Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 11:14:40
|
|
|
|
xxl
|
krava
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 11:18:26
|
|
|
|
mamice
|
dozivotno joj oduzeti dijete treba
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 11:23:07
|
|
|
|
Bebys
|
Pijana Slovakinja je padala gurajući kolica sa djetetomŽena i njen partner toliko su se napili da su padali po cesti zajedno s kolicima. Prolaznici su pozvali policiju. Žena nije znala kada je rođeno dijete rođeno dijete Piše: Rosana Stojmenović | zadnja izmjena prije 16 min. Nadzorna kamera snimila je u slovačkom gradu Trenchanu muškarca i ženu, koji su bili toliko pijani da nisu bili u stanju voziti kolica sa bebom od nekoliko mjeseci. Ulicom Palackeko rušili su se zajedno s kolicima. Prolaznici su pozvali policiju i ispričali im da je beba dva puta zamalo ispala iz kolica. Policija je htjela saznati je li dijete uopće ženino no kažu da nije mogla odgovoriti na pitanje. Dijete će socijalna služba smjestiti kod rođaka.
|
|
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 11:23:37
|
|
|
|
Bebys
|
sva sreca pa je NETKO POZVAO POLICIJU...hvala bogu ima super ljudi...KRAVA....jedna...fuj
|
|
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 11:25:16
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: xxl krava upravo tako,još joj je ovo i lijep naziv,kakav je zaslužila
|
|
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 11:31:45
|
|
|
|
MILLA
|
eto...neko toliko silno čezne,pa ne može,a neko ima pa ovako......pa ti vidi...meni muka dođe kad vidim tako nešto pa ne volim ni da čitam...na žalost,u mojoj okolini svašta vidim...i šta napravit? zadnje je jedna narkomanaka ostavila sina od 3 godine zaključanog u autu i sa malom bebom od 3mj. išla u park da se bode...na sreču,susjedi zvali policiju,došli i uzeli joj dijecu. ja bi takvima vezala jajnike!!
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 11:37:11
|
|
|
|
anuska08
|
I onda se zapitaš tko sve ima djecu
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 11:41:37
|
|
|
|
marija0
|
katastrofa
|
|
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 11:42:56
|
|
|
|
xxl
|
A ona munjara kaj je rekla silovanoj kćerci da nezna broj policije Ja fakat neznam kaj ima napravit
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 13:28:45
|
|
|
|
Bebys
|
ja sam pitala svoju MAMU JEDNOM koja je inace dva faxa zavrsila i jos radi u SPECIJALNOJ SKOLI i zavrsila je defektologiju...ona zna jako puno o takvim MAMAMA.....nazalost...pitala sam je ZASTO IMA JAKO PUNO MAMA koje svoju djecu NEVOLE...jer ovakovo i sve ostalo ponasanje lose i ne ljubav u pitanju...rekla mi je samo kratko i jasno....DUBOKI POREMECAJI LICNOSTI I OSOBNOSTI...pa sad jedini nacin im je oduzeti djecu a nasa drzava boli ju kkkkkkkkk ..........za to nazalost...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 10.2.2010 13:30:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 13:31:41
|
|
|
|
evanda
|
A mi smo svi krasni u svoja 4 zida
|
|
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 13:33:59
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: evanda A mi smo svi krasni u svoja 4 zida mislis da i ostali maltretiraju djecu...da ima toga...ali JA NISAM JEDNA OD TIH...
|
|
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 13:37:28
|
|
|
|
evanda
|
IZVORNA PORUKA: Bebys IZVORNA PORUKA: evanda A mi smo svi krasni u svoja 4 zida mislis da i ostali maltretiraju djecu...da ima toga...ali JA NISAM JEDNA OD TIH... Na tebe , Bebys, nisam uopće mislila Niti na ikoga sa ovog foruma Komentiram članak, ne?
|
|
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 13:38:07
|
|
|
|
adryosijek
|
joj boze kad sam to vidjela bilo mi muka jadna ta beba boze draagi sacuvaj . po mome trebali su uzet bebu roditeljima i vise nedat im i poslat ih na ljecenje od alkohola ma dajj uzass zlo mi je bilo kad sam vidjela briga me za te roditelje mora da su ju u pijanom stanju i napravili ali tako mogu ubit jadno i nevino djete cccccc
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 13:39:40
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: evanda IZVORNA PORUKA: Bebys IZVORNA PORUKA: evanda A mi smo svi krasni u svoja 4 zida mislis da i ostali maltretiraju djecu...da ima toga...ali JA NISAM JEDNA OD TIH... Na tebe , Bebys, nisam uopće mislila Niti na ikoga sa ovog foruma Komentiram članak, ne? joj tak si napisala da nemozes skuziti sta si mislila...
|
|
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 13:40:04
|
|
|
|
adryosijek
|
hvala bogu ja i moj nepijemo tako da ce beba odrastat u miru i veselju rade bi se ubila neg tako sta da radim ma fuj......
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 13:41:15
|
|
|
|
evanda
|
IZVORNA PORUKA: Bebys IZVORNA PORUKA: evanda IZVORNA PORUKA: Bebys IZVORNA PORUKA: evanda A mi smo svi krasni u svoja 4 zida mislis da i ostali maltretiraju djecu...da ima toga...ali JA NISAM JEDNA OD TIH... Na tebe , Bebys, nisam uopće mislila Niti na ikoga sa ovog foruma Komentiram članak, ne? joj tak si napisala da nemozes skuziti sta si mislila... hehehe... Profesionalna deformacija, hehehe
|
|
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 13:41:23
|
|
|
|
Bebys
|
svetke /tak ih ja zovem/ tako su OPASNI STO SE TICE ALKOHOLA...a joj na svakom uglu te provijeravaju ako imas bebicu..sto se toca tice..svaka im cast i nasilja u obitelji inace..tu su svetke
|
|
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 13:42:40
|
|
|
|
adryosijek
|
al jos mi nije jesno kako ih nije sramota sram ih bilo ovi koji siluju svoju djecu ja bi njih na onu stolicu da nestanu u roku 5 minuta sram da ih je nek nadu prek oglasa il nek plate neg tu muce jadnu i nemocnu djecu koja jos nisu ni svjesna da zive ...bez rijeciii
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 14:15:31
|
|
|
|
L.P.
|
Fuj odvratna je!!! E tko sve ima djecu a neki koji bi silno željeli ne mogu imati.Život je često jako nepravedan.Samo se nadam da bebici nije ništa...
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 14:20:59
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: mamice dozivotno joj oduzeti dijete treba slažem se
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 14:22:30
|
|
|
|
elle1
|
a gledala sam i,al voljela bi da nisam,odvratno je to kakvih sve roditelja ima-kako mi je zao bebice
|
|
|
|
RE: pijana-slovakinja-je-padala-gurajuci-koli... 10.2.2010 14:40:11
|
|
|
|
dominik
|
ja volim popit al nikad ne pijem kad vozim
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!