enaaa -> RE: Odbrojavanje - studeni 2017. (23.11.2017 21:57:54)
|
Samo da dam podršku tintin i ostalim curama koje čekaju [sm=rozacrtici.gif][sm=smiley1.gif] Nije me dugo bilo, pa nisam čestitala ostalim curama rođenje njihovih princeza i prinčeva, da vam budu živi i zdravi puno godina, i da uživate maximalno u majčistvu... Mislim da se nisam javljala od januara/februara[sm=smiley13.gif] Iza mene je jedan neuspjeli postupak, moje dvije blastice se nisu primile... Ukratko: januar punkcija i histeroskopija, mm micro tese, onda je mene progesteron dugo zezao, tako da je transfer bio tek u junu mjesecu.... Dr. bio optimističan, sve bilo savršeno, dr. me pitao koliko da vrati (blastice su u pitanju), ja odlučila dvije, išla sam tom logikom ako se jedna ne primi, hoće druga... Naravno ja ne bi bila ja, uradila sam test dan prije bete da se psihički spremim, čim je bio neg. znala sam da će i beta biti negativna... Došla kući nakon neg. bete, malo se isplakala i otišla na posao... Imam još jednu blasticu, i još nisam odlučila kada ću ponovo, htjela sam malo od svega da se odmorim, pa ću vjerovatno ponovo u postupak januar/februar Eto, toliko od mene
|
|
|
|