Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: otvaranje plesa/mladenci 27.11.2008 21:00:48
|
|
|
|
piggy
|
mi nismo imali prvi ples jer smo imali samo ručak za nas 20-ak uzvanika.
|
|
RE: otvaranje plesa/mladenci 27.11.2008 21:04:44
|
|
|
|
Kika83
|
mi smo isto imali prvi ples,ja sam bila malo napeta jer su nam u restoranu nešto zaj.. a ne kako je bilo dogovoreno a mm je bio nasmijan od uha do uha
|
|
|
|
RE: otvaranje plesa/mladenci 27.11.2008 21:10:44
|
|
|
|
tonkica
|
Jesmo, prvi smo otvorili plesni podij. Mm je imao užasnu tremu, cijeli je dan vikao samo da prođe prvi ples, sve ostalo je lako. Nismo baš neki plesači, ali ovo smo izveli za prolaznu ocjenu i preživjeli.
|
|
RE: otvaranje plesa/mladenci 27.11.2008 21:14:30
|
|
|
|
njanja
|
ne znam kako kod vas, ali kod nas se još uvijek ples otvara valcerom, što mi je totalno bedasto....vrpoljiti se i migoljiti na valcer koji je jako teško plesati...više mi se sviđa, što je još rijetkost, kada parovi odabere neku svojun pjesmu koja im znači i otplešu bilo kakav ples.....
|
|
RE: otvaranje plesa/mladenci 27.11.2008 21:16:54
|
|
|
|
maja
|
Kod nas nije valcer, tj. ne mora biti, a i bolje jer moj muž ima dvije lijeve. Mi smo imali od Luke Nižetića Zapleši samnom ovaj ples. Prvo mi plesali, pa roditelji, kumovi i ostali!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: otvaranje plesa/mladenci 27.11.2008 21:20:01
|
|
|
|
božica
|
ma kakav valcer ja sam htjela jedan slovenski drmež(muž nije htjeo) francusku poznatu pjesmu (e nemrem se sjetit kak se zove)eto takav je bio prvi ples a na valcer bi se osramotili i ružno bi izgledali jer nismo mi za to majo
|
|
RE: otvaranje plesa/mladenci 27.11.2008 21:23:44
|
|
|
|
njanja
|
majo, kao prvo bok, mi se ne srećemo naveče... a za ples-ZAKONNNN
|
|
RE: otvaranje plesa/mladenci 27.11.2008 21:38:18
|
|
|
|
tiha
|
opa i mi smo tancali na neki valceric i bas smo bili ponosni oboje posebno ja svaumisljena s nosom do neba... kak da ne jeedva sam noge osjecala koliko sam se smrzla u crkvi.....ali otplesali smo nekako
|
|
RE: otvaranje plesa/mladenci 27.11.2008 21:40:26
|
|
|
|
Puli
|
mi nismo imali prvi ples jer smo imali samo ručak za nas 20-ak uzvanika. ni mi isto a i morala se paziti zbog mioma zato je cvijeta čagala nakon svadbe i ručka za nas oboje
|
|
RE: otvaranje plesa/mladenci 27.11.2008 23:50:06
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
nego, rasplesali se a kasnije svi z anama...bas smo se dobro zekali i vrtili, mm izvodio svakaj
|
|
RE: otvaranje plesa/mladenci 21.9.2010 1:49:38
|
|
|
|
beba1710
|
da,otvorili smo ga mm i ja,mm je malo imao tremu jer nije baš prvak u plesu, a kuma je još više strahovala jer nije dečka povela pa je zaplesala sa mojim bratom.onda su uletili mm kumovi,roditelji,šogorice i ostala rdbina nakon "naše pjesme"
|
|
RE: otvaranje plesa/mladenci 21.9.2010 23:49:58
|
|
|
|
cuba
|
Otvorili smo naravno, otplesali jako dobro, nakon cca minutu crnjaka smo to odradili majstorski
|
|
RE: otvaranje plesa/mladenci 22.9.2010 0:03:41
|
|
|
|
AntonijaV
|
isto smo mi otvorili ples... i sad se smijem kad se sjetim mm me išao zavrtit i ja zamalo pala
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!