|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   rasističke maškare
18.2.2010 15:43:42   
Indy
http://www.rtl.hr/osijek-rasisticke-skolske-maskkkare-clanak-16193
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
18.2.2010 15:48:20   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Indy)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: rasističke maškare
18.2.2010 15:52:57   
tikica_69
Ja uopce ne znam kako bi to prokomentirala, pa ni necu....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
18.2.2010 17:15:55   
leilany
slazem se sa cvrci....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
18.2.2010 17:22:49   
adryosijek
user posted image user posted image user posted image user posted image uzas 

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 5
18.2.2010 18:55:58   
Lady3
no coment!!žalosno..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 6
18.2.2010 19:01:53   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: cvrčak

A ne znam,onako na prvu sam sklona osuditi..Sve zavisi koja je poruka.
KKK su dio ružne ljudske povijesti(kao i nacisti) i trebaju se spominjati u smislu da se ne ponovi i ne zaboravi muka ljudi čije su žrtve bili..
Možda su htjeli postići baš to,a možda simpatiziraju takvo ponašanje.

Očito su dobro prezentirali svoj naum čim su im nastavnici to dozvolili. Ne mogu vjerovati da su svi ti profesori debilni simpatizeri rasizmauser posted image

Neposredna veza do poruke: 7
18.2.2010 19:04:44   
novamama
mislim da ne treba raditi tolike pompe oko toga...to je 'crni humor' (ok, 'crni', jbga, tako se zoveuser posted image ), a ne vjerujem da su ta djeca rasisti...

tako je u zd lani bio za maškare sprovod dine dvornika - meni je i jedno i drugo degutantno, ne volim to nikako, niti volim crni humor, ali eto, ima ih ko voli...i kome je smiješno....

bio bi veći skandal da su to radile javne osobe (poput engl. princa kad se majmun obukao u hitlerauser posted image )

mislim da je ovaj zadnji primjer na granici slobode izražavanja, a barem nas je svih potaklo na razmišljanje kako je rasizam još uvijek prisutan i kako se treba boriti protiv svih oblika nesnošljivosti među ljudima!

alelujauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 8
18.2.2010 19:31:20   
FIONA
ma sad da ne filozofiram...ali nije mi jasno tko je to osmislio i tko je dozvolio...ali kao što nova mama kaže di je sloboda izražavanja...onda ne treba bit maskiran u roma jel se time rugaš kad gataš ili pričaš smiješno i priglupo jel je to kao stereotip o romima...

ja osobno ne bi dozvolila da se maske tipa Hitler, KKK, Sanader ( Sanader je šala al ne daleko od istine) uopće koriste jel su one dio loše povjesti iz koje je teško izvuči pozitivan humor več samo gorku istinu prošlosti...da je sloboda tu ograniče jest...ali po meni s punim pravom...

osobno bi suspendirala profesora, najurila ravnatelja a djecu kaznila dodatnim satovima povijesti...ovo je po meni za sankcije!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 9
19.2.2010 12:22:02   
Bebys
IZVORNA PORUKA: cvrčak

A ne znam,onako na prvu sam sklona osuditi..Sve zavisi koja je poruka.
KKK su dio ružne ljudske povijesti(kao i nacisti) i trebaju se spominjati u smislu da se ne ponovi i ne zaboravi muka ljudi čije su žrtve bili..
Možda su htjeli postići baš to,a možda simpatiziraju takvo ponašanje.

Očito su dobro prezentirali svoj naum čim su im nastavnici to dozvolili. Ne mogu vjerovati da su svi ti profesori debilni simpatizeri rasizmauser posted image
  to je u hr...uzasna stvar..

Neposredna veza do poruke: 10
19.2.2010 12:22:29   
Bebys
ali cu vam reci DA NEMA DRZAVE NA SVIJETU gdje nama rasizma..on je prisutan svugdje...nazalost ali je tako

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 11
19.2.2010 12:25:55   
Bebys
zadnji slucaj ovdje..dosli su azilanti iz cini mi se afganistana ili tamo neke drzave...i dosli rasisti ili mrzitelji kako ih ja zovem na motorima..i citavu zgradu demolirali da bi njih unutra unistili zele da idu van iz drzave...to je SVAKODNEVNICA ovdje..tako da je hr. tek pocetak....a to ima svugdje..pogotovo sada kada je kriza iljudi gube poso a za njih se iz drzavne blagajne jako puno odvaja...kapirate...to je svugdje...tako...nema tu pomoci a zasto ...neznam...zlo je svugdje prisutno..

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 12
19.2.2010 12:46:02   
Bebys
a da vam kazem samo KOLIKO PUTA JE U ZRAK LETILA MUSLIMANSKA DZAMIJA.. aaaaaajjjjjjjjjooooooooooojjjjjjjj
neznam koliko puta...to su rasisti...pravi..
recimo onaj zakon sto se izglasavao u svicarskoj za raketu da bude u zraku..izvinjavam se neznam kak se to zove na dzamiji ja ju zovem raketa jel tako izgleda...to nije u svici proslo...a to mi je i logicno jer to SMETA sa drekom ujutro i preko dana...ali sve ostalo mi je normalno ako netko ima neki svoj izbor...samo nek je dalje od mene...slagala se ja s time ili ne...tako ja mislim...a svako nasilje u bilo kojem obliku NE PODRZAVAM..
ma moze se dugo o tome pisati...ja vam samo kazem da je hr. tek u zacetku sto se toga tice...user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!