Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: muškarci, dužina i iskoristivost 12.12.2008 15:24:47
|
|
|
|
ninolina
|
MIsle li oni o ičem drugome ??? očito ne
|
|
RE: muškarci, dužina i iskoristivost 12.12.2008 15:47:44
|
|
|
|
Mrvna
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov najviše me zaintrigirala rečenica "U prosjeku muškarac dok spava ima oko šest erekcija koje traju između 20 i 50 minuta." Sve mi dođe da vrebam po noći
|
|
|
|
RE: muškarci, dužina i iskoristivost 12.12.2008 15:56:07
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
mislim si samo je li svaka 20-50 ili sve ukupno ??
|
|
RE: muškarci, dužina i iskoristivost 12.12.2008 16:01:25
|
|
|
|
Mrvna
|
Čuj, tak nebitno. Mislim da ću večeras popiti kavu s kofeinom
|
|
|
|
RE: muškarci, dužina i iskoristivost 12.12.2008 16:07:16
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Mrvna Čuj, tak nebitno. Mislim da ću večeras popiti kavu s kofeinom puno kave s kofeinom
|
|
RE: muškarci, dužina i iskoristivost 12.12.2008 16:36:34
|
|
|
|
sanjarica
|
e bas cu dezurat jednu noc necu spavat da vidim tih 6 erekcija,koje cu onako u snu iskoristit.haahahahah
|
|
RE: muškarci, dužina i iskoristivost 12.12.2008 17:16:19
|
|
|
|
FIONA
|
.....eeeee curke moje....meni dos i ovak a kamo da još dežuram.....................
|
|
RE: muškarci, dužina i iskoristivost 12.12.2008 18:36:13
|
|
|
|
Mrvna
|
IZVORNA PORUKA: FIONA .....eeeee curke moje....meni dos i ovak a kamo da još dežuram..................... Ma ne, gle, mi to čisto iz znanstvenih pobuda
|
|
|
|
RE: muškarci, dužina i iskoristivost 12.12.2008 19:44:20
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: sanjarica e bas cu dezurat jednu noc necu spavat da vidim tih 6 erekcija,koje cu onako u snu iskoristit.haahahahah čula sam jedan dobar vic na tu temu pa ti poručujem poruku tog vica: POKRI GA KAD ZAVRŠIŠ
|
|
RE: muškarci, dužina i iskoristivost 12.12.2008 22:15:03
|
|
|
|
spužvasta
|
Hmmm...mislim da bi ja mogla potvrdit ovu činjenicu jer se meni već dosta puta dogodilo da me MM zaskočio u snu Sutradan me optuživao da sam ja NJEGA "silovala" dok je spavao......zamisli ti pokvarenjaka!! Čim dođe odma ću mu pokazat ovaj text da vidi da je i znanstveno dokazano da on prvi počinje
|
|
RE: muškarci, dužina i iskoristivost 12.12.2008 22:21:29
|
|
|
|
mirna
|
Mene je vise zabrinula ova cinjenica iz teksta: Svake sekunde muškarci maštaju o seksu sa ženom koja nije njihova partnerica, 47 posto njih mašta o kolegici s posla, pokazalo je istraživanje magazina Men's Health ruza dodaj mi tavu molim te... a erekcije nocu... hmmmm... fino, ne trebamo se ni truditi...
|
|
|
|
RE: muškarci, dužina i iskoristivost 13.12.2008 20:19:13
|
|
|
|
Mrvna
|
IZVORNA PORUKA: mirna Mene je vise zabrinula ova cinjenica iz teksta: Svake sekunde muškarci maštaju o seksu sa ženom koja nije njihova partnerica, 47 posto njih mašta o kolegici s posla, pokazalo je istraživanje magazina Men's Health ruza dodaj mi tavu molim te... Ma nemoj tavu, Mirnić, iskoristi gužvu....
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!