katy1503 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (24.9.2019 15:23:43)
|
Bravo L!!! Odlicna si... Ja uopće ne pratim koliko jede, koliko napravim, nekad pojede sve, nekad manje, nekad par žličica.. Definitivno je voćni tip al doći će i ovo.. Evo jučer npr smazao pola Jabuke, pola banane i cijelu krusku... I to za 5 min... Hrsnin ga svakako, u kolicima, u krilu, kak stignem... Planiram za 2 tjedna krenut s još jednim obrokom... Joj, i hipac.. Al to je neizbjezno pored seke i vrtica... Mi sjedimo, vozimo se u kolicima jedino u sjedećem položaju jer je to jedino prihvatljivo dulje od 10 min, doma na podu samo želi sjediti, puže prema nazad, okreće se 360 stupnjeva.... Nema di ga nema... Ljuti se kad treba ići prema naprijed jer još ne može... Ja danas tešku migrenu, Neofen na 4 sata pijem kak boli.. Muka, smeta svjetlost.. Uzas. Srecom K je u vrticu i sad je faza kad joj se tamo sviđa.. Nemamo drame... Što se tiče plivanja, bili smo u hotelu gdje je svaki dan imala sat plivanja.. Pa je pitala želi li nastaviti rekla da da.. Al problem je taj što ja ne mogu bit pored bazena nego sama tamo treba ići, a ona jednostavno nije takva... I onda nismo išli...
|
|
|
|