tišina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (2.4.2017 18:40:39)
|
boog cure, evo mene nakon kratkog izbivanja, ništa se pametno nije dogadalo. leilani, mjesec još nije gotov, sve se stigne promijeniti da ti travanj bude zaokružen veseljem! [sm=smiley1.gif] Mini bav pa da, isti problem s ginicom... Meni je i sestra otegotna okolnost, aždaja živa!!!! Ono se ne rađa i ne zapošljava 2 puta. Zapravo ni ne znam zašto ju ne mijenjam, dugo čekam, nikad ju na telefon ne mogu dobiti, upisivanje je samo jedan dan u mjesecu (ako je u jutarnjoj smjeni, nemoguće mi je to izvesti jer se ne javlja na telefon).. Ne sjećam se kad sam kod nje bila zadnji put, radila sam privatno preglede i papu... Ajmeee, pa je on godina imao kad nije vidio čitati nalaze, kako je onda išta drugo vidio? [sm=smiley36.gif] vjerujem da tebi nije smiješno. Dobro je da si sada zadovoljna i da imaš stručnu ginicu, puno to znači kad te vodi netko tko zna i koga je briga. belina pričekat ćemo još koji mjesec (ako sad nije upalilo [sm=jezicek.gif]) pa onda na pretrage hormona. Bio je jako stresan ovaj period, što na poslovnom, što na privatnom planu pa da se dovedem u ravnotežu [sm=smiley1.gif]. Još koji dan pa ćeš čuti svoju mrvicu [sm=smiley1.gif], bit će to sve dobro, nema negatvnih misli, vibram pozitivu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[sm=smiley1.gif] zaslužila si to! papučice radne akcije u tijeku, sreća pa su to slatke akcije [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], heheh, nadam se da će im se planovi poremetiti pa će ti trebati tražiti zamjenu [sm=smiley1.gif] tintin još tjedan dana do testića. hvata li te nervoza? ja se trudim ne guglati i ne pipkati se [sm=smiley36.gif], mjerim bazalnu temperaturu- 22 dan 36,8. Ništa mi to ne govori, ali kao da imam sve više pod kontrolom (makar u glavi) [sm=jezicek.gif] trudnice drage, pozdravček vama i vašim bebicama, hvala vam na potpori [sm=bravo.gif]
|
|
|
|