|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   promotivni pokloni
10.11.2009 19:19:02   
boba125
u rodilistu smo dobili dosta promotivnih poklona,penaten,hipp,pampers,milupa,nuk...i jos toga.prosli tjedan probna kolekcija kremica Lasepton-postom
eto,i danas nam je postom stigla ona naljepnica za auto s Dorianovim imenom(od hippa)user posted image
bas sam se lijepo iznenadila
jeste li i vi dobile takve pokloncice?

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: promotivni pokloni
10.11.2009 19:24:42   
osobno

IZVORNA PORUKA: boba125

u rodilistu smo dobili dosta promotivnih poklona,penaten,hipp,pampers,milupa,nuk...i jos toga.prosli tjedan probna kolekcija kremica Lasepton-postom
eto,i danas nam je postom stigla ona naljepnica za auto s Dorianovim imenom(od hippa)user posted image
bas sam se lijepo iznenadila
jeste li i vi dobile takve pokloncice?

u splitu...hmmmm...teško i nikako...doduše, zaradila sam zgađeni pogled od sestre u rodilištu kad sam joj rekla da moje dite nije lutka(nakon šta ga je bezdušno bacila u krevetić)...jel se i to računa?user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 2
10.11.2009 19:49:21   
natalijax
dobila sam neseser,knjižicu od jonsona i uzorak kreme protiv osipa,eto koliko su škrti

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 3
10.11.2009 19:53:34   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: natalijax

dobila sam neseser,knjižicu od jonsona i uzorak kreme protiv osipa,eto koliko su škrti

isto...
ali ja sam otišla u par ljekarni i trazila paketić sretna beba i tamo ima isto tih pizdar... i malo prije idem da napravim reda u tim koferčićima i vidim da su promotivne kremice i gelovi za kupanje i šampončići -da im je prošao rok i prije nego se maja rodila user posted image user posted image user posted image eto toliko o tim promotivnim poklonima.....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 4
10.11.2009 20:21:02   
mali_macic
ja nisam dobila nistauser posted image , jedva su mi dali i onaj bon od DM-a za besplatan paket pelena user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 5
10.11.2009 20:24:23   
boba125
uh,bas mi je zao user posted image
ja sam stvarno dosta toga dobila,cak su i carapice bile u jednom paketuuser posted image

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 6
10.11.2009 20:27:55   
MILLA
mi smo dobili samo bepanthen kremu kojoj je prošao rok trajanja!user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 7
10.11.2009 20:28:46   
lelo
I ja sam dosta toga dobila u koferčiću, kreme za bebu, šampone,pelene,knjigu kako njegovati bebu, pa čak kreme i za nas mame.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 8
10.11.2009 21:20:36   
evanda
Dobili paket " Sretna beba" i poklon bon za DM
By the way, zašto se Rode toliko pjene oko toga paketića, ne kapim, one ga bojkotiraju?!user posted image

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 9
10.11.2009 21:22:44   
osobno

IZVORNA PORUKA: evanda

By the way, zašto se Rode toliko pjene oko toga paketića, ne kapim, one ga bojkotiraju?!user posted image

ma one se žeste za svašta, uošće ih više ne obadam...user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 10
10.11.2009 21:23:24   
lelo
ne kužim ni ja,a stvarno je lijepo kad ti u rodilištu nešto daju za bebu.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 11
10.11.2009 21:25:20   
osobno
meni je na tečaju jedna iz udruge držala po ure predavanje oko toga kako je epiduralna loša...ja je pitam kako je ona rodila, a ona me blido gleda...da nije još...ja joj na to kažem da mi se javi kad kao i ja provede 18 sati u boksu....od toga 12 na kombinaciji gel-drip...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 12
10.11.2009 21:27:27   
evanda
Meni je taj paketić baš bio super, ako ništa, probala sam više različitih proizvoda i onda sam mogla izabrati nama najbolji.....

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 13
10.11.2009 21:29:01   
Nika 24052006

I mi paket,ali poklon bon nije bio u modi kad sam ja rodilauser posted image ...Možda sad drugi puta dobijem..Lijepo mi je to kad daju mali znak pažnje.Ja sam zadnji puta prije mjesec dana kod ginića dobila paketić sa promo materijalima,priručnikom za trudnice,nekoliko kremica,avent dudicu,donatom mg,malim persilom,i još pokojom sitnicom.

< Poruku je uredio Nika 24052006 -- 10.11.2009 21:30:05 >

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 14
10.11.2009 21:49:08   
katy mama
kad sam otisla na prvu kontrolu kod ginekologa dobila "Paketic za srecu"super knjigica unutra,mg i tona reklama,u rodilistu johnson neseseser,par kremica,i paket Sretna beba!
i ja bi od hippa ovu naljepnicu sa imenomuser posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 15
10.11.2009 23:42:39   
Ninaa
Ja sam dobila u rodilištu od jonsona paketići i za pelene od dm, a sretnu bebu smo podigli u ljekarni. Meni je taj paketić super i ne vidim zakaj bi se pjenile protiv njega, tim rodama svašta pada na pamet. pa ja nisam imala pojma o dječjim kremama i ne vidim ništa loše da to stave u paketić pa da svaka mama vidi kaj joj se najviše sviđa za njezinu bebu.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 16
11.11.2009 11:51:12   
Buden
kak se dobi ta naljepnica za auta sa bebacevim imenom!??? ja bi to!!! 

Leo 18.01.2009.
04:28h

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 17
11.11.2009 12:09:49   
njunja

IZVORNA PORUKA: lelo

I ja sam dosta toga dobila u koferčiću, kreme za bebu, šampone,pelene,knjigu kako njegovati bebu, pa čak kreme i za nas mame.user posted image

i ja isto + jonsnovu plavu torbicu, kreme za mene su mi prikratile vrijeme u rodilištu dok sam ih imala ja sam se macala, a kremice za bebu su se pokazale jako dobre

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 18
11.11.2009 14:06:07   
miha
dok sam bila trudna dobila sam ovaj paketić za trudnice koji spominjete,na trudničkom tečaju-hipp nesseser i ulje protiv strija(cijelo pakiranje,ne tester) za tr,mustelin ness. i testere prizvoda,u rodilištu johnsonov ness. vlažne maramice i malu kremicu,kupon za pelene u dm,u ljekarni paketić sretna beba i u dm-u smo se učlanili u babybonus pa smo dobili još testera i knjižicu za popuste na proizvode za bebe.
sve u svemu mi smo pobrali sve što se nudilouser posted image

moja bebetina teo-13.8.2009. 4400gr i 56cm

(Odgovor članu njunja)
Neposredna veza do poruke: 19
11.11.2009 14:44:11   
mala pcelica
kak se dobi ta naljepnica za auta sa bebacevim imenom!??? ja bi to!!!
i ja i ja !!! vidila sam na jednom autu pise bebino ime i njegova sličica ima ,to mi je bas simpa...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu miha)
Neposredna veza do poruke: 20
11.11.2009 14:47:19   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: miha

dok sam bila trudna dobila sam ovaj paketić za trudnice koji spominjete,na trudničkom tečaju-hipp nesseser i ulje protiv strija(cijelo pakiranje,ne tester) za tr,mustelin ness. i testere prizvoda,u rodilištu johnsonov ness. vlažne maramice i malu kremicu,kupon za pelene u dm,u ljekarni paketić sretna beba i u dm-u smo se učlanili u babybonus pa smo dobili još testera i knjižicu za popuste na proizvode za bebe.
sve u svemu mi smo pobrali sve što se nudilouser posted image

ljepo ste vi to user posted image
a onaj mustelin neseser gdje si to dobila?

(Odgovor članu miha)
Neposredna veza do poruke: 21
11.11.2009 15:00:40   
boba125
mi smo dobili u rodilistu za ispuniti pristupnicu u hipp baby klub i tak smo dobili tu naljepnicuuser posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 22
11.11.2009 15:02:24   
BUMBIKA
Kod nas se ima to za kupiti...neznm kako se zove ta trgovina ili šta je već,ali imaju za kupiti te naljepnice ili neke slike da ti stavljaju na majice,...

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 23
11.11.2009 15:48:48   
boba125
Bok cure tu M od bobe.kaj se tice ovih naljepnica probajte se uclaniti u hipp djecji klub na njihovoj strani pa bi tam isto tak trebalo iti da dobijete te naljepnice poz.user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 24
11.11.2009 16:24:57   
monte

ma ne bojkotiraju ga one,nego čini mi se da je to bilo zbog nekih kašica što dođu unutra,kao šalje se mamama pogrešna slika da počmu rano s dohranom,a u onoj knjizi je valjda na nekoj stranici(naveli su kojoj)pisalo kako se može desiti da mama NEMA mlijeka!A one zagovaraju dojenje,mislim i mi smo za dojenje,i baš sam odmah išla tražiti di to piše!kad ono stvarno tako!

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!