|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   moje prvo pijanstvo...
16.12.2008 15:16:05   
Florijan Jakov
(možda ga netko nije imao (jošuser posted image ))

U bircu se stalno častimo raznim finim cugama... i dobro to podnosimo jer smo baždarene.
A kada ste prvi puta, onako zelene i neiskusne, iskusile okus pijanstva?

3. razred srednje, slavili roćkas i cugali wisky colu (fuj).... takav šlus da kad smo došli u disko, otišla na WC, slučajno potrgala šlic od hlača, metnuli me u taksi, otfurali doma, a stara je mislila da ću umrijeti i da me netko silovao (jadna, žao mi je kaj sam ju zabrinula).

Nakon toga bilo je nekoliko/ više bliskih susreta s čašama, flašama... user posted image user posted image user posted image

FJ JE FRAJER
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: moje prvo pijanstvo...
16.12.2008 15:59:06   
spužvasta
Za svoj 15-ti rođendan sam se prvi put napila,ali tako jako da sam bljuvala 3 dana!  Tad su mi se starci rastali i u novom kvartu nisam nikog poznavala pa sam otišla kod stare škvadre proslavit-međutim oni su imali nekakvu raciju i nekakve gluposti po kvartu i nitko nije htio cugat. user posted image user posted image   Onako ljuta i revoltirana sama sam strusila skoro cijeli kruškovac (varljivo slatko pićence...user posted image )  i još se čudila kak mi nije ništa user posted image user posted image   ista sekunde kako sam se ustala - tako sam opala na njušku ko letva i tu je "fešta" za mene bila gotova....katastrofa!

SVEN - 22.09.2008.
ZUBATI MOJ MALI.....

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2
16.12.2008 16:30:43   
božica
e kako ste me nasmijaleuser posted image user posted image user posted image user posted image
a tako sam i ja ooko 16godineuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu spužvasta)
Neposredna veza do poruke: 3
16.12.2008 16:39:58   
anne
Oko 16 godina. Dečko me ostavio i nakon par danadošao gdje sam izlazila sa društvom. Htjela sam mu pokazati kako se i bez njega dobro zabavljam i udri po pivama.
Bilo mi je slabo par dana.
Mojima sam prodala priču kako su mii dali pokvareni sok.user posted image user posted image user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 4
16.12.2008 17:54:21   
Ruža
Ne znam koji sam razred osnoovne bila kad me na kolinju majstor sa 2 kuhane rakije napio, rekao mi kako je to fino i ja probala.user posted image  Mama dobila slom živaca, 3 dana nisam išla u školu, a bome i kad je moja ekipa već naveliko cugala u srednjoj ja sam alkohol izbjegavala u širokom luku.

Samo luda mama...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 5
16.12.2008 18:26:13   
Wukovarka
Mislim sa 15 godina....
Znam samo da je bila jakoooo duuuugaaa noc user posted image
Pogotovo pored wc skoljke user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 6
16.12.2008 21:04:59   
njanja
ne sijećam se baš prvog, ali se sijećam najgoreg...odnosno ne sijećam se ničega, samo onoga što su mi ispričali....napila sam se na maškarama, svega i svačega od tekile do pive....najednom black out....doma su me vozile 2 frendice (jedna od njih je i DIKAČ sa raje) i kažu mi da sam ležala na zadnjem sicu, a da mi je glava stalno padala ispod suvozačkog sjedala pa da su morale stalno stajati i premiještati me....bile su odlično organizirane (hvala im!!!), našle mi ključ, potiho otključale, uvele u sobu i probudile moju sestru da joj kažu da sam "malo popila"...sestra kaže-ja:mrtvo tijelo...Pita me sestra: šta si pila, ja kažem MLIJEKO (koje nikada ne pijem)....a ona onako zbunjeno-ljuto: ma kakvo mlijeko, a ja odgovorim BIJELO..... 

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 7
16.12.2008 21:09:37   
mirna
user posted image user posted image user posted image

ja se svog ni ne sjecam.. valjda za vrijeme srednje skole.. ali nikada nisam bila toliko pijana da ne bi znala za sebe... slaba utjeha zar ne...user posted image user posted image    ajoj kako me je sram kad se sjetim tih vremena...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 8
16.12.2008 21:26:14   
spužvasta
Uh,2 puta sam se u životu baš NAROLJALA!  1. put u već gore spomenutoj priči,a 2. put prije 2 godine-mene i šogoricu ponjelo sunce i litra Jegera.....šta sam sve radila i bolje mi je da se ničeg ne sjećam,osim što sam tad,1.08. vikala "SRETAN BOŽIĆ SVIMA!" user posted image user posted image user posted image i skočila u skoro prazan bazen na glavu.......sutradan smo išli na more a ja sva potrgana i izguljena-kako me bilo sram na plaži.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SVEN - 22.09.2008.
ZUBATI MOJ MALI.....

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 9
16.12.2008 22:44:43   
Florijan Jakov
moje prvo nije bilo i najbrutalnije.... najbrutalnije je bilo na moru i za jednu novu godinu.. moreno - za večeru klopala crni rižoto, poslije se skršila od koktela...uf, koji parangal user posted image user posted image user posted image user posted image , nova godina - skotrljala se po stepenicama tražeći fotić koji mi je bio omotan oko ruke user posted image user posted image user posted image user posted image ...  danas se svemu tome smijem LOL user posted image

FJ JE FRAJER

Neposredna veza do poruke: 10
16.12.2008 22:45:57   
Florijan Jakov
btw - valjda sam ovak i spaljena od te silne cuge user posted image user posted image

a viš kak se alkosice skrivaju...piggy, candy... ima vas još....oćemo priču, oćemo priču user posted image

FJ JE FRAJER

Neposredna veza do poruke: 11
16.12.2008 22:50:58   
spužvasta
FJ  nije fer da se samo mi tu sramotimo......user posted image user posted image user posted image user posted image

SVEN - 22.09.2008.
ZUBATI MOJ MALI.....

Neposredna veza do poruke: 12
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 7:36:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 13
17.12.2008 7:39:14   
sanjalica
jaoooo.....
ja nikad u životu... nekako sam uvijek bila dobro baždarena user posted image
jednom sam samo (mislim s 21. god.) bila maaalo pripita i onda mi se plakalo....

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!