danery
|
cuba,hoćeš se mijenjati na jedno popodne jedan dan roka meni,a drugi bumbi,da ne bude zakinuta kad se ni d neće igrati sam evo dosad smo skupa akinule posteljinu,stavile na pranje,oprale suđe,smutile kolač,pa se igrale kuglane,pa ubacivale lopticu u kutiju (kao igre gađanja),pa bile vani,donijele drva (mala je samo daj za arbajt kad joj se hoće ),al ni to nije dosta....sad se uprtila teti u sobu,pa ajd,nek se poigra dok pristavim ručak....al još sat vremena treba ispuniti,a vani neka vjetrušina,a ona dosta kašlje,pa mi ni to nije rješenje.... ugl.,mislim da je kod nas tako jer smo svi oko nje odmalena,ona kao centar svijeta,pa kad bi se i zaigrala,onda ulete babe i sve razmrdaju,daj vidi ovo,uzmi ono,a dijete se lijepo igralo....i kad mala prihvati,e onda njima odjednom dosta,pa zbrišu nekad se osjećam kao zadnja vještica kad joj doslovce dreknem idi se igrati mislim volim ja da se mazimo,al brate mili,da mi moraš sjesti u krilo dok jedem,pijem kavu i sl.,e pa ne moraš,i onda dreka.....ofkors da se pravim da ju ne čujem,al ma kakvi,ta je u stanju (al stvarno) sjesti za svoj stolić među igračke i sjediti tako i ono....tiiiiiiiiiiit..... ne mogu se načuditi kako joj se samo da tako tuliti