andy1 -> RE: Odbrojavanje - lipanj 2018 (18.6.2018 9:07:09)
|
Leilani, zao mi je sto je stigla [sm=hudicek1.gif] Ja sam prijavila danasnji datum prema aplikaciji iz proslog mob (a po toj aplikaciji mi je do sada bilo stvarno sve lijep tocno). Znam, aplikacije pojma nemaju, ali uz vu zbrku oko malene, opet zubi nicu , nespavanje moje i njeno, to mi je jedina cvrsta tocka, jer inace ne bi znala ni koja je godina. Anyway, sad sam na drugom mob skinula neku drugu aplikaciju, e sad ta kaze da je dan D u srijedu, pa ako se kome da, nek mi pomakne datum. U zadnjoj trudnoci sam cekala da prodje najdulji ciklus i od straha da eto, mozda i jesmo uspjeli, cekala sam jos 3-4 dana nakon toga da kupim test. Tako da, vidjet cemo. Ne bih o simptomima, jer sam ih u prosloj trudnoci imala manje (citaj : nista) nego kad nisam bila trudna. Inace, kod mene nista posebno novog, osim sto se sefica pocela buditi u glupe jutarnje sate, ne znam, mozda ju i ja probudim svojim meskoljenjem.. Iskreno, nisam nikad bila umornija, a opet, tjeram se po stanu opsesivno cistiti, tako da ni sama vise ne znam odakle mi snaga. Snjeguljice, kako tvojih dvoje? Jesu napokon oboje zdravi? Drugima pozdrav i nadam se da ste sve odakcijale kako spada :)
|
|
|
|