Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: pelena koje se navuku - gaćice 7.1.2009 10:05:29
|
|
|
|
ninolina
|
Jesmo i ok su mi bile ljeti ali zimi nikako kad moram skidati sve da bi ih obukli. Joj to mi je bilo koma ali ljeti ih stavimo
|
|
RE: pelena koje se navuku - gaćice 7.1.2009 10:17:53
|
|
|
|
ninolina
|
E da imaš ih u konzumu, mercatou, skoro svigdje mi koristimo od pampersa ali ove iz lidla su jeftinije i ok su
|
|
RE: pelena koje se navuku - gaćice 7.1.2009 10:33:34
|
|
|
|
Ruža
|
Nismo ih još isprobali, ali vjerujem da hoćemo. O kojima iz Lidla govorite?
|
|
RE: pelena koje se navuku - gaćice 7.1.2009 10:37:34
|
|
|
|
ninolina
|
Mislim da su u zelenom pakiranju , nisam sigurna ali isplativije od pampersa u svakom slučaju
|
|
RE: pelena koje se navuku - gaćice 7.1.2009 10:45:41
|
|
|
|
Puli
|
FJ ima ih u dm-u baby love ima i te koje se navuku mi ih koristimo i jako smo zadovoljni
|
|
RE: pelena koje se navuku - gaćice 7.1.2009 11:21:33
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: koka Prvi put čujem, o čemu je riječ sada? Pelene imaju isti princip upijanja kao i "obične" samo kaj se ne lijepe na čičak, nego su spojene sa strane, navlače se kao gaćice, a kada ih skines potrgaš taj spoj sa strane. po ljeti su vrlo zgodne za korištenje.
|
|
RE: pelena koje se navuku - gaćice 7.1.2009 20:12:12
|
|
|
|
božica
|
FJ ima ih u dm-u baby love ima i te koje se navuku mi smo ih koristili za viki jako smo zadovoljni
|
|
RE: pelena koje se navuku - gaćice 7.1.2009 21:39:01
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Nismo ih još isprobali, ali vjerujem da hoćemo. O kojima iz Lidla govorite? neka njihova marka
|
|
RE: pelena koje se navuku - gaćice 7.1.2009 23:23:34
|
|
|
|
mirna
|
koristili smo easy up pants pampers ali ljeti. ne namjerno, nego zbog toga sto nisu imali njegove velicine normalnih.. kod gacica moras tocno pogoditi pravu velicinu, inace ti znaju procuriti...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2009 1:15:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: pelena koje se navuku - gaćice 8.1.2009 8:24:30
|
|
|
|
ZVRK
|
koristila sam za danijela KADA je počeo sa odvikavanjem od pelena koristili smo pampers i super zadovoljni .čak ih još imam u ormaru koje su ostale
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!