|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   pogledajte ovo...!!!???
29.7.2010 11:54:13   
pako
neznam jeste vidjeli ovo, ja sam tek prije par dana i baš sam se zamislila. Pogledajte pa mi kažite kakvo je vaše mišljenje.
http://www.youtube.com/watch?v=pnI-YVpXoD8

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
29.7.2010 12:06:45   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pako)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: pogledajte ovo...!!!???
29.7.2010 12:19:02   
pincirotvajler
nisam uopće razm o tome, nit znala ..al nekužim kaj sad ima veze kaj je onaj gej user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
29.7.2010 12:19:11   
mamica29
Ja sam to pogledala prije tri tjedna i bila sam u šoku. Pa svuda oko nas je i dobro i zlo. jedino me ovo sa sotonističkim znakovima šokiralo i neki nazivi princeza. Ma koma. To je netko zlonamjerno objavio

JAN 04.05.2006.

Neposredna veza do poruke: 4
29.7.2010 12:21:37   
pako
cvrčak kad si malo bolje razmislim to je istina ali nisam nikada razmišljala o tome na taj način i nisam se nadala da takvo što ima u ajmo reč "starim"crtičima jer svi kritiziramo ove nove da su puni nasilja , ali eto sve je počelo još od davnih dana izgleda....

< Poruku je uredio pako -- 29.7.2010 12:22:29 >

Neposredna veza do poruke: 5
29.7.2010 12:34:35   
mamica29
Niti ja nisam o tome razmišljala na taj način. Niti sam skužila te skrivene sličice i pjesme(kako oni kažu). ali muka mi je od tog filmića. nikad ali baš nikad ne bih rekla da Disney želi pokvariti djecu. ali svašta je moguće. Ja uvjek sve gledam s dobre strane.

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
29.7.2010 12:44:34   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pako)
  Neposredna veza do poruke: 7
29.7.2010 12:52:11   
mali_macic

IZVORNA PORUKA: mamica29

Niti ja nisam o tome razmišljala na taj način. Niti sam skužila te skrivene sličice i pjesme(kako oni kažu). ali muka mi je od tog filmića. nikad ali baš nikad ne bih rekla da Disney želi pokvariti djecu. ali svašta je moguće. Ja uvjek sve gledam s dobre strane.

slazem se s tobom. meni su Disneyevi crtici lipi sareni, s dobrom glazbom i gust mi je gledat. nije mi nikad palo napamt trazit te neke skrivene poruke i mislim da se s obicnim gledanjem i ne primjecuju. za ovo primjetit bi trebalo gledat film usporeno i bas trazit a mislim ako netko nesto trazi ce nac bez obzira da li je to bilo namjenjo da to bude ili je cista slucajnost.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 8
29.7.2010 13:34:02   
.dada.
Po meni je to sve pretjerano ali baš ono...A,da stvarno želim tražiti nekakve zlonamjerne poruke i skrivene seksualne simbole našla bih ih svagdje.Kao i one gluposti gdje puste unatrag snimak nečijeg razgovora pa su to kakti nekakve sotonističke poruke!user posted image user posted image Gluposti.

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 9
29.7.2010 13:48:22   
njanja
glupost...mislim djeca-kojoj su ti crtići namjenjeni su totalno neiskvareni i molim vas lijepo-da li bi vaše 4 godišnje dijete u moru svakakvih črčkarija i crteža znale prepoznati nacistički simbol ili muški spolni organ??? glupost, pa ni mi to ne prepoznajemo u crtiću dok nam netko prstom ne pokaže u to....ovaj video je čisto preseravanje... 

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu .dada.)
Neposredna veza do poruke: 10
30.7.2010 21:40:39   
tina0310
glupo se zamarati glupostima i gledati sex kroza sveuser posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 11
30.7.2010 22:13:08   
Duve
IZVORNA PORUKA: njanja

glupost...mislim djeca-kojoj su ti crtići namjenjeni su totalno neiskvareni i molim vas lijepo-da li bi vaše 4 godišnje dijete u moru svakakvih črčkarija i crteža znale prepoznati nacistički simbol ili muški spolni organ??? glupost, pa ni mi to ne prepoznajemo u crtiću dok nam netko prstom ne pokaže u to....ovaj video je čisto preseravanje... 

Slažem se sa ovime da klinci pa ni mi odrasli nikada te simbole i ostale gluposti nebi vidjeli da nismo pogledali ovaj video, ali da sam se osjećala ugodno kad sam pogledala video nisam, i u videu se ne govori da su djeca prepoznala te gluposti, nego da su sakrivene da uđu u podsvjest (u što ne vjerujem). Ono što mene iznenađuje je to da se takvo nešto uopće našlo u crtanom filmu, šta se htjelo postići sa time?!

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 12
30.7.2010 22:16:04   
pako

IZVORNA PORUKA: Duve

IZVORNA PORUKA: njanja

Slažem se sa ovime da klinci pa ni mi odrasli nikada te simbole i ostale gluposti nebi vidjeli da nismo pogledali ovaj video, ali da sam se osjećala ugodno kad sam pogledala video nisam, i u videu se ne govori da su djeca prepoznala te gluposti, nego da su sakrivene da uđu u podsvjest (u što ne vjerujem). Ono što mene iznenađuje je to da se takvo nešto uopće našlo u crtanom filmu, šta se htjelo postići sa time?!

slažem se s vama..... da i mene zanima ?!user posted image

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!