lidac0605 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (31.1.2019 9:24:42)
|
Hej curke!Eto i mene [sm=smiley1.gif] Moji imali neku želučanu virozu i rigali redom jedan za drugim-Lukas,Mauro,Marcel,pa se nisam ni javljala,otvarala karantene po kući,trčala okolo sa dezinficijensom i brisala sve kaj se da,nikom dala do Beate i taaako,veselo.Uglavnom,zaobišlo ju je.Valjda.Marcel je još do ponedjeljka bio bolestan. Hipo,drago mi je da ti pojas pomaže [sm=smiley27.gif][sm=bravo.gif].Dajte lijepite te buške tu malo češće da pratimo i mi napredak [sm=smiley36.gif].A sad budeš već u fazama da ne buš mogla spavat,to tak ide [sm=smiley13.gif]. Snjeguljo,sam si ti spremi sve,nikad ne znaš,ipak je treće.Ja sam treće rodila sa 36+3,a bila je normalna trudnoća,nit ležanja nit nekih komplikacija.Došla na redovni pregled 8 prstiju otvorena [sm=smiley3.gif],ono boluckalo je mene al ništa redovno ni pojačavajuće da bi ukazivalo na trudove.Odma me sprašili u rodilište.Gore došla u 9:30,bez pripreme u box,u 9:50 sam rodila [sm=jezicek.gif](3550 gr,50 cm).Sve je bilo ok,imao je dulje žuticu i bio pospan,doma smo išli normalno 3.dan. Moja Beata je za krepat [sm=smiley36.gif],ona hvataaa,samo ide s rukama ko da kliješta ima.I kad nemre do nečeg tolko se napinje i dosiže,baš je smiješna.Sad su najveća preokupacija tatine i braćine naočale.Tak je brza i tak ih ščepa u sekundi,čim ju prime u ruke,nevjerojatno [sm=smiley36.gif]Jučer se silom gurala k Mauru dok se on igra sa svojim smećarskim kamionom.I onda proba s rukama po kamionu pa skuži da ne može niš jer je kamion veliki,pa vidim gleda Maura ispod oka(a držim ju pored njega onak) i evo ti je ščepa ga za uho i nos i oće ga u usta navuć naravno [sm=jezicek.gif].Živi smijeh [sm=jezicek.gif].Krenule smo opet sa dohranom i sad fino papa,sve pojede po 180 ml kašice.
|
|
|
|