Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: moderna spolna jednakost 7.6.2011 13:23:23
|
|
|
|
mamacita
|
Ja ne znam o kojim to zenama oni pisu , no ja znam za samu sebe da nikad nisam bila u vecoj zelji za sexom , blago mome muzu . Tocno je da ima zena koje ne zele djecu i brak zbog karijere (i to nisam ja), no zaista, mozda postoje neke zene kojima se ne da imati odnose... no, ja nisam jedna od njih. Dakle, sto se mene tice istrazivanje im je krivo .
|
|
|
|
RE: moderna spolna jednakost 7.6.2011 18:42:29
|
|
|
|
jagodicabobica
|
ne prihvatajte ovaj text da je uputit vama osobno!.... mamacita....
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 7.6.2011 18:44:18 >
|
|
|
|
RE: moderna spolna jednakost 7.6.2011 18:46:06
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: mamacita Ja ne znam o kojim to zenama oni pisu , no ja znam za samu sebe da nikad nisam bila u vecoj zelji za sexom , blago mome muzu . Tocno je da ima zena koje ne zele djecu i brak zbog karijere (i to nisam ja), no zaista, mozda postoje neke zene kojima se ne da imati odnose... no, ja nisam jedna od njih. Dakle, sto se mene tice istrazivanje im je krivo . aha ima ji frigidni
|
|
|
|
RE: moderna spolna jednakost 7.6.2011 20:24:24
|
|
|
|
mamacita
|
Moze bit da ih ima.... cist sumnjam da to objavljuju onak javno .
|
|
|
|
RE: moderna spolna jednakost 7.6.2011 20:28:20
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: mamacita Moze bit da ih ima.... cist sumnjam da to objavljuju onak javno . ginekolozima nije lako...nebi im bila u kozi....
|
|
|
|
RE: moderna spolna jednakost 5.9.2022 4:03:08
|
|
|
|
wsreviewnet
|
The complete look of your internet site is remarkable, not to mention the content material! also visit my net web page -seo agency
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!