|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   nase bolnice
17.6.2009 9:43:48   
dominik
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/25540/Baka-17-dana-lezi-u-bolnicic-obitelji-nitko-ni-rijeci.html

nesto slicno smo i mi dozivjeli ali punooo gore prije 3 godine, naime od sogia baka koja je vozila bicikl do zadnjeg daa, bila zdrava zena, je imala u novcaniku njegov broj sa uputom ako mi se sta dogodi molim da javite ime i prezime i broj moba...baka je u subotu dobila napadaj secera, dosla hitna....nakon sta se u nedjelju nije javljala na tel. sogi je u ponedjeljak isao u stan i nasao igle od dr, i sve potrosne stvari koje se koriste kad se nekome pruza prva pomoc...nakon nekoliko poziva saznao je da je baka u ...bolnici umrla, nakon sta je rekao zasto me nitko nije zvao oni su rekli jesmo, iako on nije imao niti jedan propusten poziv na svom mobitelu...sramota za ljude koji prodju nekaznjeno
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: nase bolnice
17.6.2009 9:49:49   
FIONA
draga ali ja se moram složiti sa doktoricom...na njima nije da kopaju po novčaniku gdje pretežno starci uz kartice imaju i pinove i da ne daj bože nestane sirotinja s računa...isto tako, oni bi trebali uzeti osobnu, zvati informacije i nadati se da će se na broj netko javiti...ja isto mislim da je policija ta koja nije napravila svoj dio posla!!!...oni se u bolnici svega nagledaju i jako često nitko ne pita za starca i kad je bolestan i znaju da leži u bolnici tako da je to njima još jedan pacjent a ne bolesni jadni starac koji je usamljen...možda zvuči grubo ali ja razumijem i struku bolnice!user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 2
17.6.2009 9:52:23   
dominik
sve je to ok kaj ti kazes, ali zasto tvrdi da je zvala kada nije, isto tako donorsku karticu nosis di?? u novcaiku jel tak...ok mozda nisam dobar naslov stavila ali etko mora javiti i ne lagati da je a nije

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 3
17.6.2009 9:54:52   
FIONA
to je istina ali opet mi nije jasno da policija nije ništa poduzela...hitna kad je netko nepoznat odmah zove njih i njihov je posao da se javi rodbini a ne od sestre ili doktorice...vjerojatno se sad izvlači jel ne zna kaj bi rekla....totalno nam niš ne funkcionira kak bi trebalo...sramota a ovaj ljigavac od ministra ne želi ni čut za ostavku...kak je samo bahat u medijima a niš mu ne šljaka kak bi ttebalo...užas!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 4
17.6.2009 10:19:56   
dikac
uopće se ne možeš pouzdati u institucije jer svatko prebacuje lopticu na onog drugog i tako je po pitanju svega. čovjek je postao sebičan i nedobronamjeran i nikoga nije briga za onog drugog pa nije čudno što se dešavaju takve stvari. da, ako joj nije u opisu posla, ona neće napraviti dobro djelo i obavijestiti rodbinu da žena leži u bolnici.

postavljam pitanje, kakvi smo to postali?  ne možemo reći da je u pitanju samo ta sestra, doktorica ili policijska uprava, to smo na žalost svi mi.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 5
17.6.2009 11:30:51   
natalijax
strasnoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!