lidac0605 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (24.10.2019 18:46:33)
|
Hej,cure! Oprostite na duuugom nejavljanju,vidim da ispitujete di sam,tu sam samo ne stignem [sm=smiley36.gif]!Odnosno i vi ste tak rijetko tu pa i kad svratim vidim po par dana nema nikog pa mi je opce bzvz pisat. Di da krenem-proslavili prvi roćko prije 2 mj,lovim je na sve strane,hoda,plazi,bjezi na stenge,lize kante za smece po igralistu,jede lisce itd,itd,uskoro i vas ceka isto [sm=smiley36.gif].Govori mama,tata,hvala,pa-pa,nina-nana,njam-njam.Sa god dana je imala 10 700 i 80 duga,cijeli komad zene. Veliki relativno,ok,osim kaj mi krv na slamku piju,Laura upisala trecu god sa svim polozenim ispitim iz druge,pa ako Bog da iduce godine nas ceka i promocija u Zadru [sm=smiley14.gif]. Mauro,ehhh Mauro-s njim zasad najvise posla,odvela sam ga na svoj zahtjev logopedu,naravno da ima poremećaj govora i razumijevanja,sad moramo još idefektologu i psihologu i veli logopedica cim prije ga ukljucit u intenzivan logopedski tretman.Nis me ne pitajte,htjela sam prvo na Suvag,da bi mi tam zena rekla da nek nazovem iduci mjesec da me naruči za iducu godinu od veljace na dalje [sm=smiley13.gif] i to tek za pregled.Tak da sam na kraju krenula u Klaicevu,termini su ok,logopeda smo cekali nekih mj dana,sad iduci tj idemo defektologu i za dva tj psihologu,al oni nemaju vise logopedske terapije nego rade samo dijagnostiku,tak da cu na kraju morat platit privatno vjezbe,ako hocu djetetu pomoc jer doc na red na Suvagu na pregled a kamoli na vjezbe je cisti hrvatski apsurd.Zvala sam logopediju kod nas u DZ,oni su podruznica Suvaga,al se kao u Zg moras obradit pa kod njih odradjujes vjezbe,al ono kaj mi je bilo smijesno je kaj mi je zena rekla da ima jos djecu na listi cekanja za vjezbe od 2017.Mislim stvarno,Bogu za plakat.I sad-ako hoces djetetu pomoc,odi privat.Jedan skolski sat je 150 kn.Logopedica je rekla da za pocetak mora krenut intenzivno,2x tjedno.Znaci 2x tjedno=300kn tjedno,x4 tjedna...uzas.I tak,revoltirana sam i tuzna i bijesna,sve u isto vrijeme,pa se ni ne javljam a nit stignem od tog sveg jurcanja [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|