RE: gutanje sperme (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

zg_cinik -> RE: gutanje sperme (18.9.2011 21:44:55)

predavanje na medicini...
profesor: - ...sperma se sastoji uglavnom od jednostavnih šećera...
studentica: - ali kako to da onda nije slatkog okusa...
profesor: - kolegice...perceptori za slatko se nalaze na vrhu jezika...ne u grlu...

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: gutanje sperme (19.9.2011 12:05:56)

joj jesi opaljen 100%!!! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=smiley11.gif]

mala pcelica -> RE: gutanje sperme (19.9.2011 21:47:27)

ne "pušim" znači da ni ne gutam [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

seraphyme -> RE: gutanje sperme (2.10.2011 13:05:58)

ma meni to super! ali faca MM kad je gotovo.... NEPROCJENJIVO [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

ucitelj -> RE: gutanje sperme (13.11.2012 15:39:40)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]jao sto me nasmijaste odgovorima ajmeeeee. volim felacio al ja njemu i ne gutam nikako ni trun jer sam se jednom opekla bilo je[sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] i nikad vise a inace nevolim ni da me on oralno zadovoljava jer se ne osjecam ugodno samo nekad ga pustim da pase jer on uziva, algutanje mi enide nemogu ga ni u grlo ugurat posteno dize mi se zeludac nije da mi se gadi vec me hebe zeludac

anamarijapupek -> RE: gutanje sperme (13.11.2012 15:53:16)

Pazim na liniju tako da ne, nema šanse [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ma meni je smiješno sad kad mu pomognem olakšati ga jer se ne keksamo dok sam trudna. Pa mi to u rukama...a u ustima, fala ne fala. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

daxy -> RE: gutanje sperme (12.1.2013 9:04:00)

Pregledavam ja ovaj forum da vidim šta tu ima i naletim na ovu temu. Malo je reći da sam se nasmijala! Skoro sam sa stolice pala! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Originalne ste!

maminangel -> RE: gutanje sperme (12.1.2013 12:16:22)

IZVORNA PORUKA: daxy

Pregledavam ja ovaj forum da vidim šta tu ima i naletim na ovu temu. Malo je reći da sam se nasmijala! Skoro sam sa stolice pala! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Originalne ste!

Joj daxi potpisujem,ovo je živo kino..

mala pcelica -> RE: gutanje sperme (12.1.2013 12:24:48)

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

ne "pušim" znači da ni ne gutam [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ispravak na ovaj moj komentar od prije,jednom sam probala mm,a to je izgledalo otprilike ovako : malo fafam pa pljunem pljuvacku sa strane kad se nakupi,pa opet malo fafam pa pljunem i tako do kraja,zeludac mi je bio u nosu (ne samo u grlu) znaci ni vlastitu pljuvacku nisam mogla da progutam,a ruka mi je bila do lakta mokra valjda od plljuvačke [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] od tad nema šanse da ga primirišem ,a kamoli da ga stavim u usta [sm=smiley36.gif]
al volim da on mene oblize i njemu to ne smeta [sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif]

seraphyme -> RE: gutanje sperme (12.1.2013 13:40:31)

ne "pušim" znači da ni ne gutam [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

ispravak na ovaj moj komentar od prije,jednom sam probala mm,a to je izgledalo otprilike ovako : malo fafam pa pljunem pljuvacku sa strane kad se nakupi,pa opet malo fafam pa pljunem i tako do kraja,zeludac mi je bio u nosu (ne samo u grlu) znaci ni vlastitu pljuvacku nisam mogla da progutam,a ruka mi je bila do lakta mokra valjda od plljuvačke [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] od tad nema šanse da ga primirišem ,a kamoli da ga stavim u usta [sm=smiley36.gif]
al volim da on mene oblize i njemu to ne smeta [sm=smiley9.gif] [sm=smiley9.gif]
koji sebičnjak [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

daxy -> RE: gutanje sperme (12.1.2013 13:51:09)

IZVORNA PORUKA: seraphyme

ne "pušim" znači da ni ne gutam [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

ispravak na ovaj moj komentar od prije,jednom sam probala mm,a to je izgledalo otprilike ovako : malo fafam pa pljunem pljuvacku sa strane kad se nakupi,pa opet malo fafam pa pljunem i tako do kraja,zeludac mi je bio u nosu (ne samo u grlu) znaci ni vlastitu pljuvacku nisam mogla da progutam,a ruka mi je bila do lakta mokra valjda od plljuvačke [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] od tad nema šanse da ga primirišem ,a kamoli da ga stavim u usta [sm=smiley36.gif]
al volim da on mene oblize i njemu to ne smeta [sm=smiley9.gif] [sm=smiley9.gif]
koji sebičnjak [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ne može to tako!!!! Ako primiš,moraš i dat! [sm=smiley24.gif][sm=smiley24.gif][sm=smiley24.gif]

mala pcelica -> RE: gutanje sperme (12.1.2013 14:16:44)

mi smo se dogovorili,ja imam slab zeludac za to on može da svari svašta i tako funkcioniramo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Papalina -> RE: gutanje sperme (23.7.2013 23:06:02)

hmmm----pa nisam znala da ima veze stim šta jede... znači, večeras je jeo sladoled i propustila sam dobru priliku?![sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
iskreno, jednom se slučajno zalomilo jer je imao želju za tim, i neznam zašto ko neki imbecil nisam pljunula nego progutala ne samo mrvicu, nego sve, samo mi se slilo u grlo... i bio je jakoooooooooo gorak okus[sm=zmeden.gif] bit će da je od alkohola[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
sad ste me zaintrigirale... mogla bi opet probat kad bude jeo voćnu salatu[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mamasita -> RE: gutanje sperme (10.8.2013 18:40:45)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]na neke odgovore sam se od srca nasmijala[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
blowjob da,ali gutanje ne,jednostavno mi ima okus po pokvarenom jogurtu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
i slažem se da to nema veze sa tim koliko nekoga voliš ili ne.

FIGICA FIFINANKICA -> RE: gutanje sperme (12.7.2015 9:39:30)

rijetko kada

malateeoll -> RE: gutanje sperme (8.4.2024 16:22:45)

Sex spojevi za odrasle - sekskontakt-hr.com Ne kažem da ćeš imati uspjeha ali barem skoro da nema lažnih profila.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]