KontesaNina -> RE: Zimsko-proljetne bebe 2020/2021. (18.2.2021 11:38:36)
|
Sorry, mame, ja se uopće ne stignem javiti. Bravo Lagertha, tvoje cike rade super posao! I da, patronažne znaju napraviti paniku di ne treba! Tak su mene sestre sa Neonatologije ovaj put mučile i tjerale na izdajanje, a samo su mi trebale maloga dati na prsa, da znaš samo koliko izvlači! I skoro svaki put se pobljucka. Mame, imam pitanje, kada ste po podiju počele davati samo jednu ciku? Mi jučer imali 7 tjedana i još uvijek često dajem obje cike iako mi se čini da mu je i jedna dovoljna. Pinky 🥰🥰 preslatka si! Mi smo u pripremama za krštenje, naravno, problema 1000 i ne znamo im rješenje. Zapravo samo jedno: trebamo poslije ići negdje na ručak, a nitko ne radi 🤣🤣 a obitelj MM nije iz Zg i njih trebam nahraniti, a trebalo bi i kumove počastiti, a onda bih ja i svoje roditelje i bracu, jer mi je to glupo da samo njegovi budu čašćeni, a moji nist, uglavnom, sad smo u raspravama, pregovorima i traženju igle u plastu sijena. Druge mame trudnice, pratim vas i jedva čekam vaše nove preglede i novosti! Šaljem vam puse, budite hrabre i izdržite sve kaj vam slijedi! Posebno žgaravicu!
|
|
|
|