|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   noćna mora
14.12.2009 7:45:01   
natalijax
Več dva dana imam užasnu noćnu moru,sanjam da mi se djete gušiuser posted image user posted image ,sva skočim iz kreveta i pogledam u krevetić on spava,sad pijemo kavu i muž mi kaže imao je nočne more,pitam što je kaže on joj ma neču ti reč užasno sam sanjao nešto,ja kažem bože sveti reci on meni sanjao sam da se maleni guši,ostala sam paf,neželim ni razmišljat da bi se, tako nešto moglo desiti,neznam ni zbog čega sanjam tako ružne snoveuser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
14.12.2009 7:54:37   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: noćna mora
14.12.2009 7:56:51   
natalijax
neznam dal sam umorna od stalnog provjeravanja,kad on spava onda skoro svaki put stavljam prst pod nos ili pipam stomačić,možda je i to uzrokuser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
14.12.2009 8:15:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 4
14.12.2009 8:19:04   
Bebys
pa da tako i ja mislim da je to strah...sve mu iz krevetica makni i neboj se...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
14.12.2009 8:31:40   
Nika 24052006
Nato,razumijem te,i ja sam prije skakala non stop do njenog kinderbeta,složila bi se sa cvrčak,samo mjere predostrožnosti i sve 5.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
14.12.2009 13:00:49   
tikica_69
Ja nocas nisam imala nikavu moru, ali sam zujala u strop do 5 ujutro....ne bi zaspala da me ubijes....cak sam su u jedan u noci kuhano vino radila user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!