|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   papučari
6.2.2010 18:41:45   
natalijax
što mislite o takim muškarcima,jel bi mi morale svoje tako treniratuser posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: papučari
6.2.2010 18:43:13   
Bebys
joj da bar je papucar KUD BI MI SRECA...user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
6.2.2010 18:44:05   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: natalijax

jel bi mi morale svoje tako treniratuser posted image user posted image

mislim da je kasno za naše m

moj brat zna raditi sve i nije mu bed

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 3
6.2.2010 18:45:53   
sina
OVISI ŠTO SMATRAŠ POD TIM TERMINOM? za mene je papučar mm koji samo čeka da ja sve napravim i to mu se i podrazumijeva. zašto bi on počistio stol iza sebe ili pobrisao kupaonu poslije tuširanja,bacio zmazani vešu košaru kad će doći njegova mila ženica umorna ko pas i to sve napraviti. to je za mene papučar,budala i idiot!

Neposredna veza do poruke: 4
6.2.2010 18:48:05   
natalijax
izgleda da baš i nemamo isto tumačenje o papučarima,za mene je papučar koji nesmije prdnit od ženeuser posted image user posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 5
6.2.2010 18:48:46   
Bebys

izgleda da baš i nemamo isto tumačenje o papučarima,za mene je papučar koji nesmije prdnit od ženeuser posted image user posted image
   tako je 

Neposredna veza do poruke: 6
6.2.2010 18:50:48   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: sina

OVISI ŠTO SMATRAŠ POD TIM TERMINOM?

e baš me zanima koja je izjava pravauser posted image user posted image

papučari rade sve umjesto ženeuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 7
6.2.2010 18:53:21   
natalijax
sad i mene zanima,user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 8
6.2.2010 19:07:12   
sina
IZVORNA PORUKA: Bebys

tako je 
tako je,ali ja bih radije i papučara nego ovakvog kakav je mm. sorry na nesporazumu,isto mi mislimo,samo sam ljubomorna na bilo koju koja ima muža papučara jer ja sam umorna od života sa mm i pospremanjem za njim

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 9
6.2.2010 19:15:00   
lidac0605

OVISI ŠTO SMATRAŠ POD TIM TERMINOM? za mene je papučar mm koji samo čeka da ja sve napravim i to mu se i podrazumijeva. zašto bi on počistio stol iza sebe ili pobrisao kupaonu poslije tuširanja,bacio zmazani vešu košaru kad će doći njegova mila ženica umorna ko pas i to sve napraviti. to je za mene papučar,budala i idiot!

U potpunosti se slažem user posted image user posted image user posted image
To kaj moj muž zna radit sve (osim peglanja) i po kući i oko djece,voli kuhat i sl. stvari možda bi ga među muškarcima činilo papučarem,al za mene je to baš ono što ga čini velikom muškarčinom...user posted image user posted image user posted image za mog muža...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 10
6.2.2010 19:18:32   
lavica81
sina ne daj se, ostavi mu par dana zaredom prljavi veš na jastuku pa da vidiš kako će ga odnijet u korpu

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 11
6.2.2010 19:22:38   
happy future mum
papučar- izraz koji su izmislili muškarci, i to ove naše konzerve ovdje. Za mene to ne postoji, muškarac mora poštovati svoju ženu i pomagati joj, davno je prošlo vrijeme kada su žene same rintale a oni se izležavali. Mm pospremi za sobom, nekada opere suđe i usisa, ja nemam ništa protiv toga, dapače, međutim njegova mama ima, kao zašto čisiti kad ima ženu, zamisli..user posted image user posted image user posted image ufff kako me to živcirauser posted image user posted image , muškarac koji pomaže svojoj ženi jer poštuje nju i njeno vrijeme je frajer a ne papučar. A to kad ne smije prnuti od žene, bolje da on ne smije od nje nego ona od njega. Go, papučari, ako vas to čini takvima.

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 12
6.2.2010 20:16:27   
Domy

IZVORNA PORUKA: Bebys

tako je 

slažem se s ovim izjavama

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 13
6.2.2010 20:26:13   
Krky
Kod mene svi muški - papučari - svi hodaju uredno u papučama, samo muža i sinka najstarijeg nikako natjeratuser posted image . A što se tiče papučara pod navodnicima, e baš bi mi baš trebalo da odgajim 4 "prave muškarčine" i da me 4 snahe jednog dana ružno gledaju. A ne, ne, svi rade: i pospremaju suđe i slažu veš i peru kupaonicu. Ali moram priznat da nisam ja ta koja to organizira, nego MM, iako on nikad neće "za kuhaču" osim ako ja nisam u bolnici i baš neće presvlačit bebana. A njegovi nikad nisu ništa prigovarali u vezi toga, još i kažu kako bi trebao više pomoć. Naravno, ipak je, preko tjedna, sve na meni jer sam doma.

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu happy future mum)
Neposredna veza do poruke: 14
6.2.2010 20:34:23   
leilany
..zivjeli papucariiii....user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 15
   [Obrisani korisnik]
6.2.2010 21:03:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 16
6.2.2010 21:20:54   
novamama
ma papučari su obične šonje i beskičmenjaci, najčešće se iskaljuju onda na nekome drugome...

kako se zove žena papučarka? koja ne smije imati svoje mišljenje, i koja slijepo sluša muža?

poslušna ženica? najbolja žena na svijetu?

user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 17
7.2.2010 8:31:02   
pincirotvajler

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 18
7.2.2010 14:22:26   
cuba
Mi smo na vjenčanom prstenju ugravirali PAPUČAuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!