|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   molim pomoć :)
6.8.2010 21:29:29   
m600
drage moje cure...kao što već neke znaju da otvaram dječju igraonicu....otvorenje je u ponedjeljakuser posted image
od igračaka ima :bebice,barbikice,kolica,raznih kockica,pištolja,robota,dinosaura,ben10,plišanaca,autića,kamiona,motora...
od društvenih igara ima bidous,ben 10 pogodi tko,fifi i kolačići,čovječe ne ljuti se,operation,ljuta deva,slagalice,puzzle,monkeys......bojanke,kolaž,bojice,flomasteri,crtići
ima playstation sa igrom eye toy: to je ono s kamericom:gledaš se u tv i natječeš se u plesu sa likom iz ekrana,udaraš male čovječuljke,pereš prozore s kojih curi pjena sve brže i brže, imam igricu sing star sa mikrofonima u kojoj se natječeš u pjevanju...ima dosta naših pjesama.....
uglavnom ima svega pomalo....
moje je pitanje : kako animirati djecu osim toga?
znate li kakvu igru koju bi mogli igrati skupa? nešto zanimljivo što bih još mogla dodati?
ima li koja cura iskustva sa rođendanima..da joj je dijete slavilo rođendan u igraonici?
neki dan me zove žena i pita za rođendane...kaže da je iz zg-a i da tamo na rođendanima igraju neke igre 705 igara ili tako neštouser posted image
zna li netko nešto o tome?
zna li netko igru poput države,grad selo? što bi im bilo zanimljivo? unaprijed hvala user posted image
btw : slikice su u albumu : još nije gotovo ali tek toliko da vidite user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: molim pomoć :)
6.8.2010 21:32:01   
natalijax
uf ja ti nisam od pomoći al još jednom čestitke na otvorenjuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
6.8.2010 21:48:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 3
6.8.2010 21:56:28   
m600
kako se igra mi smo djeca vesela? i crna kraljica?user posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
6.8.2010 22:30:22   
mama mery
ima jedna igra sto sva djeca znaju i vole ringeraja:)
i imas onu neznak kao se zove ali sva dejca jednu u krug i jedno kruzi ok njih i pjeva ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe.....

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 5
6.8.2010 22:40:45   
mrkvač
Imaš za kupiti knjigu s društvenim igrama!
Vidim da tu knjigu imaju u vrtiću!
Sretno i čestitam!!!

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
6.8.2010 22:43:09   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu m600)
  Neposredna veza do poruke: 7
6.8.2010 22:56:09   
manita
Poz
Daj pogledaj na web str. adresu " Igraonica 3 mame" navodno tamo ima dobrih prijedloga za igre

Neposredna veza do poruke: 8
6.8.2010 23:44:47   
mlada mama
Pokusaj donjeti radio i neke djecje pjesmice npr. Kad si sretan... gdje ce te moci stat u krug i svi to pjevati.
Ili donesi boje i papir neka crtaju, ili plastelin s onim modlicama neka rade.

(Odgovor članu manita)
Neposredna veza do poruke: 9
7.8.2010 7:15:51   
troubled
glazbene stolice...(ovo pali na svim uzrastima)
poslože se stolice u krug i djeca plešu dok traje glazba...kad prestane čim prije sjedaju na stolicu...
stolica je uvijek jedna manje...
tko je izgubio stolicu ispada, jedna se stolica miče i tako sve dok ne dobiješ pobjednika...

za manju djecu toplo-hladno...
neki predmet sakriješ, pa neka ga traže...

ples s balonima...
podijeliš ih u parove, svaki par dobije balon i plešu držeći balon čelom...ne smiju ga doticati rukama...
par koji zadnji ostane s balonom je pobjednik...

bingo...
u dogovoru s roditeljima...obično donesu neke male poklončiće za svih...
za manju djecu slikovni bingo...
za veću normalni...

twister...

limbo...

sjetit ću se ja još...

p.s. čestitam!!!!! sretno!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 10
7.8.2010 7:57:20   
pincirotvajler
školice, gumi gumi..mi je palo na pamet

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Obrisani korisnik]
7.8.2010 9:15:24   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu pincirotvajler)
  Neposredna veza do poruke: 12
7.8.2010 9:35:06   
Imra
neka ti je sa srecom.....nemoj se previse brinuti sve ce to biti super....za pocetak imas raznih zanimacija, a vremenom ces se nadopunjavati

Neposredna veza do poruke: 13
7.8.2010 9:40:29   
Imra
a sto se rodjendana tice kod nas obicno bude klaun, madzionicar,pozivnice, za svu djecu se pripremi neki manji pokloncic, a za slavljenika nesto posebno, torta je ukljucena u zavisnosti od cijene paketa koji se izabere, muzika

u svim igraonicama imaju tobogani, one male sarene loptice, kucice, konjici, hula-hop,......imam par slika iz igraona pa ti mogu poslati ako zelis

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 14
7.8.2010 9:43:31   
Imra
jos da napisem da je dobar fazon i napraviti kutak za frizere, kuhare, itd.

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 15
7.8.2010 10:05:02   
tonkica
Čestitam, vidjela sam slike na FB, super izgleda! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Što se ideja tiče, trenutno mi nijedna pametna ne pada na pamet... Sorry! Ak se nečeg sjetim, javim ti!

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 16
7.8.2010 18:14:18   
FIONA
user posted image user posted image user posted image ..čestitam...
Simon said
kaj se animiranja tiče sve ti ovisi o uzrastu klinaca koji dođu..ako su jako mali onda  ringe-ringe-raja...ako su malo veći skrivača...ili Simon said....

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 17
7.8.2010 20:59:17   
m600
IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: m600

kako se igra mi smo djeca vesela? i crna kraljica?user posted image user posted image user posted image user posted image

Uhvate se u kolo,jedan je u sredini i klinci pjevaju:mi smo djeca vesela,rado bi se igrala,al ne znamo što..reci nam ti (ime djeteta)što ćemo se igrati,reci nam ti npr Marice što ćemo se igrati?
Onda klinac u sredini pokazuje nešto i pjeva:svi činite što i ja to me vrlo zabavlja.
Klinci ponavljaju sve što je to dijete napravilo i pjevaju:svi činimo što i ti to nas vrlo veseli.

Crna kraljica:jedan žmiri,iza njegovih leđa su klinci poredani jedan do drugoga(na što je moguće većoj udaljenosti).Onaj koji žmiri kaže:crna kraljica jen,dva,tri i naglo se okrene.Ako je nekoga vidio da se mrda taj se vraća na start.
Klinci u vrsti moraju što brže priči do ovoga koji žmiri ali se ukipiti na tri.

Ajme,teško mi je ovako objasniti,nadam se da si nešto skužila.
Sigurno ste to nekada igrali

znam cvrči kod nas to zovu ljepljiva babauser posted image user posted image user posted image
hvala cureeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 18
7.8.2010 22:49:02   
anuska08
Čestitam ti na otvorenju i želim ti puuuunooooo puuuunoooo posla u veselom okruženju!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!