Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: prvikavanje u jaslice sa mamom ili tatom 5.1.2009 20:37:58
|
|
|
|
tonkica
|
Nas to tek čeka, vjerojatno će i kod nas to prolazit sa mm, jer ja radim od pola 8, a on od 8... U svakom slučaju, javit ću vam kad dođe vrijeme za to.
|
|
RE: prvikavanje u jaslice sa mamom ili tatom 5.1.2009 20:38:47
|
|
|
|
koka
|
Prvi put s Rokićem smo zajedno bili a onda smo ga 2 sata pustili bez problema. drue pute je mm išao jer sam ja radila. A sve mi se čini da će i ovaj put tako...
|
|
RE: prvikavanje u jaslice sa mamom ili tatom 5.1.2009 20:43:07
|
|
|
|
ZVRK
|
za danijela sam ja bila sa njime na privikavanju,ali samo dva dana. prvi dan su bili svi klinci sa roditeljom od 8-12,a drugi dan smo svi roditelji-pratnje bili do marende.oko 8i30 klinci ostali sami sa tetama. tako nam savjetovale tete i ja sam bila zadovoljna
|
|
RE: prvikavanje u jaslice sa mamom ili tatom 5.1.2009 22:17:52
|
|
|
|
Ruža
|
Tek nas to čeka, ali vjerujem da će to mama odraditi.
|
|
RE: prvikavanje u jaslice sa mamom ili tatom 5.1.2009 22:20:01
|
|
|
|
Puli
|
ići ćemo oboje najesen -ja radim cik cak pa ćemo se izmjeniti dva dana jedan tata drugi mama
|
|
RE: prvikavanje u jaslice sa mamom ili tatom 5.1.2009 22:25:22
|
|
|
|
ninolina
|
Mi smo išli zajedno svaki dan, a kad je to bilo to onda tata vodi
|
|
RE: prvikavanje u jaslice sa mamom ili tatom 5.1.2009 22:41:47
|
|
|
|
njanja
|
već sada se istodobno veselim tome (biti ću ponosna na jana kada krene u j) i grozim toga (kako ćemo jedan bez drugog, kako će se snaći...)... ja planiram uzeti 2 tj GO u 9 mj za privikavanje....
|
|
RE: prvikavanje u jaslice sa mamom ili tatom 6.1.2009 14:55:44
|
|
|
|
ejmama
|
U nasim jaslicama su tete trazile 2tj privikavanja. Ja sam im odmah rekla da tako nemogu jer moram raditi. Tako je Hana prvi dan bila pola sata, tako su tete rekle i to bez roditelja. Od utorka do petka je bila do 12h. Sljedeci tjedan je bila od 06:30-16:30. Ona nije imala problema s privikavanjem, nikad nije plakala, cak su je zivcirala druga djeca koja su stalno plakala. Ostali su imali duze privikavanje, vec drugi mjesec svi su bili super.
|
|
|
|
RE: prvikavanje u jaslice sa mamom ili tatom 6.1.2009 15:02:39
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
to sam ja odradila... tražila sam da krene 10ak dana prije mog povratka na posao.
|
|
RE: prvikavanje u jaslice sa mamom ili tatom 6.1.2009 18:55:46
|
|
|
|
božica
|
tražila sam da krene 10ak dana prije mog povratka na posao. i ja sam to htjela ali ped mi nije htjela potvrdu dati potvrdu smo dobili u petak a u pon je mala navršila 1 god išla prvi dan u jaslice
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!