Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje - travanj 2018. (26.4.2018 8:43:58)
|
Tintin, sretno!!![sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] Leilani, dakle ta teorija ne drži vodu. Mislim, nekima upali, ne. To su inače sretnice. Jer to su pisale cure koje su nakon svega tri-četiri ciklusa zatrudnile. Može biti da je isti forum. www.forum.hr[sm=zmeden.gif] Žao mi je zbog [sm=hudicek1.gif]...[sm=smiley19.gif] Ja, cure, do daljnjega ne akcijam.[sm=smiley13.gif] Em imam E. coli em imam gljivice, koje je btw pokupio i MM. Mora i on dati urinokulturu. [sm=zz_poop.gif] samo takvo. No, dobro. Došlo je napokon vrijeme kad se može ići u parkove, uživati s klincima vani, kupio mi muž fora ruksak, tako da ga imam za odlaske u parkiće. Malac je počeo zboriti, zanimljiv je na kvadrat. Čak me zove mama![sm=jezicek.gif] Ponekad zaboravi, ali ok. Čak i zna odgovoriti na pitanje kako se zoveš. "No." A koliko imaš godina, pokaže dlan (5)! Tako da guštam s njim kao nikad do sada!!![sm=bravo.gif] Cura mi je već velika pa s njom uživam na drugi način. Zanimljivo da se dosta toga ne sjećam što sam s njom prolazila, samo se malo toga prisjetim kad se malac počne tako ponašati. Do daljnjega sam u klincima, kad već ne mogu raditi na njihvom bratu ili sestri. P. S. čak se ne bi bunila da bude opet mali pišulinac.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|