Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: netko mi vršlja po kući... 8.3.2010 10:10:16
|
|
|
|
elle1
|
nemam-Bogu hvala...ne bi mogla to izdrzati
|
|
|
|
RE: netko mi vršlja po kući... 8.3.2010 10:19:34
|
|
|
|
mama mery
|
ja sam imala slicnih događaja kas samo zivjeli sa mm-ovim bilo je svega i svacega primjeri rodila sam lorenu i spavan s njom u spavacoj sobi( dosla iz bolnice) probudim se i kraj mene mm-ovo stric sa svojom curicom gledaju u mene i lorenu vec 10-ak minuta sta nisu culi za kucanje ili pristojnost ako netko spava u spavacoj ne ulazi - oribam cijeli dnevni a opte ti isti u obicu ljepo uđu u kucu naravno rekla sam im da je kod neme u kuci bosanski a ne americki standard i da se izuju - poslje svekrvine smrti svekru je odaso kolega iz makedonije napo se i ispovraco mi drugu spavacu sobu naravno kad je svekra zamolio da se ocisti rekla sam mu neka to cisti onaj koji ga je odveo u kucu............. ima jos toga al ko ce se svega sjetiti
|
RE: netko mi vršlja po kući... 8.3.2010 10:38:10
|
|
|
|
danery
|
mery ti si loše prošla...još su moji super
|
|
|
|
RE: netko mi vršlja po kući... 8.3.2010 10:43:23
|
|
|
|
marija0
|
IZVORNA PORUKA: danery mery ti si loše prošla...još su moji super potpisujem
|
|
|
|
RE: netko mi vršlja po kući... 8.3.2010 10:54:50
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: danery evo cure upravo sjedim za kompom gore na katu i slušam kak mi netko vršlja po kući...upravo ušao u wc i zatvara tuš kabinu... ja sam mislila da imaš duhove pa si me uplašila a mi nemamo takvih problema, nekada čujem šogora dolje u stanu ali ništa strašno, mislim da on ima više problema sa nama i Noinim ludiranjem po glavi
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: netko mi vršlja po kući... 8.3.2010 11:10:09
|
|
|
|
Bebys
|
ja nema sanse da bi tako zivila.. SVAKA TI CAST..
|
|
|
|
RE: netko mi vršlja po kući... 8.3.2010 11:13:59
|
|
|
|
danery
|
o maja i duhove smo u jednom stanu imali,u to sam uvjerena... ali ova njuškala moja su stvarna i dnevno prisutna al nije mi tako strašno kao mery...ajme na to bih ispalila... svaka joj čast kak je to pregrmila
|
|
|
|
RE: netko mi vršlja po kući... 8.3.2010 11:52:49
|
|
|
|
mama mery
|
zato sam se i odselila i imam mir bozij u kuci
|
RE: netko mi vršlja po kući... 8.3.2010 13:13:32
|
|
|
|
L.P.
|
Danery zaključaj lijepo ulazna vrata kad odmaraš i želiš mir,valjda će shvatiti poruku.
|
|
RE: netko mi vršlja po kući... 8.3.2010 13:22:01
|
|
|
|
natalijax
|
nemam više problema sa ulascima u sobu,al nikad mi nitko nije ušao u kuću da mi je prčkao po stvarima
|
|
|
|
RE: netko mi vršlja po kući... 8.3.2010 13:41:35
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Sveki je prije imala ključ od naše kuće,i jednom sam negdje krenula,i skužim da sam zaboravila Nikinu bočicu,vrati se kući,a ona u mom frižideru ...Što da vam kažem,od tada nema ključ od naše kuće ...Ma nije meni žao nikome ništa dati,ali,brate mili,dođi kad sam kod kuće,pitaj me i nosi cijeli frižider,nema problema,ali mi nemoj rondati okolo kad me nema.
|
|
RE: netko mi vršlja po kući... 8.3.2010 13:51:20
|
|
|
|
osobno
|
ista situacija i kod mene...još gore ustvari..na istom katu... mlađa zaova uredno uđe kad me nema i poslužuje se... sva sreća pa sam stalno doma sad...jedno vrime sam čak svoju robu skrivala po kući i još uvik mi nije vratila po robe...
< Poruku je uredio osobno -- 8.3.2010 13:55:16 >
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: netko mi vršlja po kući... 8.3.2010 15:03:00
|
|
|
|
curice
|
nemam takvih šetača po kući
|
|
|
|
RE: netko mi vršlja po kući... 8.3.2010 19:07:50
|
|
|
|
Ninaa
|
Meni je to prestrašno, ne mogu vjerovati kakvi su to ljudi. Mi smo živjeli zajedno sa svekrvom i šogoricom i ja u njenu sobu nisam ulazila jedino ak je bila unutra pa da je nekaj trebam ali sam uvijek pokucala. Tak i ona dok je bila živa isto nije ni išla gore jedino ak je trebala odnijeti veš sušiti dok mi nismo sišli dolje. Mislim da treba poštovati neka pravila i red. Tak je i kod moje sestre bilo. Šogor joj je konstanto ulazio u sobu kad ih nije bilo i posuđivao od njenog muža robu, telefonirao s njihovog telefona i tak svašta dok nije poludila i sterala sve na svoje mjesto.
|
|
RE: netko mi vršlja po kući... 8.3.2010 19:11:35
|
|
|
|
Marta j
|
Meni je to uzas. Pa jel ti imas kljuc od svog stana fino zakljucaj i reci da odmaras i da ti nema ko sta smetati. Najgore je sve dopustiti pa neki ljudi neznaju gdje je granica.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!