Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najiritantnija javna osoba 25.3.2009 9:09:43
|
|
|
|
novamama
|
sve ste nabrojale definitivno bi nas pozatvaralo...a niste spomenuli kosoricu? eejjjj, kakva žena:-) milinović, markovina, daaa, definitivno, a sanader je toliko lažan da ga više nit ne doživljavam...ko da vidim neku sjenu, a ne njega od stranih, ona katie holmes criuse mi je tako šugaus kad se nasmije, tj. više se nakesi sa onim zubima....inače, ok je kad je ozbiljna.... e, da, potpisujem i za balića - da mu je oprat kosu spasio bi se...i ošišat....
< Poruku je uredio novamama -- 25.3.2009 9:10:04 >
|
|
RE: Najiritantnija javna osoba 25.3.2009 9:11:17
|
|
|
|
plavka
|
Uz Tikicine bih nadodala Kosoricu, Šukera i Šeksa
|
|
|
|
RE: Najiritantnija javna osoba 25.3.2009 9:11:59
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: novamama sve ste nabrojale definitivno bi nas pozatvaralo...a niste spomenuli kosoricu? eejjjj, kakva žena:-) milinović, markovina, daaa, definitivno, a sanader je toliko lažan da ga više nit ne doživljavam...ko da vidim neku sjenu, a ne njega od stranih, ona katie holmes criuse mi je tako šugaus kad se nasmije, tj. više se nakesi sa onim zubima....inače, ok je kad je ozbiljna.... e, da, potpisujem i za balića - da mu je oprat kosu spasio bi se...i ošišat.... kosorka je isto užasna, nikad čula za boju za kosu a ministrica..ajoj nisam ni došla do stranih osoba koliko ljigavih ima u Hrvatkoj
|
|
RE: Najiritantnija javna osoba 25.3.2009 9:15:37
|
|
|
|
mariola
|
Antonija Blaće je isto užas. ko ju samo drži na tv-u
|
|
|
|
RE: Najiritantnija javna osoba 25.3.2009 9:20:45
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
aleks is iritacija no.1
|
|
RE: Najiritantnija javna osoba 25.3.2009 9:21:15
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: mariola Antonija Blaće je isto užas. ko ju samo drži na tv-u a i ona mia kovačić....isto se kesi bezveze.....
|
|
RE: Najiritantnija javna osoba 25.3.2009 9:29:17
|
|
|
|
anaxx
|
ivano balić, potpisujem-šišanje i kunolovac sa svojim komadima!!!!!
|
|
RE: Najiritantnija javna osoba 25.3.2009 9:37:30
|
|
|
|
lotus
|
Ma Alex,Kosoricu,Sanadera i one dvije sto vode farmu mislim da nemoram ni spominjati
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 26.3.2009 16:33:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 26.3.2009 16:34:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najiritantnija javna osoba 30.3.2009 17:01:25
|
|
|
|
Dajana
|
Svi nogometaši od Ćire, Mamića na dalje, gotovčevi, Pokos, Radeljak, Drpići, sve voditeljice idiotskih emisija, ma ima ih koliko hoćeš, političari pa onda i ovi stranci od Jolie-Pitt na dalje. Muka mi je kad nešto čujem o njima.
|
|
|
|
RE: Najiritantnija javna osoba 30.3.2009 20:21:31
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: mariola Antonija Blaće je isto užas. ko ju samo drži na tv-u meni je cura baš simpa
|
|
|
|
RE: Najiritantnija javna osoba 31.3.2009 10:55:23
|
|
|
|
Indy
|
Svi političari, u zadnje vrijeme svi su mi postali ogavni, muka mi dođe kad ih vidim i čujem. I naši svi stilisti, kako je to uopće zanimanje?
|
|
|
|
RE: Najiritantnija javna osoba 31.3.2009 10:56:34
|
|
|
|
Indy
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Simona i ona što bude u večeri za 5 mi dijele PRVO MJESTO! još hrpa kojekakvih ciganovića i modnih mačaka i.. znate onaj vic? Danas je svaki nezaposleni peder modni stilist. vic ti je dobar
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!