Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 3.11.2010 16:05:34
|
|
|
|
CallamityJane
|
E i mene ovo interesuje???? Kako ju perete? Meni je pregadna onakva prasnjava pa sam ju samo stavila sa strane a sada stavljam one papirne rezervne...ali moracu je nekada oprati
|
|
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 3.11.2010 16:11:54
|
|
|
|
Točkica28
|
pa na ruke mislim da mozes i ja planiram svoju oprati
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 3.11.2010 16:24:58
|
|
|
|
tina0310
|
mislim da moš,bez problema,samo nemoj trljat tkaninu od tkaninu neg lagano rukom i dobro osuši(bar sam tako vidila prijateljicu da radi,a jeli preživija usisivač,neznam )
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 3.11.2010 16:33:40
|
|
|
|
CallamityJane
|
joj zamolicu muza da to uradi Ipak sam ja alergicna na prasinu
|
|
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 3.11.2010 20:46:48
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: natalijax Jel koja prala od vas krpenu vrečicu za usisavać,ja nisam nekak me strah,oprala bi je a mm kaže da se to nebi trebalo prat Možeš je Nato oprat, ja sam svoju na ruke oprala...ko nova je
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 4.11.2010 0:21:39
|
|
|
|
novamama
|
moja još nije kritično, ali oprat ću je i ja jednom
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 4.11.2010 9:07:27
|
|
|
|
Bebys
|
ja koristim JEDNOKRATNE..
|
|
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 4.11.2010 9:11:12
|
|
|
|
patka
|
mm nasu pere (doduse on nakon svakog usisavanja rastavi usisavac i sve opere )dakle, on je opere i stavi da se dobro osusi i to je to...ne korist nikakave praskove i deterzente
< Poruku je uredio patka -- 4.11.2010 9:12:40 >
|
|
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 4.11.2010 11:14:37
|
|
|
|
inesica
|
Imala sam takvu vrecicu, kad se opere usisava kao lud! Samo sam u skafu namocila s malcice detrdzenta, voda bude uzasna! Ako je periva, peri!
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 4.11.2010 14:52:31
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: patka mm nasu pere (doduse on nakon svakog usisavanja rastavi usisavac i sve opere )dakle, on je opere i stavi da se dobro osusi i to je to...ne korist nikakave praskove i deterzente posto je usisavam 3x dnevno....mislim da bi tm brzo dojadilo da iza svakog usisavanja ide rastavljat cijeli usisavac ja sam zato kupila onaj na vodu i mogu rec da radi ko zmaj
|
|
RE: pranje usisavać vrečice 6.11.2010 12:34:29
|
|
|
|
zara13
|
ja ju svaka dva tri mjeseca namočim u lavoru dodam praška omekšivača i ostavim prek noći i ništa joj nije
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!