mamacita
|
Bila sam u: Sloveniji. U dvorcu Mokrice. Nesto predivno, priroda, ugodjaj. Zatim na Bledu. Isto tako jako lijepa priroda. Austrija - Bec, Graz (volim tu zemlju, Bec me fascinira svojim kraljevskim ugodjajem.) Madjarska - Budimpesta (isto kao i Bec samo malo vise naglasena istocno europska tradicija). Italija - Rim, Venezia, Firenca, Verona (jako lijepa zemlja, ljudi ugodni) Njemacka - Berlin, Ulm (Berlin je ogroman grad, drustven, nigdje se ne moze bez U-bahna) Spanjolska- Barcelona i Lloret de mar (naravno maturalac, ali svaka sekunda bila je maximalno iskoristena uzivajuci na plazama i pogledavajuci zgodnjake ). Francuska - Monaco (romantican), Monte Carlo (bogat i od luksuza ne znas gdje bi, Cannes (pre staromodan), Nica (najvise me se dojmila, lijep grad, ugodan). Velika Britanija - London (istina Bog, samo aerodrom Heathrow jedno 5 sati cekanja za drugi let, aerodrom je ogroman, mali grad u zgradama). United States - Forth Wort (lijep, ugodan, miran, grad u kojem u svaka obitelj moze pronaci hrpetinu zanimacije, puno parkova, igraonica za djecu), Dallas (velegrad, ima dosta zanimljivosti, uzurban, centar je ispunjen poslovnim zgradama, vise su me se dojmila predgradja Dallasa, nego sam grad), Oklahoma City (predivan centralni park, puno sportskih zanimljivosti, predivni restorani, osjeti se indijanski ugodjaj koji se tijekom godina sve vise i vise gubi (na zalost), lijep grad) Puerto Rico (United States commonwealth) - relativno malen otok na Karipskom moru. Grad San Juan je glavni grad, grad je velik, predgradja su rasprostranjena, klima je tropska, ljudi su veseli, velike i prelijepe plaze sa sitnim pjeskom, toplo more, stara jezgra grada je jako lijepa sa tvrdjavom Morro, zgrade su gradjene u spanjolsom stilu. To je savrsena destinacija za odmor kada je u Europi zima. Tamo je i za Bozic dovoljno ugodno za kratke rukave. Kad se ovako sve skupi... dosta sam putovala .
|