marijola -> RE: facebook (14.7.2011 14:07:20)
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste IZVORNA PORUKA: nemammaste Meni se cijeli taj koncept uopće ne sviđa.Prvo,ne razumijem da ljudi žele dijeliti svaki detalj svog privatnog života sa svima tamo.Meni treba privatnost.Drugo,od onih 500 prijatelja što kao imaš,498 njih te kasnije ismijava zbog nečega ili će ti negdje spustiti.Prijatelj ti ustvari nije nijedan ili je jako mali broj njih.Mislim da se facebook popularizirao najviše zbog toga što su ljudi željni da budu poznati i da se o njima priča. RR je nešto sasvim drugo,iako sam i to u startu odbijala.Na facebook sigurno neću... Javno objavljujem da sam pi[sm=smiley35.gif] da jedna lažljiva i prodana duša! [sm=smiley36.gif] I ja sam na kraju otvorila profil zato što mi se ekipa iz osnovne okupila preko fb i našli smo se nakon 19 godina.Još uvijek ima stvari koje mi se ne sviđaju ali sve u svemu je bolje nego što sam mislila.Najdraže mi je što sam obnovila kontakt s nekim dragim ljudima koje nisam čula ni vidjela cijelu vječnost.Nikad ne reci nikad! fejs je meni zakon. kao prvo dijeliš info samo s onima s kime ti odrediš. ne moraš ti svakoga prihvatit za frenda, ja sam ih jaaaako puno odbila. a osim toga , nije baš da si prisiljen dijelit ikakve informacije s ikim uopće tamo. a drag mi je zato šta sam ovako u kontaktu sa nekim ljudima s kojima inače ne bi bila. a i našla sam nekoliko divnih novih prijatelja. al eto svako ima pravo na svoje mišljenje[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|