PinkyFunkyBirdy -> RE: Zimsko-proljetne bebe 2020/2021. (6.10.2020 10:24:38)
|
Breskvice, ne znam što to znači. Što su ti rekli? Vjerojatno je sve dobro jer bi te u protivnom zadržali na promatranju. [sm=zmeden.gif] Mene isto zna probadati u trbuhu, ali to su crijeva. Ne znam kako je tebe probadalo. [sm=zmeden.gif] Katy, super da se osjećaš sve bolje i bolje. [sm=smiley1.gif] Ah, s ovom dječicom je uvijek nešto, ali bitno dok su zdravi, a kao što i sama znaš (što si i ja često sama sebi ponavljam): sve su to kod njih neke faze i proći će. [sm=smiley36.gif] Za posao te skroz kužim - i ja sam u takvoj ludnici. [sm=smiley29.gif] Lagertha, dal uspijevaš i dalje paziti na prehranu da smanjiš žgaravicu? [sm=zmeden.gif] Treba to izdržati do poroda. Drži se! Dal si riješila OGTT? Ja sam jučer bila na pregledu i sve je super! [sm=bravo.gif] Curka se cijelo vrijeme micala, ali doktor je uspio napraviti provjeru i lijepo napreduje i sve izgleda kako treba. Težina je 320g, ja zatvorena, prošli smo polovicu trudnoće, a mjere su neke tjedan veće, neke par dana manje, ali to je sve kako treba. Mamica je sretna! [sm=smiley9.gif] Moram uzimati željezo i preporučio mi je neke tablete pa je rekao da ga zovem ako mi neće odgovarati. I moram oko sljedećeg pregleda napraviti OGTT. Inače osjetim curku da me gurka - još uvijek dosta nisko, ali tako nisko je i gledao jučer na pregledu pa je onda to ok. [sm=smiley1.gif] Ništa, idem dalje raditi. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|