Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: pozivnice za dječje rođendane 28.7.2010 21:57:32
|
|
|
|
tita
|
Evo i ja sam baš u svemu tome ,ovih dana tražim stvari za dječji rodjendan i totalno sam se razočarala!!!!Kao prvo za dečke kao naprimjer broj za tortu nema nikakvih boja ,samo roza,i još drugih stvari koje sam tražila nisam našla.Ja ti nažalost nemogu ništa pomoči!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 28.7.2010 22:00:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: pozivnice za dječje rođendane 28.7.2010 22:10:12
|
|
|
|
sirenas
|
ma sve to imam trebaju mi pozivnice a nigdje ih nisam vidla na winks,kupila ja i čaše i tanjure,i salvete,stolnjak i još štošta da ne prifali ali pozivnica nigdje
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 28.7.2010 22:22:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: pozivnice za dječje rođendane 28.7.2010 22:26:02
|
|
|
|
sirenas
|
vidiš toga se nisam ni sjetila ako niš ne nađem mogla bi i to,,a možda se i njoj svidi ideja.
|
|
|
|
RE: pozivnice za dječje rođendane 28.7.2010 23:33:17
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: sirenas ma sve to imam trebaju mi pozivnice a nigdje ih nisam vidla na winks,kupila ja i čaše i tanjure,i salvete,stolnjak i još štošta da ne prifali ali pozivnica nigdje Ja sam nedavno isto trebala pozivnice za Karlov rođendan, to rade u foto studiju: on je htio biti batman pa je žena napravila takvu pozivnicu-ispadne kao izrađena slika, i još je umetnula Karlovu sliku-tak da je ispalo odlično
|
|
[Brisano sporočilo] 28.7.2010 23:39:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!