Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: ne mogu biti udomljeni zbog okrutne birok... 2.2.2011 15:23:03
|
|
|
|
Bebys
|
znam to jako dobro...bitno da lopovi...uzivaju u drzavi..i da jaca misli da je pametna...kad ono glup.........koja nist ne radi...jadna nesretna djeca...boze jadna li su...
|
|
|
|
RE: ne mogu biti udomljeni zbog okrutne birok... 2.2.2011 15:24:53
|
|
|
|
Indy
|
okrutna i traljava birokracija zbog koje najviše pate djeca
|
|
RE: ne mogu biti udomljeni zbog okrutne birok... 2.2.2011 15:28:42
|
|
|
|
diba
|
Gle drage ja to već živim iz dana u dan, nadam se dječici, posječujem ih u domu, s njima radim, svi službenici već su začuđeni jer su oni poslali izvještaj i sve ono što radim, da czss još ne reagira a mališani naočigled propadaju....
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.2.2011 15:39:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ne mogu biti udomljeni zbog okrutne birok... 2.2.2011 19:47:36
|
|
|
|
natalijax
|
moja sestrična radi u sos dječjem selu,i pričala je za to,nema veze što su u dmu ako roditelj barem jednom u mjesecu nazove i pita kako su do tad se on vodi ko roditelj,što meni uopče nije jasno,ako ti nemožeš vodit brigu o tom djetetu nego ti ga odgaja ,hrani i oblači dom odma bi ukinula majčinstvo,SRAMOTA,jadna dijeca
|
|
|
|
RE: ne mogu biti udomljeni zbog okrutne birok... 2.2.2011 20:26:57
|
|
|
|
bubaMaja
|
natalija to je napravljeno radi brižnih roditelja koji su jednostavno u nekoj situaciji da se ne mogu trenutno brinuti o djeci.. zakon je krut jer se mora pisati na papiru i ne poznaje ljudskost, a mora biti dovoljno općenit da obuhvaća sve... nemojte me krivo shvatiti, meni je užasno kad djeca žive po ustanovama, a ima toliko voljnih ljudi da im daju svu ljubav svijeta. i sama bi voljela biti udomitelj ili posvojiti neko dijete.. želim svima koji se trude da uspiju što prije..
|
|
RE: ne mogu biti udomljeni zbog okrutne birok... 3.2.2011 15:59:02
|
|
|
|
diba
|
Da to je istina ali tako brižnih roditelja je malo, vrlo malo, i to se prepoznaje pa bi se trebalo tako i postupati. Ono što mene u svemu tome boli je to što naš czss ne prepoznaje kada neka obitelj želi primiti djete jer želi dobro tome djetetu, nego izmišljaju sve i svašta, kada te umjesto da te smatraju suradnikom, smatraju neprijateljem, itd. A djetetu porolaze tako mjeseci, godine..... a sve to u 24 sata ma o čemu pričaju. Gdje je smisao svega toga? Neznam!!!
|
|
RE: ne mogu biti udomljeni zbog okrutne birok... 9.4.2011 14:50:58
|
|
|
|
diba
|
Još uvijek ništa naš mališan je u domu a mi ne možemo da ga uzmemo, njima je daleko da nas posjete...
|
|
RE: ne mogu biti udomljeni zbog okrutne birok... 30.4.2011 17:04:32
|
|
|
|
diba
|
Bili su nam u posjeti iz CZSS i na naše veliko razočaranje oni zahtjevaju xx stvari tako da prvo moramo kompletno renovirati stan-kraečenje,nove tepihe, nove zavjese, sve osvježiti.... a onda ćemo dalje imamo rok do 10.5. ali ne predajemo se....
|
|
RE: ne mogu biti udomljeni zbog okrutne birok... 30.4.2011 21:00:28
|
|
|
|
BUMBI
|
Strašno
|
|
RE: ne mogu biti udomljeni zbog okrutne birok... 30.4.2011 21:04:22
|
|
|
|
cuba
|
Jako mi je žao. Iskreno se nadam da ćete uskoro ipak uspjeti riješiti sve njihove zahtjeve i uživati sa svojim mališanima
|
|
RE: ne mogu biti udomljeni zbog okrutne birok... 5.5.2011 11:12:37
|
|
|
|
diba
|
Evo sve je pokrečeno na novo, danas kupujem još naljepnice za zid u veselim oblicima i tako nadam se da ćemo ovaj puta proći obradu...
|
|
[Obrisani korisnik] 5.5.2011 13:39:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ne mogu biti udomljeni zbog okrutne birok... 5.5.2011 13:40:48
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: ne mogu biti udomljeni zbog okrutne birok... 5.5.2011 14:52:01
|
|
|
|
mariola
|
Sretno
|
|
RE: ne mogu biti udomljeni zbog okrutne birok... 5.5.2011 14:59:14
|
|
|
|
cuba
|
Želim vam svu sreću svijeta da ovaj put zbilja uspijete u udomljavanju klinaca ~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
RE: ne mogu biti udomljeni zbog okrutne birok... 5.5.2011 16:15:04
|
|
|
|
lavica81
|
IZVORNA PORUKA: mayathebee Sretno!!!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!