Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 22.1.2018 17:46:50
|
|
|
|
Leilani
|
snjeguljice; mini bav nam je stigla .. zao mi je draga. Nadam se da cete cim prije rijesiti pretrage da vidite na cemu ste. Grlim syringa samo odmraj koliko mozes uz malca. Znam da je nemoguce da ga niti jednom ne podignes. Bit ce sve ok. Snjeguljica pametno savjetuje.
< Poruku je uredio Leilani -- 22.1.2018 17:47:10 >
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 22.1.2018 20:47:28
|
|
|
|
hipo
|
Trudilice: Syringa - 15.01. Mini Bav - 19.01.
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 23.1.2018 7:12:45
|
|
|
|
syringa
|
jutro! Hipo žao mi je draga. baš sam se nadala! Minibav,nemoj biti tužna. bit će. vjeruj! snjeguljice, hvala ti na svijetima. ostale, kako ste? kako to da nema nikakve liste za proljetne i ljetne bebe?! kod mene neko zatišje. brinem. jučer niti jedan simptom. i normalno da sam odmah u brizi i strahu. nestalo napetosti i težine u trbuhu, čak nemam ni stalni poriv za mokrenjem. muka mi nije bila cijeli dan. tako da, bojim se najgoreg. terapiju trošim, sve sam poduzela što mislim da trebam. ne znam što da si predbacim u najgorjem scenariju osim što par puta dnevno malenog podignem. eto, zbilja ne znamšto se događa ali brinem. ništa ne mogu znati do slijedećeg uzv koji je tek za 10 dana.
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 23.1.2018 9:19:44
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Joj, Syringa, draga, nemoj me plašiti, nemoj me žalostiti i brinuti.... Idemo dan po dan. Ne znači to ništa. Nemoj se brinuti.. Znam da je lakše reći, nego učiniti... I sama si rekla, napravila si sve što možeš. Nema druge, nema ničega više od toga. Prepusti u Božje ruke, bit će sve dobro! Postoji tema proljetno/ljetne bebe, ima nekoliko cura tamo, ali nemam pojma kako do te teme, koji pdf?! Tu i tamo se strane pojavi nešto, kliknem pa ih pročitam, ali ovako ih pronaći ne znam.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 23.1.2018 9:22:53 >
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 23.1.2018 9:20:39
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Moram čestitati Daxy rođendan! Mislim da nas uopće ne čita, ali nema veze. Daxy je Daxy!
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 23.1.2018 9:42:23
|
|
|
|
tintin
|
Hipo Draga zao mi je, sretno u sljedecem ciklusu. Daxy Sretan rodjendan, puno srece I zdravlja. Cmok
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 23.1.2018 10:30:10
|
|
|
|
perlica55
|
Pozdrav cure Syringa, simptomi su *ebena stvar, izluđivali su me cijelu trudnoću, drži se hrabro. Vjerujem da nije lako, držim fige da bude sve super Tema za proljetne je na krivom mjestu otvorena: Trudnoća/trudnoća i porod. Hipo, žao mi je zbog vještice, sretno idući ciklus.. Daxy draga, uživaj u najljepšem rodendanu, ljubim tebe i cure punooo 🎂😍❤🎁👏
< Poruku je uredio perlica55 -- 23.1.2018 10:31:00 >
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 23.1.2018 15:37:51
|
|
|
|
Tuck
|
Snjeguljice, u Trudnoca》Razgovori u ocekivanju(djeteta)》Rodili smo!... je ta tema, bas sam sad isla pogledati :) Ja ju najlakse pronađem ovdje desno kad pritisnem na "Promjenjene rasprave"
< Poruku je uredio Tuck -- 23.1.2018 15:40:24 >
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 24.1.2018 12:54:14
|
|
|
|
tintin
|
Curke samo da javim, u postupak opet idem u ozujku, do tada kucna radinost
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 24.1.2018 23:09:58
|
|
|
|
Hajdi
|
Tintin sretno u kućnoj radinosti . Ako ne upali bit će sreće u postupku
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 25.1.2018 6:53:39
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Tintin, onda se bacite u akciju!😁
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 26.1.2018 14:15:06
|
|
|
|
Leilani
|
tintin sretno u kucnoj ja ti od srca zelim da upali. A postupak bi bio prirodni ili? Mi smo svoje kucne radinosti odradili, zadnja dva mjeseca to radimo usred noci i onda nastavimo spavati. Jer smo navecer bas umorni, ujutro ne stignemo pa jedino preostaje noc
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 26.1.2018 14:36:30
|
|
|
|
tintin
|
Hvala cure na podrsci :-) Leilani idem opet u stimulirani postupak, zelim ti svu srecu da ti je upalilo ovaj put.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 27.1.2018 13:35:30
|
|
|
|
Leilani
|
Hvala draga. Nisam se mogla sjetiti rijeci stimulirani Uglavnom, zelim ti srecu da ni ne morate u postupak.
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 27.1.2018 14:58:15
|
|
|
|
hipo
|
Tintin sretno! Moja vjestica gotova. Mi idemo drugi tjedan na put, bas nas nema doma od 10-15 DC. Ne moze gore. Tako da ovaj mjesec imamo godisnji od zatrudnjivanja. Bit cemo kod prijatelja u kuci pa nekako ne vidima kako Psihicki mi treba odmor,vec sam se pocela nervirat oko svega. Doso mi je folat pa se sad s tim sopam i multivitaminima.
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 29.1.2018 8:43:00
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, pridružujem se klubu plodni dani, a no baby dancing. Malac je bolestan, jučer iscjedak govorio svoje, ah. Nešto me boluckalo s desne strane, možda desni jajnik radi, a kako je taj jajovod začepljen... ni nema tako puno veze što ovaj mjesec ne možemo pokriti. Možda još ovaj tjedan nešto uleti.
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 29.1.2018 8:51:43
|
|
|
|
Leilani
|
hipo kod prijatelja u kuci vam moze biti uzbudljivo, zasto ne bi mogli ako cete imati svoju sobu? U svakom slucaju zelim vam lijep odmor i da se napunis baterijama i rijesis stresa. snjeguljo neka ipak uleti nesto Ja trebam dobiti za 5 dana iako imam osjecaj da ce i uranit dan dva. A pika me lijevi jajnik, na njemu sam osjetila O ovaj mjesec i križa me bole. Nadam se da nije neka prehlada u pitanju. I nekako sam danas tuznjikava, ali i vrijeme je sugavo a i ponedjeljak je... Nadam se da ste vi bolje. Puse svima!
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 29.1.2018 10:02:27
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, ako mogu oni u Big brother kući, možeš i ti kod prijatelja! A jesam bezobrazna... Leilani, radije bih da je + kod tebe u pitanju.
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 29.1.2018 12:36:15
|
|
|
|
syringa
|
POZZZ! snjeguljice- možda je to neki znak. nikad ne reci nikad. možda pika sa nekim drugim razlogom. hipo- potpisujem cure. zašto bi boravak kod prijatelja bio problem?! možda baš promijena bude dobitna kombinacija! ostale, drage, sretno u postupcima i akcijama. kod nas sve ok. čekamo uzv. sto scenarija u glavi. oko nas vlada gripa i panično se bojim zaraze. ne znam dal bi tako mala trudnoća preživjela takav gadan virus, temperaturu i kašalj. molim Boga da me nekim čudom zaobiđe!
|
|
RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 29.1.2018 13:25:05
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Syringa, treba prvo dečke poslati na posao, ali ne znam kako ćemo to obaviti!
|
Anketa
Kupanje bebe.
пеперутка16
Jeste li okupali svoju bebu prije nego što je pupčana vrpca otpala?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!