Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
neću nikad položit...... 19.1.2010 11:01:38
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
ajme, pri kraju sam s vožnjom, imam još 6 sati, za koji dan bi trebala polagat ispit praktički, a ja kao da nemam pojma..... Zapravo svaki put sam dolazila na vožnju neispavan zbog malog, cijelu noć bi se budio, nije ni čudo da mi mozak ništa nije registrira...... Zapravo, uvijek me bilo strah vožnje jer sam znala da sam smotana, da sam tiiiipično dezorijentirano žensko, totalni tudum za vožnju! orijentacija mi je nula!!!!!!1 refleksi i reagiranje također! jako sam spora, sporo usvajam pravila, moram na 5-6 stvari mislit odjednom, a ja ne stignem ni na 2-3...Ili ću poginit ili ću morat uzet ekstra sate! a to ne bi, skupo je, svaki je oko 150 kn, muž bi mi pop..dio!! baš se jadno osijećammmm. Još uvijek mi se desi da umijesto u 2. ubacim u 4 brzinu...ili da ne pogodim rikverc...a tek poligon, niti imam pojma di idem ni zašto idem u koju stranu....Kad mi instrukrtor priča ja kao da ga ne čujem, lupnem po spojki, a on kaže da to moram polakše..... ne znam šta da radim, dal li bi pomoglo da sebi , tupači, nacrtam sve doma pa da si urežem u sjećanje to???? on kaže ovo možeš naučit napamet! istina! ali meni nikad nije išlo to štrebetanje napamet.....! osijećam se baš jadno...ima toliko grešaka....Npr kad izlazim na cestu onda dođem ili preblizu ili sam predaleko od vidnog polja... (A muž me samo sprda i govori da su žene lošiji vozači, i napokon je sretan da mi negdi argumentirano može spustit ) uf uf uf
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 11:04:41
|
|
|
|
FIONA
|
ma ne sračkaj...kaj ne bi mogla..ak si mogla rodit možeš i vozit auto..stvar je oslobodit se straha....ti to možeš...ajmo na glas zajedno:TI TO MOŽEŠ...no kaj šutiš...ajde ponavljaj zamnom: JA TO MOGU!!!!
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 11:06:01
|
|
|
|
m600
|
nemoj tako misliti....ako će ti biti lakše nacrtaj si pa proučavaj...i ja sam tako mislila da ništa ne znam pa sam položila od prve....vjeruj u sebe
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 11:08:58
|
|
|
|
mariola
|
kadsvi mi s rr zavibramo, položit ćeš bez problema. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 11:09:07
|
|
|
|
ejmama
|
meni ti je inače super išlo, prvi put me vratili s ispita jer knjižica nije bila dobro ispunjena, drugi put sam polagala kod neke ženske kod koje nitko ne prolazi i ženska me ishvalila na sva uha i onda na samo kraju izleti mi poštar na parkiralištu gurao se između auta, ali normalno sam ga primjetila i stala njoj to nije bilo dovoljno, a treći put me bilo baš briga i vozila sam očajno, jedino parkiranje sam super obavila i čovjek mi je rekao da sačekam malo ispred auta, onda me opet pozvao unutra i rekao je da je pričao s mojim instruktorom i da se i on slaže s njim da ja sigurno dobro vozim , ali da mi je jednostavno loš dan i uručio mi papire. Eto nikad ne znaš ja sam bila sigurna da ću i taj dan pasti.
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 11:13:55
|
|
|
|
MaTana
|
samo se opusti na testu, i ja cvrsto vjerujem da ti to mozes!!!! ako te buni lijeva i desna strana ja ti imam jedan mali trik - moja prijateljica je potpuno zbunjena sto se toga tice - cak je na ruke pisala L i D , i naravno na krizanjima je uvijek bio problem prestrojavanja i onda je naucila kako mota volan - ako instruktor kaze desno to je gore, a lijevo je dole ... ja nemam taj problem, ali se sjecam njezinih muka... nadam se da sam ti barem malo pomogla jer ovaj problem spada u tipicne zenske probleme u voznji
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 11:24:36
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ak si mogla rodit možeš i vozit auto.. e ovo ti je odlično rekla i drži se toga
|
|
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 12:16:20
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Slažem se i ja s FIonom
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 12:21:24
|
|
|
|
tikica_69
|
Sretno
|
|
[Obrisani korisnik] 19.1.2010 12:21:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 12:28:35
|
|
|
|
natalijax
|
ako su drugi budeš i ti,sretno
|
|
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 12:38:17
|
|
|
|
FIONA
|
kad shvatiš na papir niš ne znači i da prvi put kad buš položiča bilo to od prv e ili desete i kad buš sjela solo u auto onda češ znati jel znaš i možeš..do tada potrudi se da dobiješ rozu knjižicu...za ostalo češ lako...kroz godine s puno prakse!!!! aj ne drami i sve bu ok!!!
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 12:48:07
|
|
|
|
pako
|
Slažem se s Fionom! Sretno!
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 12:58:50
|
|
|
|
Lady3
|
SRETNOOOOOOOOOOOOOO.
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 13:04:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga, samo treba da verujemo u sebe da mozemo i uspecemo!! imam i sad slicni problem, moram da polozim voznju dok sam kod mojih posto su me vec upisali a ja imam ogroman strah od voznje, zato nisam ni polozila sa 18 kad su me terali...a sad mi je vozacka prekopotrebna i jos uz sve to, polazem 6 ispita za fax i sve to mi se zguralo u 10 dana ali valjda bude sve ok srecno draga, samo smireno i polako, i proci ces
|
|
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 13:58:08
|
|
|
|
Bebys
|
kazi ti svome muzu da su ZENE JAKO DIVNI VOZACI je su pazljivije i sigurnije voze....od muskih koji bezglavo jure po cesti..hehehei nebrini se...polozit ces kad tad nisi ni prva ni zadnjai sretno draga tribat ce ti sreca...
|
|
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 14:13:59
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
hvala cure, malo ste me ohrabrile! Istina Bebys da su žene bolji vozači jer voze opreznije (na to mi je mm odgovorio je-ali muški bolje reagiraju, žene samo voze po pravilima pa su zato kao bolje...grghhhh......)... Nellice vidim da smo u istoj situaciji, i ja polažem ispite na faxu i sad ta vožnja....isto imam strah...a da ne spominjem kako uz sve to imam i malenoga! moje malo zlato koje mi daje snagu i "oduzima " vrijeme
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 14:17:06
|
|
|
|
Bebys
|
nije niti to istina...da voze samo po pravilima...one fino i lagano voze..pazljivo..mm je egoista reci mu to da ja kazem ja sam odlican vozac od prve polozila i ovdje cak NA LEDU vozim super....a inace sam po gasu cura...vrlo temperamentna i sve je o.k. nikad prometne a vozila i po bosni tek iza rata...i sve bilo o.k.nije mm u pravu NE SLUSAJ GA....samo cvrsto vjeruj u sebe..i sretno
|
|
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 17:52:49
|
|
|
|
Njofra
|
SRETNO Sredit češ ti to već
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 17:59:20
|
|
|
|
boba125
|
sretno
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 18:28:25
|
|
|
|
kitty
|
draga i ja imam takav osjecaj,jos mi je 8 sati do kraja obuke,imam osjecaj da svaki sat sve gore i gore vozim,isto dolazim neispavana,poligon mi je totalna nepoznanica,sumljam da cu iz prve polozit.
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 18:35:21
|
|
|
|
anuska08
|
Evo jedan za sreću!!!!!
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 19:14:08
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
IZVORNA PORUKA: kitty draga i ja imam takav osjecaj,jos mi je 8 sati do kraja obuke,imam osjecaj da svaki sat sve gore i gore vozim,isto dolazim neispavana,poligon mi je totalna nepoznanica,sumljam da cu iz prve polozit. hvala cure....Znam Kitty, i meni je tako, poligon mi je - ono ko najveća tudumka se ponašam, ja mislim da instruktor (ne zna čovik da ću uskoro diplomirati....) misli da sam blago retardirana i nenormalna.....on mi priča a ja niiiiišta ne upijam...imam osjećaj ka da će me zveknit ....on kaže livo ja desno itd....A sad mi se počelo događat da i žmigavce zamijenim! a znam, jednom ću i ja položit...samo fala Bogu , ne bi tila past više od jednog puta a tek prestrojavanje.... Kitty jesi išla na poligon na Poljud ili?
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 19:37:46
|
|
|
|
lavica81
|
draga moja možeš ti to!!!!!! i ja sam se u početku tako osijećala, pa kako ću ja to , kako mislit na pet stvariv odjednom- retrovizor, žmigavac, kuplung, promjena brzina......ajme!!!!!!!!!!!!!!!!! ALI uspjela sam pa ćeš i ti vjeruj mi. samo polako. misli na to da kad položiš moći ćeš ići gdje god hoćeš a da nikoga ne moraš gnjavit da te vozi sretno
|
|
|
|
RE: neću nikad položit...... 19.1.2010 19:39:13
|
|
|
|
leilany
|
ma vjeverica samo naprijed....you can do It!!!!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!