Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:53:59
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Draga moja nadam se da si
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:54:30
|
|
|
|
piggy
|
marta nadam se da ćeš sutra biti bolje da će sve proći čuvaj se i odmaraj. ja sam čula da su vene nasljedne
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:54:37
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ufff...već sam prije sat vremena otišla n akupanje..evo idem sad....ali kad se vratim ima da se družimo (s flašom )
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:54:54
|
|
|
|
lelo
|
Bumbi laku noć ti želim. Ljubi Dinu.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:55:20
|
|
|
|
tonkica
|
FJ i ja još prije 2 sata krenula peglat, pa nikako... Joj ta RR ovisnost stvarno nije zdrava!
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:55:29
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić curke, cijeli dan sam na raji, nestanem na dva sata, a vi se raspisale.... Opet klopica? Red klopice, pa red ugice, pa ti sad budi na dijeti... Joj, joj! Marta drži nam se. Probaj izdržati bez tablete,odmaraj malo više.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:55:42
|
|
|
|
piggy
|
vi se nadajte umjesto mene,moglo bi možda upaliti
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:56:03
|
|
|
|
lelo
|
ti se okupaj a flaše te čekaju.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:56:20
|
|
|
|
Candy
|
Mamavlatkica,pa ostani onda još s nama... Marta,nadam se da će ti biti bolje kad popiješ lekadol...Ja,nažalost,nemam takvih iskustava (trudničkih),ali ako cure kažu da ti ne bi smio škoditi,onda ga popij,nemoj se mučiti ... Piggy,draga,držim fige da feštamo ovaj mjesec !
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:57:14
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: lelo ti se okupaj a flaše te čekaju. ovo mi dosta da se kupam u tome...sad stvarno bježim
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:58:11
|
|
|
|
Ruža
|
Piggy držimo fige, a i tebi Candy! Lelo i ja bi toga malo.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:58:26
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov .ali kad se vratim ima da se družimo (s flašom ) A s čim drugim,draga ?
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:59:18
|
|
|
|
mamavlatkica
|
viš piggy tak ti je meni jedna sestra na duhu rekla da me neće više vidjeti gore i na drugom postupku ja ostala trudna . Možda mi ne bi upalilo da me nije onak zacoprala .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:59:26
|
|
|
|
koka
|
ajme drage moje pa dok sve pročitam , već neke bježe na spavanje..laku noć cure koje ideu u carstvo snova..Piggy ja se isto nadam da nam brzo kažeš sretnu vijest
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 22:00:43
|
|
|
|
Marta j
|
Probati cu pa vidim a ako me nastave boliti noge i jos jednom detaljno pregledati noge i mozda iduci tjedan otici da mi moj dr vidi na uz,jer mi ima mama,baka i tete vene pa me strah da nedobijem i ja,one su sve isle ih operirati. Piggy mi se nadamo umjesto tebe.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 22:01:08
|
|
|
|
božica
|
ej haj cure bok dok stignem do vas treba mi sat vremena gužva na cesti sa temama vidim da vas mući rr sa kućasnkim poslovima peglanje tuširanje... tak i mene veš trebam objestiti al sad ću sad ću
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 22:01:21
|
|
|
|
mamavlatkica
|
candy ok kad ste mi tak super još bum s vama do pola jedanaest a onda fakat na spavanje , sinoć se probudila u 3.00 i nisam zaspala do 5 a u 7 budilica zvonila za lijek i u 8.30 moj mali viće mama aaa.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 22:02:24
|
|
|
|
piggy
|
ajde mamavlatkice ostani tu još s nama vidiš kako se lijepo družimo
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 22:03:57
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Piggy mi se nadamo umjesto tebe. za svaku pohvalu
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 22:04:09
|
|
|
|
božica
|
ostani još 5 min pristajem na sve..lalallalalala
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 22:04:30
|
|
|
|
mamavlatkica
|
može može osatjem ionako mi se ne spava a s vama mi je super. Digle ste mi raspoloženje. kao i uvijek.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 22:05:42
|
|
|
|
piggy
|
pa zna se ko je najbolji vesela družina RR
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 22:05:52
|
|
|
|
tonkica
|
Svim trudilicama držimo fige da plusić što prije dođe, pogotovo tebi Piggy! Stvarno je teško držat korak s birtijom i postovima, tipka se večeras sve u 16!
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 22:06:23
|
|
|
|
mamavlatkica
|
ima nešto za popit ili prigrist iako ne bi smjela ali malo mi kruli u buši a i usta mi suha.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!