Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 12:06:31
|
|
|
|
Lady3
|
Bok curke...Kod nas pao snijeg na radost klinaca.Danas idemo k mojima na selo..Juuupi,radujem se ko malo dijete.Konačno ću mrdnuti iz kuće.Al ću se prežderavati kod mamice(baš sam prasica hi,hi.hi) Pozz svima.Čujemo se večeras...
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 12:58:35
|
|
|
|
Marta j
|
Ima tko za Ja skuhala rucak,ocistila kucu,ispeglala robu i sada cekam da dodu svi doma na rucak.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 13:03:08
|
|
|
|
cokolada
|
Drago mi je da ste otvorile birc u cast lilivane, fali i meni, nadam se da ce sto prije ponovno biti s nama!
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 13:35:40
|
|
|
|
lelo
|
Curke bok, ja nikako da stignem do vas.Naime dobila sam dopis o promjeni statusa za produženje porodiljnog dopusta pa sad tražim taj novi zakon u narodnim novinama.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 13:37:02
|
|
|
|
tiha
|
lelo bok......dok smo mi docekali svecenika nista od naseg sankanja sunce nam otopilo snjeg
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 13:37:50
|
|
|
|
tiha
|
lelo ja sam imala pravo na porodiljni do miine 3ce godine a to mi nitko nije rekao nisam znalaaaaaaaaaa
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 13:38:50
|
|
|
|
mamavlatkica
|
lelo bokić kakao si kako tvoj mali ljepotan , mi smo ok , Jan spava ko za vraga baš kad je došla patronažna u posijetu . Žena me maltene razapela kada sam joj rekla da sam predala zahtjev za rastavu.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 13:39:33
|
|
|
|
lelo
|
meni je ova u socijalnoj rekla da si kupim novi zakon i proučim ga.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 13:40:46
|
|
|
|
lelo
|
ko za vraga i Leon se sada probudio.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 13:43:39
|
|
|
|
mamavlatkica
|
kad već prićamo o snijegu dana sje moj maleni drugi puta u svom životu stao na snijeg igrao se sa našim psima u dvorištu , teturao po snijegu , padao , uglavnom uživao . Napravila par video snimaka.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 13:49:38
|
|
|
|
lelo
|
evo cure i za vas malo francuskog krumpira za ručak
< Poruku je uredio Iva Piva -- 9.1.2009 1:54:59 >
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 13:51:00
|
|
|
|
lelo
|
sad ću dobiti po nosu jer je slika velika a bila je tako mala na stranici.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 13:54:53
|
|
|
|
FIONA
|
jooooooj ja više u birc ne dolazim...samo hrana, hrana, piće, hrana.....ja sam prevelika da bi sada mogla gledati u punu zdjelu krumpira i ne otiči do fiđa!!! Arivederččččiii!!!
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 13:55:23
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
dobit ćeš da da da.... sad mi sline cure.. idem radit
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 13:58:33
|
|
|
|
Puli
|
taman na ručak stigla imam njuh ko peso cura spava umorilo ju trčanje po snijegu za pesima u parku
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 14:00:52
|
|
|
|
Puli
|
lelo jesu ti produžili porodiljni
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 14:05:49
|
|
|
|
Marta j
|
Lelo oce nas da malo ugoji. Cure kako ste vi?
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 14:12:35
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: FIONA jooooooj ja više u birc ne dolazim...samo hrana, hrana, piće, hrana.....ja sam prevelika da bi sada mogla gledati u punu zdjelu krumpira i ne otiči do fiđa!!! Arivederččččiii!!! ja ću se pridružit Fioni, pa samo o hrani ovdje moj ručak se kuha i čekam dečke naše cjepljenje danas odgođeno jer su nam doktorica i sestra na GO , ljuta sam jer mi nisu javili..
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 14:15:22
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: mala25 blago vama na snijegu,kod mene ga nikad nema mala25 i kod nas nikad snijega, a ako i padne to bude na sat vremena po 5mm zajedno ćemo
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 14:18:04
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: mala25 blago vama na snijegu,kod mene ga nikad nema mala25 i kod nas nikad snijega, a ako i padne to bude na sat vremena po 5mm zajedno ćemo Nema ni kod mene snijega ako padne to je jako kratko.Al zato ja u nedjelju idem na kupres.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 14:20:06
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Ok curke svima ali baš svima vam šaljem velike , velike puse , ja vam kidam nešto klopnut i popit čaj od jabuke i cimeta sa rumom ili kakao to kaže Janov kum još dodaj šećera i biskvit i imaš pitu od jabuka . rekoh kidam klopat pa se vartim . kissies and hugges to all of you
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 14:20:52
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: Puli lelo jesu ti produžili porodiljni još nisu ali se nadam da budu.sad više nisam preko socijalnog nego preko Hzzo-a.još proučavam zakon.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 14:34:25
|
|
|
|
lelo
|
ajme meni koji zakon pa trebat ću prevodioca.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 14:39:12
|
|
|
|
sanjalica
|
sorry što upadam.... ali... porodni poslije prve godine za prvo dijete ? ili ? ništa ne shvaćam.... bi li mi netko pojasnio ? šta nam sada donosi zakon ?!
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 8.1.2009 14:44:23
|
|
|
|
lelo
|
Ja sam na produljenom porodiljnom zbog Leonove problematike sa motorikom. Tako da je bolnica i fizijatri napravili su preporuku za produženi porodiljni pa sada u travnju trebam opet na komisiju ali se zakon promjenio. Iako kod mene skoro sve ostaje isto osim što više nisam preko socijalnog nego preko Hzzo-a.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!