Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 12:59:05
|
|
|
|
tikica_69
|
Godinu i pol nakon dva poroda za redom (14 mjeseci razlike). Vratila se na staro, na 48. No sada imam 70 jer sam nasopana svakojakim hormonima a i godine i sporiji metabolizam cine svoje, ali sigurna sam da cu do ljeta biti na 60 sto mi je idealno. Osim ako me trudnoca ne omete Onako sam bila prestavicno mrsava....
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 13:01:39
|
|
|
|
ejmama
|
Dobila sam 13 kg i izgubila sam ih u mjesec dana od poroda.
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 13:04:56
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja sam dobila 30 ...sitnica koju zaboravih napomenuti
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 13:42:29
|
|
|
|
dominik
|
ja sam se nakon prvog poroda vrlo brzo vratila na staru kilazu, pa cak se i nastavilo padanje kila do brojke koju od (valjda) prije puberteta nisam vidla, ali sve me strah da (koliko sam sada natrpala na sebe) necu tako lako i ovaj puta uspjeti...mene "spasilo dojenje" i to sto je bebac jeo svakih sat do sat i pol
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 13:46:59
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Dobila sam 13 kg i izgubila sam ih u mjesec dana od poroda. majke ti aj reci recept!!!! ja ih imam već skoro dcva mjeseca pa neće od mene i neće!!!
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 13:53:29
|
|
|
|
Lady3
|
S Laurom dobila 22kg(pila gomilu tableta)-morala sam mirovati... S Patrickom 14 kg. S njim sam se odmah vratila na kilažu što mi je ostalo od Laure(višak nekih 5-6kg) Sada imam 61kg i trudim se skinuti još barem 2-3 kg.Iako mi mnogi kažu da tek sad izgledam kako spada.Prije sam imala 58kg.na visinu od 1.68cm.Vratila bi ja tu težinu za čas uz redovito vježbanje i da ne jedem toliko slatkoga.Ali ovisna sam o slatkome i ne mogu prestati ...Ostaje mi vježbanje,samo si sama moram dati nogu u guzicu da više krenem...
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 13:57:28
|
|
|
|
dominik
|
fiona ti sam neke recepte trazis zapisauj pa se "obogati" izavanjem knjige kak to kod nas vec ide
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 14:15:12
|
|
|
|
kitty
|
prvi put dobila 16 kg,iz bolnice izasla sa 11 manje,jer sam bila puna vode,na svoju tezinu dosla nakon 2 mj,sad sam dobila 13 kg i nadam se da necu sve izgubit jer cu bit opet premrsava,da mi bar ostane 3 kg ja bi bila zadovoljna,mogla bi u staru robu a ne bi bila cackalica
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 15:24:58
|
|
|
|
maja
|
Ja dobila 20 kg, skinula ih nakon 4 mjeseca!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 15:49:54
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: dominik fiona ti sam neke recepte trazis zapisauj pa se "obogati" izavanjem knjige kak to kod nas vec ide a kaj češ!!! kokoš za sve!!!
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 16:36:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Fiona, žganci z drožđicami, ne.... Šala... Ja svoje nikak ne gubim, samo još pridodajem... a kak su Rusi zafrknuli s plinom, bu nam trebal omotač da se ne smrznemo... hehehehe....
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 16:37:25
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Fiona, žganci z drožđicami, ne.... Šala... Ja svoje nikak ne gubim, samo još pridodajem... a kak su Rusi zafrknuli s plinom, bu nam trebal omotač da se ne smrznemo... hehehehe.... ma kaj šala...došlo bu na naše!!! hhhihihiii....
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 16:39:58
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Osim ako me trudnoca ne omete Tome se nadamo
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 18:00:47
|
|
|
|
božica
|
izgubila sam ih u mjesec dana od poroda. kako 13kg u mjesec dana btw
< Poruku je uredio božica -- 9.1.2009 18:01:35 >
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 18:39:06
|
|
|
|
spužvasta
|
A hoće ti to nekad tako Božo.....ja sam isto dobila 13 i izgubila ih za 15 dana. Kako? Zašto? Nemam pojma......pitam se zašto i ostatak neće tako lako s mene.....
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 21:08:14
|
|
|
|
tonkica
|
Dobila sam ih 16, izgubila 14, pa se opet udebljala 5... Šaram li ga šaram... I sad sam kao na dijeti, al bi trebala ubacit još i vježbanje da bi bilo efekta.
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 22:45:14
|
|
|
|
honey
|
dobila 18kg, još 7 kg nikako da skinem prošlo je 6 mj od poroda
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 22:48:03
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: honey dobila 18kg, još 7 kg nikako da skinem prošlo je 6 mj od poroda za ne vjerovat draga ne samo da smo isti dan rodile nego i iste kile dobile, a i meni isto ostalo 7 kg , takav je bio horoskop taj dan ...
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 22:52:41
|
|
|
|
honey
|
pa ne mogu vjerovati, da smo bar rodile onaj dan nakon kojeg izgubiš 13 kg u mjesec dana ko naša ejmama
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 23:40:19
|
|
|
|
Krky
|
Nikad više 58!
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 14.2.2009 20:23:01
|
|
|
|
Wukovarka
|
Dobila 16, iz bolnice izasla s -8, sad su ostale jos 4 za skinuti
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 14.2.2009 20:28:48
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Dobila 16, iz bolnice izasla s -8, sad su ostale jos 4 za skinuti di su ti još 4
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 14.2.2009 20:30:41
|
|
|
|
lilas
|
Kao devojka imala sam 64kg. U trudnoci sam dobila 35kg. Stoji pravilo ako se neko u trudnoci vise ugojio neka mi se javi. Za godinu dana sam se vratila na staru tezinu. U drugoj trudnoci dobila sam 30kg i brzo skinula sve, sada imam 54 kg. Zgrada bez lifta, 4.sprat. Aktivno bavljenje sportom.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!