|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   pucam po šavovima!
13.10.2009 13:06:08   
mala pcelica
...jednostavno ne mogu više...sve mi se skupilo zadnjih dana i pucam po šavovima...situacija u firmi mm je katastrofalna,on stalno viče da bi se vratio u slavoniju,a meni se tamo ne vraća!!!Morali bi biti kod svekra i svekrve,a ja to NE ŽELIM!!Jednostavno se razilazimo u svemu,ljudi su zaostali i uzasno prljavi i ne želim da im budem sluškinja tamo,to sam rekla i mm ali on puno ne mari za to što mene muči...
iznevirala sam se jako i oko Majinog krštenja jer je "jadna" svekrva to sve sama morala da organizuje(da se razumijemo ona je htjela da bude šator za 100 ljudi-ali ipak smo pravili u sali) ja sam rekla da hoću da na krstenju budu samo najbliži,a oni su zvali i kurte i murte i naravno poslje nabijala na nos kako se pokidala oko tog krštenja-ona je ovo,ona je ono,niko drugi nije ništa samo je ona sve...
mama i tata su mi jako bolesni,ne zna se koje je lošije od kojeg,jedva se vuku po crnoj zemlji...razumijem ja stari su,ali me i to pojede jer ih gledam kako tonu,a nemogu im pomoći user posted image
onda me prije dva gazdarica od stana gdje stanujemo toliko iznervirala zbog nekih ulaznih vrata što ih držim širom otvorena i da ih zatvorim jer komšije gledaju u njen ne tako lijep hodnik-a ja vrata držim od proljeća stalno otvorena,pa koji si me k...c sad našla zajebavat poslje toliko vremena i onda mi još njena kćer prijeti kako će nam gazdarica tj.njema mati dati otkaz ako je nebudemo slušali.....MA MARŠ KRAVO! NE IZDAJEŠ TI JEDINA STANOVE U ZAGREBU!I još svasta se tu izdešavalo!Tako da sad zelim da trazimo drugi stan,al naravno mm neće jer mu se neda ponovo seliti...
onda još maja po noći zaj.... i onda totalno poludim jer sam umorna i iscrpljena i fizički i psihički...
sorry zbog dužine posta,ali morala sam se izjadati....user posted image user posted image user posted image
P.S: to je samo jedan dio onoga što me muči,ima toga još.....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: pucam po šavovima!
13.10.2009 13:09:13   
BUMBIKA
A joj drag baš mi je žao....nadam se da će sve doći na svoje mjesto i da ćete biti zadovoljni i sretni..user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 2
13.10.2009 13:11:28   
dominik
user posted image i mi se mucimo sa stanom i luda sam vise placati...do sada smo gazdarici najmom "kupili" novi auto a ona nema vremena otici sa nama prijaviti boravak zbog parking zone kaj su uveli...a nasi roditelji ne cine nista kako bi nam pomogli (izuzev moje mame koja ionako puno ne moze) osim kaj su poudili kucu u kojoj bi trebali zajedno stanovati - NE HVALA...

Neposredna veza do poruke: 3
13.10.2009 13:12:01   
tikica_69
A bas ti se nakupilo sirotoj user posted image  user posted image  user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 4
13.10.2009 13:12:27   
mamika
a joj draga moja.. neznam kak da te utješim..
znam da ti se nakupilo i treba da se ispušeš, teško je to sve držat u sebi...
nadam se da će se situacija smirit. probaj sjesti još jednom s tm i porazgovarati .možda se i on urazumi...
mislim na tebe i drži se...

ROBERT 13.07.2003
STELA 06.05.2006
KATJA 22.10.2009
http://www.youtube.com/watch?v=jJNVoqYxNmY
http://www.youtube.com/watch?v=PxXjMV64OFI&feature=related
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1358914890312&ref=mf

Neposredna veza do poruke: 5
13.10.2009 13:26:32   
mala pcelica
toliko se loše osjećam da se svako jutro ustajem sa glavaboljom,a onda mi se počne povraćati jer mi se okrene želudac sa svakom novom zorom jer znam da nema pomaka prema naprijed,a onda se uplašim da ću opet pasti u depresiju i da se neću moći više iščupati(prošli put sam se jedva povratila)...jednostavno mi dođe da lupam glavom o zid jer se samo vrtim u krug i iznova i iznova pucam...a mm ne može to da razumije da je dole nezdrava situacija za odgajati djete i da nema puno izbora za pružiti djetetu-i da dole samo može postati probisvjet...ne kažem da to ne može postati i u gradu,naravno da može,ali u gradu može i da se usmjeri na neki sport npr,da trenira nešto,da uči,da se bavi nečim što voli,a dole će moći raditi samo ono što joj se nudi,a to je da bude klošarka...
sav normalan mladi svijet je otišao odande,a mm hoće da se vrati,a ostali su samo penzioneri user posted image  

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mamika)
Neposredna veza do poruke: 6
13.10.2009 13:28:01   
pincirotvajler
user posted image   drži se

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mamika)
Neposredna veza do poruke: 7
13.10.2009 13:35:29   
mrkvač
Ne znam kako da te utješim osim da ti šaljem jedan veliki hug!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 8
13.10.2009 13:36:23   
ejmama
Žao mi je, nadam se da će ti biti lakše sad kad si se izjadala. Važno je da znaš šta hoćeš i probaj to opet objasniti mužu.

H 07 E 09

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 9
13.10.2009 13:42:35   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: ejmama

Žao mi je, nadam se da će ti biti lakše sad kad si se izjadala. Važno je da znaš šta hoćeš i probaj to opet objasniti mužu.

bezbroj puta smo razgovarali o tome,ali on kao da ne želi da čuje šta ja pričam...imam osjećaj da na poslu sve radi kako bi dobio otkaz da se možemo vratiti dole-to sam mu i rekla,a on kaže da nisam normalna...a vidim da sve to radi podmuklo i znam da mu ne pada na pamet da traži drugi poso jer kaže recesija je niko ne prima radnike user posted image
tnx cure na podršci user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 10
13.10.2009 13:55:22   
Kika83
Ajoj stvarno ti se nakupilouser posted image Nažalost neznam kako ti pomoć, jedino ti mogu poslat  user posted image da se čim prije sve sredi i da budeš sretnauser posted image

Neposredna veza do poruke: 11
13.10.2009 13:56:25   
osobno
nekako imam osjećaj da su svi mm-ovi dio njihove muške kolektivne svijesti...neke stvari ne bi shvatili ni kad bi ih lupile svom snagom po licu...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

Neposredna veza do poruke: 12
13.10.2009 13:59:12   
Bebys
cuj draga drz se ti sebe i svoje bebe...jel radis ako imas posao briga te sta ko misli ako nemas...a joj meni tesko tebi...probaj ga traziti pa taman bilo sta...jadan li si...user posted image sve sam ne svekar i svekrva...

Neposredna veza do poruke: 13
13.10.2009 14:00:35   
osobno
jadan li si...user posted image sve sam ne svekar i svekrva...

user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 14
13.10.2009 14:19:24   
natalijax
samo ti se izjadaj,a da sam na tvom mjestu rekla bi muzu svi bjeze od svekrva,a ti jos mene teras da idem tamouser posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 15
13.10.2009 14:28:22   
pepeljuga
Draga moja moras misliti na sebe i na Maju......Znam da ti nije lakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I ja sam u Zg pa ako hoces mozemo i na neku kavu,i ja sam stalno samauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 16
13.10.2009 14:32:03   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: natalijax

samo ti se izjadaj,a da sam na tvom mjestu rekla bi muzu svi bjeze od svekrva,a ti jos mene teras da idem tamouser posted image

ma zna on da ja baš ne mirišem njegovu mamu-bitno da je to zapamtio od sve šta mu pričam!

Neposredna veza do poruke: 17
13.10.2009 14:32:55   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Draga moja moras misliti na sebe i na Maju......Znam da ti nije lakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I ja sam u Zg pa ako hoces mozemo i na neku kavu,i ja sam stalno samauser posted image

može! u kojem si djelu grada? na sam na novom zg

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 18
13.10.2009 14:34:01   
pepeljuga
Ja sam kod cibone!

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 19
13.10.2009 14:34:54   
natalijax
ja znam da je tesko kad se dvoje nemogu odlucit za stanovanje,primjer ja bi isla na stan a moj muz ne,i razumijem ga i neforsiram ga,tako bi trebao i tvoj muz,zbilja mi je zao tvojih roditelja,nadam se da cete ubrzo sve svoje svesti na dobrouser posted image

Neposredna veza do poruke: 20
13.10.2009 14:37:43   
anaxx

potpisujem!!
drži se!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 21
13.10.2009 14:41:25   
mama mery
pcelice bas mi je zao sto ti se to dogašđa a znam kako ti je i meni je isto tako samo su drugciji problemiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 22
13.10.2009 14:42:38   
mala pcelica

Ja sam kod cibone!

ja slabo poznajem zagreb,čula sam za cibonin toranj, ali ne znam gdje je user posted image

Neposredna veza do poruke: 23
13.10.2009 14:43:34   
Ruža
Teška odluka i nije ju lako donjeti. A što bi radio u Slavoniji, jel ga tamo čeka kakav posao?

Samo luda mama...

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 24
13.10.2009 14:46:57   
anaxx

Ja sam kod cibone!

Trešnjevka, moj kvart, ah...

pčelice šaljem ti user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 13.10.2009 14:48:33 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!