|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ni da podigne glavu
5.8.2009 22:02:47   
natalijax
Ja uistinu neznam sto sam ucinila djetetu od kuma,nije jasno ni mom muza ni mojoj svekrvi ,danas dosli na ro odendan i ja odem do njene sobe da joj dam poklon ja njoj kazem evo saro pokloon ona nist ni da me pogleda ,kaze joj tata evo kuma ti donjela poklon ona nist nabila glavu u pod i suti ko zalivena,ostavi ja poklon na podu i da joj ga tata ona onako pogleda i maltene da ga nije sutnila,ni hvala ni nist,Ma mom muzu je isto vec dosta kad je pita nest ona okrece glavu. Jedino sam primjetila kad je neko drugo dijete u blizini onda ona odma do tebe dode i kao ono gura ti se u krilo
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ni da podigne glavu
5.8.2009 22:03:55   
tikica_69
Sramezljivost, nesigurnost i ljubomora u jednom user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
5.8.2009 22:05:20   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 3
5.8.2009 22:05:27   
FIONA
očiti znak da nekaj ne štima u odnosima sa njom i da traži pažnju jel je ljubomorna na drugu dječicu...jadno malo stvorenje...nije ona niš kriva več se tak bori sa nekim svojim problemima...
to je moj zaključak jel sam imala priliku vidjeti nešto slično!!!user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 4
5.8.2009 22:05:38   
natalijax
tiki al da ja to dijete vidim jednom u 3 mjeseca nebi nist rekla nego skoro svaki dan ,ti nju kad nest pitas ona okrece ocima

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 5
5.8.2009 22:07:00   
natalijax
4 godine,koliko puta je dosla kod mene ako nije po njenom ona digne noge i udara si mamu u leda

Neposredna veza do poruke: 6
5.8.2009 22:07:50   
natalijax
fiona nerazumijem koji bi to problemi bili

Neposredna veza do poruke: 7
5.8.2009 22:08:57   
tikica_69
a valjda tako ispoljava tu nesigurnost user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 8
   [Obrisani korisnik]
5.8.2009 22:10:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 9
5.8.2009 22:12:11   
FIONA
IZVORNA PORUKA: natalijax

fiona nerazumijem koji bi to problemi bili

loša komunikacija unutar obitelji...možda se mama i tata svađaju i nemoj reči da nije sigurno jel to nikada ne znaš...možda hladan odnos prema njoj...možda loša komunikacija kada ona nešto želi a oni joj ne znaju objasniti ili dati (mislim na osjećaje)...mali milion razloga a djete ne zna kako da se nosi sa time...

Moji susjedi se stalno svađaju i več je i policija imala posla...dvoje klinaca koje je predivno ima takvih problema sa ponašanjem da je to strašno...ja vidim da ih mama obožava, da nisu gladni ili zmazani ali psiha im je demolirana...

Neposredna veza do poruke: 10
5.8.2009 22:13:44   
natalijax
neznam nemam pojma mama joj je isto neki zivac,ma i ja nju nekad nekrivim mozda je zbilja kriv odgoj al primjetim kad njena,sestricna isto su godiste male, mislim otvoreno prica samnom malecka nist se nestidi a vidammmmmm je jako jako rijetko, onda joj je mamici krivo kao volim vise tu drugu nego kumce

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11
5.8.2009 22:16:07   
natalijax
da svadaju se,mislim dok su bili kod njenih , kad malu trebas dovest u red oni su caci branili koda nije njegovo dijete i to od mame babe i dede mislim to koda sad moja mama ide branit mom muzu da odgaja svoje dijete to jest po svom

Neposredna veza do poruke: 12
5.8.2009 22:22:34   
FIONA
onda kaj se čudiš...mala je zbunjena i rastojena...a miš mali...zaribat će je vlastiti roditelji ni krivu ni dužnu...malo dijete ne može biti pokvareno, ono to uči od okoline...kao i dobre stvari tako i loše, upijaju kao spužvice...user posted image ..siroče!

Neposredna veza do poruke: 13
5.8.2009 22:27:25   
natalijax
ma neznam kaj bi rekla mislim ono djeca ko djeca ,pokloni po pokloni al boli me to sto ni a nekazes kad te pitam,mislim s babom dedom prica normalno al sa strane s nikim

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 14
5.8.2009 22:27:39   
Wukovarka
Joj Bože, imamo takav slučaj u obitelji...djete samo vozaju po kući, svi se deru na nju, lupaju j po glavi...ima 6 godina, sad će u školu, a jadna ne zna ni komunicirati a djecom

Danas kad ju je mama povukla za kosu, ustala sam se uzela djete i odvela je k sebi, a njoj rekla kad smiri živce da može doći po nju.
Ne smie se igrati u pjesku, ne smije pričati, ne smije trčati...samo ju lupi...danas sam pukla.
Jadna, gdje god dođe, samo spuštene glave sjedi i šuti...a onda se ova dere na nju zašto šut, kako je neodgojena...uffff....popi...sam.

Greške i neodgovornost roditelja plačaju ta jadna djeca

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 15
5.8.2009 22:29:34   
natalijax
boze vuki protiv sam udaranja po glavi ,zato postoji guzica ako je kriva ali za bezveze tuc mislim to nema smisla,dobro si napravila i ja bi isto da sam na tvom mjestu

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!