|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   papiri za porodiljni kod nezaposlenih
19.9.2011 22:40:25   
hehehe
pošto sam nezaposlena i nemam otvoren tekući račun u banci, zanima me koje su procedure i kaj prvo trebam napravit, tj. obavit kad se beba rodi???

hvala unaprijed!!user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: papiri za porodiljni kod nezaposlenih
20.9.2011 17:14:09   
Anoniman
Porodiljni počinje od 45.dana prije predviđenog termina poroda pa do 6 mjeseci života djeteta.
Trebaš predati:
-potvrdu o plaći
-izvješće o bolovanju
-presliku tekućeg računa
-presliku iskaznice zdravstveno osigurane osobe i osobne iskaznice
-rješenje Zavoda.
Ako si nezaposlena vjerojatno tražiš samo od Zavoda za zapošljavanje potvrdu, a tekući bi trebala otvorit u bilo kojoj banci da ti mogu uplaćivat.
Kad se beba rodi i dalje dobivaš tu naknadu, a imaš pravo i na Jednokratnu pomoć za bebu tako da predaš Rodni list i prijaviš dijete.

< Poruku je uredio Mala štruca -- 20.9.2011 17:16:04 >

(Odgovor članu hehehe)
  Neposredna veza do poruke: 2
20.9.2011 22:57:10   
hehehe
pa jel se može otvorit tekući ak si nezaposlen? i jel može porodiljni sjedat na žiro?

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3
21.9.2011 21:40:28   
Anoniman
Tekući račun možeš otvorit bez obzira na radni odnos, a mislim da se porodiljne naknade isplaćuju isključivo na tekući.

(Odgovor članu hehehe)
  Neposredna veza do poruke: 4
23.9.2011 15:12:56   
mamice
Kada rodiš ide klasična prijava za dijete, dobivati ćeš svih 12 mj 1663 kn (6 mj za rodiljni i 6 mj za roditeljski dopust), pomoć od države i tvoga grada. Za vrijeme primanja ove naknade (rodiljni i roditeljski dopust) stopira ti se primanje od HZZ-a, ali kada ti istekne roditeljski ideš ponovno se prijaviti na HZZ i naknada za nezaposlene se ponovno aktivira i tada ju dobivaš do punog iznosa koji si dobila na rješenju. Ja se isla prosli tjedan prijaviti na HZZ 

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
28.9.2011 17:35:22   
tinka10
ja sam ostala trudna i neće mi se produžit ugovor zbog togauser posted image user posted image user posted image .... kamo se trebam ići prijaviti na burzu ili hzzo?

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!