hipo -> RE: Odbrojavanje - ozujak 2018 (28.3.2018 14:35:20)
|
Lelani, zao mi je [sm=smiley19.gif] Lidija ima li sto novoga s nalazima? A vidi nasu Lidac, petoro djece i hop cup eto sesto na putu. Pa to je vec umjestnost!?!?!?! Snjeguljice, moram prvo s muzem malo porazgovarat. On hoce jos jedno, al kad vidi koliko je hipica zahtjevna frka ga je kako cemo s dvije takvih. Ovo mu jenok ako se dogodi, a nisam sigurna koliko je za potpomognutu. Slijedeci ciklus nismo skupa za plodne dane, pa cu ga uhvatit nakon toga na moru za razgoovor i akp je za onda ic vadit krv za hormone, uzet bris i na konzultacije. Iskreno ivf mi se ne da, ja bi da AIH upal ko zadnji put. Ko zna mozda bi klomifen s folikulometrijom bio dosta. Ovaj pad na deugo dan bi mogo bit Fallback rise. Ima dosta takvih grafova na ff. Ne znaci nista, ima ih s plusom i bez na kraju. Mislim da je dobro oznaceno jer poslije nije bas biko sluzi, mislim da su bili ostaci sjemene tekucine. Tesko mi je procijenit, nisam.bas pratila, ne stignem nista, jedva sam se organizirala pisnut testove. Vjestica bi trebala doc 8.04. Ne mora, ako nece.
|
|
|
|