|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   mm dobio otkaz...
18.12.2009 11:14:17   
mala pcelica
jutros me zove i kaze dali su mi otkaz...radi jos mjesec i po dana otkaznog roka i to je to...nit zanmo kud ćemo nit znamo šta ćemo....neki su mozda zapamtili da se duboko protivim vraćanju u slavoniju,al izgleda da nas to čeka....user posted image  
jebuser posted image  moj život!!!

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: mm dobio otkaz...
18.12.2009 11:16:01   
minnie
joj tak mi je žao.držim fige da brzo uspije naći novi

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 2
18.12.2009 11:16:15   
ZVRK
joj teška situacijauser posted image
možda se desi nekaj lijepo i netko vas iznenadi sa poslovnom ponudom
user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 3
18.12.2009 11:18:26   
mala pcelica
cure moje to je teško,nemam nade uopće da će naći išta,znate i same kakva je situacijauser posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 4
18.12.2009 11:20:18   
zaba
ne znam što da ti kažem - teško i tužno

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

Neposredna veza do poruke: 5
18.12.2009 11:20:59   
Duve
Žao mi je, nisam u toku, a jel ti radiš ili je samo on?

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

Neposredna veza do poruke: 6
18.12.2009 11:21:11   
ejmama
Naći će nešto, glavno da ste zdravi.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 7
18.12.2009 11:21:55   
mala pcelica
ja sam na porodiljnom do 5 mjeseca...al svejedno ne mozemo preziviti sa mojom placom od 2000 kn kao podstanari

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 8
18.12.2009 11:23:47   
Duve
Znam kako je...i mi podstanari..

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

Neposredna veza do poruke: 9
18.12.2009 11:28:15   
tikica_69
A sto zna raditi....mislim sto je po struci i sto je do sada radio?

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 10
18.12.2009 11:32:17   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: tikica_69

po struci je metalo strugar ,al to nije nikad radio...radio je u kuhinji sezonama po italiji i nasem primorju...inace se u svadta razumije i sve voli da nauči...nije problem uopće rad,nego sto se nema vise posla u ovoj nasoj usr..... državi

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 11
18.12.2009 11:33:52   
tikica_69
Ma posla ima, samo sto gazde za njega ne daju na vrijeme placu i nikakvi su uvjeti rada user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 12
18.12.2009 11:35:52   
dominik
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

po struci je metalo strugar ,al to nije nikad radio...radio je u kuhinji sezonama po italiji i nasem primorju...inace se u svadta razumije i sve voli da nauči...nije problem uopće rad,nego sto se nema vise posla u ovoj nasoj usr..... državi

imas za kuhare potraznje dosta na moj posao...sve ovisi sta i kolikio zeli raditi i za koliko novaca

Neposredna veza do poruke: 13
18.12.2009 11:36:41   
mala pcelica

Ma posla ima, samo sto gazde za njega ne daju na vrijeme placu i nikakvi su uvjeti rada user posted image

da i to,a tako se neusudi da radi ipak mi imamo malu bebu i barem placa treba da bude redovna.....

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 14
18.12.2009 11:37:49   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: dominik

imas za kuhare potraznje dosta na moj posao...sve ovisi sta i kolikio zeli raditi i za koliko novaca

vjerujem da ce se baciti na traznju posla ,al koliko ce biti uspjesno vidicemo

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 15
18.12.2009 11:39:28   
dominik
gle mm radi kod lopova koji ne prijavljuje ljude i jadan radi sa babama koje citav dan rezu dva predjela tak da jadan sve sam mora...ali ako ce fakat biti frka mogu ga pitat da mu dodje za ispomoc na svadbama...

Neposredna veza do poruke: 16
18.12.2009 11:50:38   
Marta j
Draga zao mi je,zelim ti da sto prije nade posao.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 17
18.12.2009 11:59:08   
Domy
E moje ženice moj je prije par mj dobio otkaz..zbog prometne nezgode ,,njemu se to nije smjelo dogodit.bio je policajac ..a falilo mu 2 mj do penzije..što reči ..petero djece ja nigdje ne radim..a živimo u ovoj zabiti gdje posla nema....al živim u nadi da če i nama svanut opet sunce...

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 18
18.12.2009 11:59:49   
natalijax
a joj pćelice,baš mi je žaouser posted image ,držim fige da nešto smislite i da ostanete tu gdje jesteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 19
18.12.2009 12:09:15   
ket
nadam se da će uspjeti....ja bi ti voljela pomoći ali ne znam kako....ako šta trebaš...bilo što a mogu ti pomoći samo reciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 20
18.12.2009 12:11:37   
mišica 666
draga žao mi je znam kako ti je nadam se da će naći što prije dobar posao. držite se user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 21
18.12.2009 12:12:55   
Bebys
domy ovo je odvratno...koji idioti zive u hr. drzavi...cisto me nekad bude sram...a volim je jako ...sta cu kad je usrana hr. moja..
IZVORNA PORUKA: Domy

E moje ženice moj je prije par mj dobio otkaz..zbog prometne nezgode ,,njemu se to nije smjelo dogodit.bio je policajac ..a falilo mu 2 mj do penzije..što reči ..petero djece ja nigdje ne radim..a živimo u ovoj zabiti gdje posla nema....al živim u nadi da če i nama svanut opet sunce...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 22
18.12.2009 12:14:03   
Bebys

jutros me zove i kaze dali su mi otkaz...radi jos mjesec i po dana otkaznog roka i to je to...nit zanmo kud ćemo nit znamo šta ćemo....neki su mozda zapamtili da se duboko protivim vraćanju u slavoniju,al izgleda da nas to čeka....user posted image  
jebuser posted image  moj život!!!

zao mi je jako...znam kako ti je..ma ti sada sjedi na kompjuter cijeli mjesec i trazi i prijavljuj ga...idi na moj posao, na sve sto je potraznja za kuharima ili vec sta zna raditi..samo nemoj odustati...sretno

Neposredna veza do poruke: 23
18.12.2009 12:37:34   
mala pcelica
HVALA VAM CURE ,on je na poslu ,kad dodje kuci sjesćemo i popričati,dobio je neki ugovor da potpise,spomenio je neku otpremninu u visini jedne place,sramota,ne znam jos detalje ....

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 24
18.12.2009 12:38:53   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: Domy

ajme majko isusova! šta se ja onda žalim !? ja imam jedno djete,a ti petero user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!