RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

katy1503 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (10.3.2019 12:48:06)

Heeej!!!Kod mene sad i muz se prehladio.. Malo je rec da klinicki vidi svjetlo na kraju tunela... Ja se pokupila kod svojih na rucak, tu cemo i spavati jer doma mi dize nerve.... Kod nas noc dobra, K spavala, cak i ja, u jedom trenutku me tak zabolilo da sam vec pomislila al nije nista... 
Hipo, tvoja izjava da jedva cekam svoje tijelo nazad.. Ja govorim vec 2 tjednaaa... Znam da ce biti tesko al bar cu imat kontrolu nad tijelom a ne ovako... Imam feeling da mi je trbuh jos i vise narastao sad... Njegove kretnje vise nisu ni ugodne, vec bas bole... Prepone se raspale... Kosti rasturaju... Klasika.... 

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (10.3.2019 14:14:42)

Joj ti muski, cmizdre i kad ih komarac mrko pogleda 😭😭

Bas dobro da si se naspavala! I potpisujem za neugodne udarce. Bez obzira je li se polako ili naglo giba. Boli. 
Bila sam se istusirat i obrijat noge. Uzela su vremena polako dok hipica spava. Ko da sam orala i kopala. Dobro da sam kosu jucer oprala. Pregledala sam torbu za rodiliste, moram samo utrpat punjac, mobitel i naocale. Drugo spremno. Paketici za izlazak spremni, a drugo za svaki dan bude se muz snasao. 

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (10.3.2019 20:18:51)

Lidac, kako djecica? Jesu Beatu pustili doma?

Nadam se da su bolje i da nema novih bolesnika. ❤️

lidac0605 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.3.2019 6:56:44)

Hej, Hipo, mi smo jos u Vinogradskoj, al rekla bih da ce nas danas sivurno pustit. Mislim po Beatinom stanju. Skoro skroz se oporavila, maknuli nam sinoc jedne inhalacije. Doma su dobro, osim kaaj izludjuju sad tatu 😂. 

Zao mi je jedino, ak cu danas otic, kaj te necu sutra vidjet, bas sam se tome nadala... Aaaa, preksutra si mama x2 😍. Si uzbudjena? 

lidac0605 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.3.2019 6:58:26)

Evo jedne od jucer-pozdrav iz bolnickog krevetica 💖[img]https://www.ringeraja.hr/lokalni/Slike/forum/images/956627-6768.jpeg[/img]

Snjeguljica_83 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.3.2019 8:41:02)

Slatka Beata i predivne oči!!!😍Lidac, drago mi je što ide na bolje.😊
Jučer sam imala ustanova dan, ajme meni.😲💩Plakanje, umor, jedva sam hodala, te prepone su me kočile. Mislim, jao....

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.3.2019 8:50:06)

Lidac, drago mi je da je Beata bolje!

Tako smo se prošli put mimoisle, tebe su pustli doma s lezanja na patologiji, a ja za koji dan došla. Budemo se vozale s kolicima na Jarunu za mjesec, dva dok ne zavruci i na jesen pa cemo se napricat i sve nadoknadit 💕Malena je prekrasna 💕💕💕Mogu ti rec da jedva cekam dobit bebaca u ruke. 
Snjeguljice, bas dobro da se tu mozemo jadat, ko bi nas drugi shvatio. Imam jednu prijateljicu koja je tri tjedna iza mene u trudnoci, jos me jedino ona kuzi u ovom jadu 😂
Ja cak ok spavala, jedno pisanje, jednom hipica, jednom preznojavanje. Nije lose, samo 3 budjenja. U nekom sam se trenu probudila sjedeći, ne znam kako je do tog doslo 😂
Danas me kukovi rasturaju i donji dio ledja. Sinoc me trbuh. Kako je dan dolaska brace sve blize, hipici je sad malo lakse skuzit kad dolazi. Ovo kad su bili tjedni u pitanju jadnoj nista nije bilo jasno. 😂

Lagertha -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.3.2019 9:26:22)

Ajoj, jadna malena Beata ☹️ Dosla sam da vidim da li je netko rodio jer sam zapamtila da su vam termini u ozujku. 😌 Mislim na tebe u srijedu Hipo! Sretno da sve prodje savrseno. 

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.3.2019 10:06:08)

Lagertha puno hvala!

Evo sam uspjela sama odrezat nokte pred odlazak u rodiliste sama 🎉🍾🎉🍾🎉

katy1503 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.3.2019 10:09:55)

Cure moje, danas u 1.45 na svijet je stigao Lukas u svojoj velicini od 4.350 grama i 53 cm duljine...

Sinoc pukao vodenjak oko 19 bez trudova... Stigla na sv. Duh oko 20.30,uz drip i epi rodila malenog.... 
Oboje smo dobro, vec je gore cicao, ja malo jace krvarila al se smirilo... Uranio mi je tjedan dana... 
Hipo, sretno i tebi!!! Lidac, drago klmi je da je Beata bolje... 
Ja se javim kako stignem... 
Pusa svima od nas dvoje

PinkyFunkyBirdy -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.3.2019 10:20:21)

Ajme, koje iznenađenje!!! Draga Katy čestitam na dolasku malog Lukasa i neka bi uvijek bio zdrav i veseo!!!! [sm=duda.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_playfull.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif]
Evo, krenuli stizat bebači!!!
[sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif]

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.3.2019 10:22:31)

Katy čestitam! 💕🎉🍾🌹

Dobro došao Lucas! Želim ti puno zdravlja i bezbrizan život! Mami brz oporavak, super za sisanje! Drzim fige da vas sto prije puste doma ❤️
Jupiiii stigla nam prva bebica! 

PinkyFunkyBirdy -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.3.2019 10:29:30)

Draga Hipo, dal si spremna (fizički i psihički)? [sm=smiley1.gif] A dal je TM spreman? [sm=smiley36.gif] Da mi je vidjeti kako će hipica skakati oko brace kad stigne. [sm=smiley9.gif]
Pitala si za moje dečke, pa oni su ovaj vikend bili ok, ali zato sam se ja malo razbolila (da nebi slučajno bio bezbrižan vikend [sm=smiley36.gif]).

Snjeguljice, dal ćeš nas i ti iznenaditi kao Katy? [sm=smiley1.gif]

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.3.2019 10:51:40)

[img]https://www.ringeraja.hr/lokalni/Slike/forum/images/956635-8223.jpg[/img]
Evo skembulje, sutra ujutro ne znam hocu li stic obavit fotkanje pred bolnicu. 

Lagertha -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.3.2019 11:34:02)

Cestitam Katy, ajme koji ogroman decko! Dobro sa je stigao malo ranije, da je pricekao termin imao bi 5 kila. 😍Hipo predivna ti je buša! 😌

lidac0605 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.3.2019 11:36:46)

Aaaaa, stigla prva proljetnicaaa 👏👏👏👏, bravi Katy, iskrene čestitke, pa to je komad covjeka!!!! Dobrodosao nas imenjace, zelimo ti dug i sretan zivot!!! 💖👑🎉🎊

Idemo ipak sutra doma. Hipo, cekamo sad Hipica preksutra! Drzim te za rijec da se jednom nadjemo 😉

lidac0605 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.3.2019 11:37:56)

I da, Hipo, skemba je predivna 😍, kao i Snjeguljicina 💖💖💖

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.3.2019 11:41:40)

Lidac, drzim fige da malena bude dugo dugo zdrava, ne ponovilo se ovo 😘😘

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.3.2019 11:45:24)

Joj Pinky da spremna, jedva cekam lec u salu da ga izvade van da ga vidim. Pun mi ke kufer ove trbusate faze.

Muz je musko, kad bi on bio spreman 😂Pred neka dva tjedna kad je sastavio krevetic mu je malo pocelo sjedat kako ce se to stvarno dogodit jer vidim da nekad prica sta cemo i kako cemo. Malo mi je zao sto su kod nas bolnice dosta zatvorene za posjet obitelji, falit ce mi moja hipica i njene sasave izjave, opazanja i komentari i pogotovo sto ce bit zakinuta za te prve dane. Al sto je tu je. Samo da mali hipić bude dobro. 

belina -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.3.2019 18:04:48)

Katy cestitke mamasita!!!! Lukas dobro nam dosao i imao dug sretan i bezbrizan zivot🥰🥰🥰 koje iznenadjenje!! Bravo! Na prvu mi se cini da je sve islo vise manje glatko, kad uhvatis vremena ispricaj nam sve🙈

Hipo jao jos si dan ipo u komadu i stize Hipic. Ako se slucajno sutra ne javim zelim ti svu srecu svijeta i da prodje bez ikakvih komplikacija.

Snjeguljice vidom da je i tebi polako trudnoce preko glave🙄 ajde brzo ces i ti! Izdrzi mamice

Lidach hvala bogu da je B bolje i da ce vani sutra, iako svaka noc bez njih na ovaj nacin je preduga.

Lagherta draga moja kako si? 

Pinky ah tako je i kod mene, cure dosle sebi sad sam ja bolesna, cisto da znam da sam tu

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (12.3.2019 6:16:42)

Jutro!

Ja se digla rano na miru istusirat se i popit kavu prije nego sto se ostatak probudi.Noc užas, mali nije htio da spavam. Mama je preuzela spavanje s hipicom, bas me zanimju dojmovi 😂 jadna žena, mi smo svi spavali u kindacima, ja cijelu noc od 3. Tjedna, ni a ni b od mene 😂 Javim se kasnije dok budem stalno nesto cekala u bolnici. 

Snjeguljica_83 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (12.3.2019 9:12:43)

Jutro!
Katy, čestitke!!!😍🙆👏👏👏💞💙Mazite se i pazite. Jedva čekam izvješće s poroda i reakcije muža i malene.💋
Hipo, još malooooo.....👶
Belina, a dosta mi je zbog mojih tegoba, da, pomislila sam već puno puta u zadnjih mjesec dana kako više ne mogu, da jedva čekam da rodim. Ali opet, želim prenijeti, kao oba puta. 😂😂

Snjeguljica_83 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (12.3.2019 9:15:25)

Jučer sam obavila kupovinu, dm i pepco. Nadam se da ću uspjeti strpati sve u torbu za rodilište danas. Uglavnom, već se osjećam smirenije čim to sve imam. E sad, kupila sam neku robicu za izlazak bebe iz bolnice jer želim da bude u novom, ali još nešto fali. Moram dopuniti. I to mužu pripremiti plus odrediti što će meni donijeti da obučem kad budem išla van.

Snjeguljica_83 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (12.3.2019 9:16:16)

I da, nemojte mi prizivati porođaj prije vremena!😎😂

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (12.3.2019 9:50:35)

Snjeguljice super za pripreme.

Ja sve obavila, dobila krevet. Idem. Se upidjamirat. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>