_medena_ -> RE: Odbrojavanje - siječanj 2019 (27.1.2019 14:43:54)
|
Mini Bav: Radila gest juce, i negativan nazalost..😞 hvala na podrsci, bice nadam se i taj +😊Leilani: Hormone sam radila 2017 u Avgustu, bili su haos..poslije sam radila 2018 u maju mjesecu, bili su malo je reci savrseni..zatim Prolaktin 3 puta svako pola sata, ne moze biti bolji, nakon toga sam se obratila doktoru rekao je da postoji mogucnost da je bila cista koja je uzrokovala poremecaj i da je ona pukla i stim su se hormoni ustabilili..bila sam i na ultrazvuku zbog obilnog krvarenja nakon odnosa, i tako me poslali kuci pa kao dodji ujutro, kad sam otisla na pregled UZ sve uredno nema problema, rekla sam za neredovne mjesecnice, kao ne vide nista, zatim na ginekoloski sve u redu...kao zadrzava mi se krv i naglo izadje, tokom prilikom veceg napora..a mjesecnice osim sto su neredovne, ponekad su obilne bez jakih bolova, i povremeno slabe i prsvene tako jakim bolovima koji me gotovo prikuju za krevet, i to varira...danas je 7 dana kako imam ovaj isvjedak, koji je smedje, rozo, sa nekim crvenim tackicama...i imam bolove, koji nisu stalni, povremeno jaki, pa slabi i tako sedam dana vec...imam termin kod ginekologa u Utorak, pa se nadam rjesenju mog problema..i hvala na podrsci..
|
|
|
|