvala pinky, evo i pravog spola 😂😂
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 26.4.2017 18:27:25
|
|
|
|
tišina
|
Neka moj datum za svibanj bude 9.5.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 26.4.2017 18:35:31
|
|
|
|
Mini Bav
|
Moj datum je 24.05.
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 27.4.2017 7:34:31
|
|
|
|
Leilani
|
pinky ma samo neka raste buša kakao je bilo na pregledu?? Zabrinula si me, nema te. tintin super za spermio, jos jedna briga manje, ma bit ce to uspjesno od prve kao i nasa hajdi, sigurna sam mini bav kako si draga, jesi spremna za novo odbrojavanje? Mene prestale boliti cice, znaci da ce danas vjerojatno stici, jucer me bolio trbuh tak da ono...sve ukazuje da dolazi. Ja ne vjerujem u te iste simptome jer mi apsolutno nije nista drukcije nego inace. Moj sljedeci datum je 23.5.
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 27.4.2017 9:40:30
|
|
|
|
Mini Bav
|
Leilani pa čekaj, nije još gotovo.. čekaj da stigne gdje žuriš? Ja imam drugi problem, mene cice nisu prestale boliti uopće Ma dobro sam, samo neke stvari trebam srediti, malo se skockat u glavi.. A sve moje frendice sa djecom su ili već rodile 2. ili trudne sa 2., baš mi je prekjučer jedna rekla lijepu vijest.. jer smo se dogovarale da ćemo "u isto vrijeme" pa mi je rekla da kasnim 2 mjeseca e jbg-a stara, došlo mi je da se rasplačem, muž me pogledao kao sotonu kad sam mu pokazala znakove tuge zbog takve vijesti.. moram se malo ošamariti par puta..
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 27.4.2017 10:20:08
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Evo curke da kopiram s trudničke teme: "Evo, pregled je prošao super! Sve je kako treba biti: srčeko lijepo kucka, bebica se puno micala (igrala pupčanom vrpcom, češkala po glavi, sisala prste, ...), ja zatvorena, posteljica je straga, ima dosta plodne vode, sve izgleda kako treba (opet je glavica za koji dan veća što znači da ću opet imati glavonju ) iiii..... među nogicama vise mala jajčeka. I, pitala sam gina dal je normalno da mi je trbuh već tako velik i rekao je da što se tiče trudnoće da mi maternica zauzima samo prostor ispod pupka, a ovo sve iznad da sam napuhnuta i nema veze s trudnoćom. Dobar mi je kako se išao izvući s time da to nije debljina već samo napuhnutost. Mislim ... slažem se s njim jer kad sam se vagala dobila sam samo 1,5 kg od kad sam trudna. Izgleda da ovi trzajevi koje osjećam su ipak kretanja moje mrvice! No zanimljivo mi je da ih osjećam samo kad sjedim, ali ne i kad ležim. Valjda je tako stisnut trbuh pa onda jače osjećam. Pitala sam pred mužem dal smijem dizati M (jer mi MM već ide na živce koliko mi brani da ga nosim) i rekao je da slobodno nosim M te da mi to neće nikako naštetiti jer je ova trudnoća uredna i da jedino moram izbjegavati udarce u trbuh, a ostalo da sve mogu normalno raditi dok ne osjećam bolove. " Mini Bav, jooooj, znam kako si se osjećala. To ti je tako normalno i ne moraš se brinuti. Grlim puno! Budem ja onda kreirala listu, a ti samo dodaj listu ako ću ja biti u gužvi pa neću stići staviti na novu stranicu. Leilani kud odustajanje prije vremena? Tišina, e sad si Mona Lisa, a ne Mona Lisac.
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 27.4.2017 10:40:36
|
|
|
|
Mini Bav
|
Pinky može nema problema, ti sastavi pa ja ak skužim da si uzela godišnji prekopiram/nadodam kaj treba Ma, ne želim da to bude normalno, želim se veseliti takvim stvarima, znam da ću i ja biti trudna samo je pitanje vremena, i želim tako razmišljati, a ne ko da mi se svijet raspada jer je netko drugi trudan a ja nisam kao da mi je rečeno da nikada neću moć imati djece pa mi svijet propada kad čujem od nekog da čeka bebu što bi bilo tek da mi se tako nešto kaže, pala bi u depresiju samo tako, ne smijem si to dopuštati, moram pronać ispušni ventil dok ne dođe red na mene.. lučim si krive hormone Baš slatko što već osjećaš bebicu.. stvarno je još jako rano. Držim fige da izguraš urednu trudnoću, samo tako naprijed
< Poruku je uredio Mini Bav -- 27.4.2017 10:44:19 >
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 27.4.2017 10:54:40
|
|
|
|
tintin
|
Pinky za bebicu-frajera malog, bitno da je sve ok, sad lipo uživaj, cmok.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 27.4.2017 13:47:16
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Hvala vam drage moje! Mini Bav, nisam rekla da je normalno tako se osjećati cijelo vrijeme, ali kad imaš toliku želju kakvu imaju tu naše trudilice i u prvi tren saznaš da se drugoj osobi to ostvarilo normalno je da ti ponekad bude žao, ali ne što je toj osobi uspjelo već što vama još nije. Povremeno imati taj osjećaj nije ništa loše i mislim da time samo pokazuješ koliko ti je stalo do toga da i vama uspije. Meni je za M trebalo 2,5 g. i to mi se činilo kao da nikad nećemo uspjeti (k tome je išlo u prilog i spontani i biokemijske koje sam imala), a da ne spominjem koliko frendica mi je u tom periodu zatrudnilo i koliko RR trudilica sam tu ispratila na trudničke teme. Sad nam je uspjelo odmah i smanjila sam javljanje tu jer se nekako osjećam licemjerno pošto znam da vama nije lako pa se osjećam kao da trljam sol na ranu pričajući o svojoj trudnoći, a znam koliko ju sve vi, meni drage trudilice, želite. Eto, grlim vas sve puno i navijam da sljedeća lista bude svakoj od vas dobitna!
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 27.4.2017 14:23:55
|
|
|
|
Leilani
|
pinky kako mi je drago da je sve u redu i bravo za pišonju glavonju Neka se tako i nastavi do kraja. Pa super si ti sa kilažom, a napuhnutost ce s vremenom valjda popustiti. Ako ne prije, onda kad rodis mini bav ma tvoji osjecaji su sasvim razumljivi, sve smo se mi trudilice tako osjecale pogotovo kad dugo traje nasa borba...i nemas se zasto osjecati lose. A eto kao sto rekoh, poznajem svoje simptome pms-a...stize polako u smeckastom iscjetku...to je to. Ovaj mjesec dva put razocaranje...Ja se uvijek najvise nadam u toku plodnih dana, kad oni prođu onda vise ne...
|
|
RE: Odbrojavanje - travanj 2017. 27.4.2017 17:01:54
|
|
|
|
nymeria
|
Drage trudilice i trudnice mislim na vas i citam vas redovito.. samo nikako se javit... nigdje vise ne pripadam.. ni u trudnice ni u trudilice a moje cure se raspale i nemam s kim tipkat.. Leilani draga za tebe se tako nadam da c do ljeta prec na trudnicke teme..
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!