daxy -> RE: gutanje sperme (12.1.2013 13:51:09)
|
IZVORNA PORUKA: seraphyme IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: mala pcelica ne "pušim" znači da ni ne gutam [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] ispravak na ovaj moj komentar od prije,jednom sam probala mm,a to je izgledalo otprilike ovako : malo fafam pa pljunem pljuvacku sa strane kad se nakupi,pa opet malo fafam pa pljunem i tako do kraja,zeludac mi je bio u nosu (ne samo u grlu) znaci ni vlastitu pljuvacku nisam mogla da progutam,a ruka mi je bila do lakta mokra valjda od plljuvačke [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] od tad nema šanse da ga primirišem ,a kamoli da ga stavim u usta [sm=smiley36.gif] al volim da on mene oblize i njemu to ne smeta [sm=smiley9.gif] [sm=smiley9.gif] koji sebičnjak [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ne može to tako!!!! Ako primiš,moraš i dat! [sm=smiley24.gif][sm=smiley24.gif][sm=smiley24.gif]
|
|
|
|