Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
prijavljujem se za tetu čuvalicu 12.6.2012 11:29:57
|
|
|
|
ELENA35
|
drage mamuške,evo sad definitivno,odlučila sam se na čuvanje djeteta.Uz blizance u vrtiću mi je to najbolja opcija,i iskreno veseli me...nekako sam sretna uz dječicu,ništa drugo me toliko ne ispunjava Zato valjda imam četvero dječice Istočni sam dio Zagreba,nije problem niti čuvanje u mom domu (sve je sigurno isključivo zbog male djece,preoprezna sam oduvijek),a nije problem niti da ja dolazim k vama. Iskustvo neupitno,ništa nas ne smije iznenaditi Ostavljam broj moba,jer ne mogu često na net. 097 7134477
|
|
RE: prijavljujem se za tetu čuvalicu 12.6.2012 11:49:03
|
|
|
|
mala pcelica
|
svaka čast!!! ja bi volila da imam strpljenja kao ti za djecu,al nazalost nije tako sretno,nadam se da ce se neko javiti kome treba teta cuvalica i vjerujem da si ti prava osoba za to ,uz toliko uskustva i strpljenja vjerujem da jesi
|
|
RE: prijavljujem se za tetu čuvalicu 12.6.2012 13:20:28
|
|
|
|
ELENA35
|
pčelice,ma djeca su divna...ja ne mogu više raditi sa odraslima,zato sam dala otkaz u firmi i počela malo gledati da radim ono što volim,a ne uvijek ono što moram.Hvala ti na podršci,divna si
|
|
RE: prijavljujem se za tetu čuvalicu 12.6.2012 13:29:56
|
|
|
|
ribica1
|
Vesele me ove novosti a najviše to šta si napokon sretna!!! Pusa! Nadam se da će ti se javit puno mama koje trebaju tetu čuvalicu!
|
|
RE: prijavljujem se za tetu čuvalicu 12.6.2012 13:30:21
|
|
|
|
mala pcelica
|
meni su sva djeca bila divna i obozavala sam ih dok nisam otisla u svicarsku cuvati djecu ( katastrofa su bili) od onda ja nema strpljenja ni za jedno,pa čak ni za svoje zalosno,ali istinito ...
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!