Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: odjelce za krstitke- gdje nabaviti?? 21.11.2010 15:07:30
|
|
|
|
ribica1
|
Ooooo znači krstitke se bliže!!!Super!! Mislim da ti ima u Robnoj kući Ri jedno dva dučanćića sa dječjom robicom, sigurno ćeš nać nešto finije, svečanije, a ako se ne varam ima i u Toweru. Bum ti pogledala ako budem išla ovaj tjedan!!
|
|
RE: odjelce za krstitke- gdje nabaviti?? 21.11.2010 15:29:21
|
|
|
|
pakić
|
Aka je sad otišla u Tower, pa će malo pronjuškati.. Ma ima trgovina, nije to problem, nego što većinom imaju odjelca do br 68, ili 72, tj. do godine dana... a mi veliki Uglavnom, slijedeću nedjelju ćemo i to obaviti.
|
|
RE: odjelce za krstitke- gdje nabaviti?? 21.11.2010 15:34:08
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mi smo u iani hlačice uzeli bijele a u zari košuljicu i vesticu sve 92br
|
|
RE: odjelce za krstitke- gdje nabaviti?? 21.11.2010 15:36:04
|
|
|
|
pakić
|
Pa vjerojatno ću tako i ja morati nešto iskombinirati, ako sestra ništa ne nadje... Hvala
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!